Zlé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
7.10.17 08:56
@Anonymní píše:
Ahojky :kytka: Mám 2 letou dceru.. a doslova a do písmene mám chuť ji přerazit.. :pocitac:
Brutálně odmlouvá, křičí na mě, bije mě.. když chce na klouzačku a někdo je tam před ní, normálně ho schodí nebo pokouše.. dá facku a atd.. nebo když si někdo vezme hračku se kterou si ona zrovna chce hrát tak udělá to samé 8o :roll: už se stydím s ní chodit ven.. někam mezi lidi, nebo jezdit metrem? Tramvají.. a atd je pro mě za trest.. mám vždycky pocit na zvracení když vím že nás něco takového čeká.. včera jsem se už neudržela a dala jí facku.. maličkou ale dala. A pak mě to mrzelo.. stála koukala na mě a řvala na mě : NE! Když jsem ji slušně požádala aby uklidila pokoj. A v ten moment už mi ujela ruka..fakt už nevím co s ní.. řve při spaní.. jídlo vyhazuje do koše a nebo dělá že se pozvrací.. já už fakt nevím.. pediatr mi poradil ať jsem přísná.. a občas tedy klidně lehce placnu přes zadek.. ale u ní nezabere nic :roll: prosím poraďte..!

a na tatínka reaguje jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
7.10.17 09:00

V momentě zahozeného jídla, by byla bez jídla. Z hřiště po prvním útoku na jiné dítě domů. Neuklizené hračky zabavit, když si uklidí, tak jí nějaké zabavené vrátit. A hlavně důsledně. Když ji budeš bít, tak ti to bude vracet a útočit na ostatní děti. Pokud máš jedno dítě, tak se to dá. A když udělá něco dobře, tak to okomentuj nebo pochval. Jako třeba hezky si to snědla, asi ti to chutnalo. Zabrat to nemusí, ale u mě to fungovalo u všech, i když stále denně zkoušejí, jestli náhodou nepovolím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
7.10.17 09:03
@Anonymní píše:
Ahojky :kytka: Mám 2 letou dceru.. a doslova a do písmene mám chuť ji přerazit.. :pocitac:
Brutálně odmlouvá, křičí na mě, bije mě.. když chce na klouzačku a někdo je tam před ní, normálně ho schodí nebo pokouše.. dá facku a atd.. nebo když si někdo vezme hračku se kterou si ona zrovna chce hrát tak udělá to samé 8o :roll: už se stydím s ní chodit ven.. někam mezi lidi, nebo jezdit metrem? Tramvají.. a atd je pro mě za trest.. mám vždycky pocit na zvracení když vím že nás něco takového čeká.. včera jsem se už neudržela a dala jí facku.. maličkou ale dala. A pak mě to mrzelo.. stála koukala na mě a řvala na mě : NE! Když jsem ji slušně požádala aby uklidila pokoj. A v ten moment už mi ujela ruka..fakt už nevím co s ní.. řve při spaní.. jídlo vyhazuje do koše a nebo dělá že se pozvrací.. já už fakt nevím.. pediatr mi poradil ať jsem přísná.. a občas tedy klidně lehce placnu přes zadek.. ale u ní nezabere nic :roll: prosím poraďte..!

mám dojem, že chybu jste někde udělala vy… možná trávíte moc času u PC, nejste důsledná… vaše dcera možná jen potřebuje více vaší lásky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.17 09:05
@Malaga píše:
a na tatínka reaguje jak?

Obdobně..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.17 09:06
@zoy píše:
V momentě zahozeného jídla, by byla bez jídla. Z hřiště po prvním útoku na jiné dítě domů. Neuklizené hračky zabavit, když si uklidí, tak jí nějaké zabavené vrátit. A hlavně důsledně. Když ji budeš bít, tak ti to bude vracet a útočit na ostatní děti. Pokud máš jedno dítě, tak se to dá. A když udělá něco dobře, tak to okomentuj nebo pochval. Jako třeba hezky si to snědla, asi ti to chutnalo. Zabrat to nemusí, ale u mě to fungovalo u všech, i když stále denně zkoušejí, jestli náhodou nepovolím.

