Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Používáme je už určitě půl roku, č. 4 vyráběli Švédové, teď kupuju 4+, ty se vyrábí v Polsku. Nevidím rozdíl. Problémy jsem měla s poslední várkou 4, na těch nedržel proužek s obrázky, na který se lepí zadní díl. Použek se trhal.
Já jsem snima byla spokojená moc, nikdy neprotekly a malá nebyla z nich nikdy opruzená. A úrovní bych řekla, se vyrovnají Pamperskám
Akorát, že jsou levnější ![]()
Příspěvek upraven 11.07.12 v 12:46
My používáme od 3, nyní 4+ a žádný problém nemáme, ani po změně výrobce. Jen se mi zdají o maličko menší než byly. Vyhovují nám, i když my už máme tak max.2 plenky na den(jen na spaní
)
Já kupuju Babylove čtverky už tak cca4měsíce a spokojenost největší. Vyzkoušela sem Bella Happy, Pampersky, Tesco plíny a s těma z DMka sem zatím nejspokojenější ![]()
A ty myslíš babylove obyčejný nebo ty eko? Prodávají se totiž obojí..
Myslím, že jsme všechny myslely ty normální babylove, ne eko.
@Giann píše:
A ty myslíš babylove obyčejný nebo ty eko? Prodávají se totiž obojí..
Ty bio se jmenujou jinak, ted si zaboha nemůžu vzpomenout. Jooo už vím ty se jmenujou Alana.
A mám pocit, že jsou dražší..
@Rose-k Ano, jsou to ty Alana, jsou dražší. Chtěla jsem je vyzkoušet, že se dají kompostovat, ale je to na nich zakázáno, musí se dávat do bio odpadu ke zpracování. A to u nás na vsi nemáme ![]()
Ahoj holky, moc prosím o radu.
Chtěla bych koupit plenky Babylove a nevím jaké jsou.
Něco jsem četla, že se změnil výrobce a že jsou horší než dřív. Prosím o vaše raty, moc děkuji.