Já ji hodně chválím.. dost.. jídlo zábavim a hračky taky ale stejně si vždy něco najde..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.17 09:07
@wanillca píše:
mám dojem, že chybu jste někde udělala vy… možná trávíte moc času u PC, nejste důsledná… vaše dcera možná jen potřebuje více vaší lásky…

PC a Tv nemáme. Máme jen mobily a ty doma moc nepoužíváme.. řekla bych že lásky má hodně..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.10.17 09:16

Mám podobného syna. Jsou mu 3. Loni to byla krize. Byla jsem brutálně pokousaná. Klidně 10 kousancu najednou. Nepomohlo nic. Důsledná jsem byla a stejně to dělal. Musel z toho vyrůst.
Teď už „jen“ hází věcmi a občas plácne. Ale lepší se to.
Mám i starší dítě a s tím nikdy problémy nebyly. Takže bych neřekla, že to je výchovou, ale temperamentem dítěte a povahou.
U nás zabírá nulová tolerance. Bouchnes a jdeme domů, odchazis z místnosti a další. Neuklízís hračky, uklidím je na půdu. Děláš blbosti u jídla, nejis a další jídlo je za 3 hodiny.
Plus nedávám moc sladkého.
 A2

• Citovat
  • Upravit
zoy
1495
7.10.17 09:19

V tom případě doporučuju hodně čokolády na pevné nervy a vytrvat. Na uklízení je lepší, když jí konkrétně říkáš: panenky do police, kostky do bedny… A to že si vždycky něco najde je normální, prostě to zkouší. Co řízená činnost s tebou, vydrží si malovat, skládat stavebnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
7.10.17 09:23
@Anonymní píše:
Mám podobného syna. Jsou mu 3. Loni to byla krize. Byla jsem brutálně pokousaná. Klidně 10 kousancu najednou. Nepomohlo nic. Důsledná jsem byla a stejně to dělal. Musel z toho vyrůst.

To u nás proběhlo taky, když jim byly 1 a 2 roky. Kousaly se navzájem, do mě naštěstí ne. Snažila jsem se tomu zabránit, ale stačilo se otočit a bylo. Když jsem s nima přišla ohryzanýma (každý aspoň 15 kousanců) k pediatře na prevenci, tak jsem jí to říkala a odpovědí mi bylo, že přivázat každého na opačný konec koštěte (jako vtip samozřejmě). Teď už se nekoušou, ani do nikoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
7.10.17 09:24

Já mám dvouletyho kluka a napadá mě - jak spolu komunikujete? Já kluka „slušně požádat, ať si uklidi pokoj“, tak to nepobere a vybodne se na to. Ale když z toho udělám trosku hru nebo závod kdo to dřív nahazi do bedynky, tak se muže pretrhnout. To je jen příklad.
Na kousani a biti bych zarvala hroznym hlasem a dost! (můj se většinou lekne a všeho nechá) a pokud bije ostatní, tak okamžitý odchod ze hřiště/herny. Jídlo nedat, nepovolit, byt tvrdá, ale nebit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
7.10.17 09:31
@Anonymní píše:

Ve dvou letech bych ji asi vzala k dětskému psychologovi, ať poradí.. Protože to může být horší a horší špatným přístupem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
7.10.17 09:33

Nesmis se ji bat ona to citi. Ty si sef. Dokud by neprestala, tak vojna. Bez jidla, z hriste odtahnout, zakazovat co ma rada a vysvetlovat, ze ostatnim se neublizije a jake to muze mit nasledky. A pokud zakazes neustoupit. Nevyhrozuj placnutim, to bys ji mohla rezat cely den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
7.10.17 09:35

Asi 3× jsem zajecela tak, ze i manzel byl v pozoru v zivote to nezazil:D ale nesmis rvat furt pak jsou proti tomu imunni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
7.10.17 09:43

Možná je pojem „uklidit si“ příliš široký a neví. Zkusilas byt konkrétní? A dávat jednoduché úkoly - dej panenky na poličku. Až je tam dá, tak - po skládek stavebnici do krabice… proste ne mnoho úkonu najednou.
S kousanim - Ja bych dala na prdel, ať si o me mysli kdo chce co chce. Svagrova uplatňovala na dítě nevychovu, holka se ji totálně rozcapila a když nebylo po jejím, tak lidi bila a kousala. Pomohlo až dat na zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.17 09:45
@Maden píše:
Možná je pojem „uklidit si“ příliš široký a neví. Zkusilas byt konkrétní? A dávat jednoduché úkoly - dej panenky na poličku. Až je tam dá, tak - po skládek stavebnici do krabice… proste ne mnoho úkonu najednou.
S kousanim - Ja bych dala na prdel, ať si o me mysli kdo chce co chce. Svagrova uplatňovala na dítě nevychovu, holka se ji totálně rozcapila a když nebylo po jejím, tak lidi bila a kousala. Pomohlo až dat na zadek.

Já byla v dětství hodně řezaná.. věčně jsem slyšela; dones si prut, dostaneš prutem.. a nechci aby ona měla to samé..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML