Zlé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
IvetJas
7.4.14 22:01

@kvaček Mě právě taky, kdyby moje dítě brečelo na kolotoči, hned ho zastavím, a ne že se tam budu chechtat na celé kolo a ještě na to upozorňovat, jak chudák brečí. No nechápu prostě.

• Citovat
  • Upravit
14335
7.4.14 22:02

@Cmochy u kamarádek ano, u cízích bych nechtěla.. Kdyby někde sletělo dítě, pak by ti to maminka asi pěkně dala sežrat..
U nás si každý hlídá svoje a když může! tak poslouží i jinému, nebo jak to napsat… třeba ta obuv, ale třeba budeš zavazovat boty a spadne tam nějaké dítě a bude zle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15132
7.4.14 22:04

Já si všimla i jedné takové zvláštní věci, na hřišti jsou tři chlapečci a všichni si vcelku pokojně hrají. Pak se objeví holčička a kluci najednou zlobí, berou si nářadí, strkají do sebe, hází po sobě písek, nakonec zlobí i tu holčičku. Je možné, že by se ti kluci už rodili s tím, že se prostě předvádí před ženou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
7.4.14 22:04

@KáčaaBarča No tak to je krásný… to se nedivim, že jsi byla moc pyšná… fakt moc hezký… dojemný :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hudcová
7.4.14 22:05

Ahoj. Moje Lucinka se vždy stane :cert: nejzlejším dítětem na hřišti… Podle maminek. Když včera Lucku jedno dvouletý mimino napadlo zoubky… Na ruce měla pak otisk, jiné děti by se rozbrečely ale Lucinka popadla kyblíček a vši silou mu to nandala do hlavy. :? To ale bylo… To že se bránila nikdo nepochopil. Samozdřejmě dostala, ale nevím… příštè to udělá zase to se můžu vsadit. Podle jedné maminky je ZLÁ. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
23847
7.4.14 22:06
@kvaček píše:
@Gina108 takový řrev na hřišti :mrgreen:

Tak na děti zas tak nehulákám :oops: huláká se jenom na manžela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já si teda všímám i cizích dětí - nebo cizích - na hřištích se v naší Řiťce stejně sejdou většinou děti kamarádek, nebo prostě ty děti většinou už znám, tak je přece nenechám si ublížit. :nevim: Někde ve městě, když se zastavíme, tak to se musím krotit, abych nevypadala jak někjakej úchyl, co chce vychovávat cizí děti :oops: :mrgreen: Ale tak zas kdyby tam byl vyloženě nějakej raubíř, tak bych ho samosebou okřikla. A to by si mohli rodiče zkusit mít hemzy :mrgreen: Ale hádka na hřišti se mi teda ještě nestala přestože občas vyhodím puberťáky, co by se tam rozvalili s lahváčem a cígem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
7.4.14 22:06
@lucenka píše:
A najednou došlo ke zlomu - zničehonic plivnul po klukovi, který ho předběhl. Dostal za to vynadáno, že to má příště řešit jinak. To pochopil, takže příště, když se mu něco nelíbilo, tak dítě kousnul :zed:

Tak to mě rozsekalo :lol: :lol: :lol: Válim se tu smíchy :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
7.4.14 22:07

@kvaček No náš má teprve necelých 21 měsíců a hraje si hlavně se mnou. Když vidím, že se zabaví s někým jiným nebo sám, stáhnu se, ale jsem nablízku. A právě mi moc nevyhovuje, když můj syn chce ode mě nějakou zábavu a jiný mu to ještě kazí, jako nám schválně boří bábovky apod. Jednoho kluka už takto odehnal a pořád na něj vrtěl hlavou, že ne a že má jít pryč.

• Citovat
  • Upravit
1211
7.4.14 22:08

Ale jednou nás s malou vytáhli kamarádky s dětma na dětské hřiště a nebyl problém, spíš já se tam nudím, miluji práci na zahrádce, hezky v poklidu si dát na houpačce kafíčko a dítě se sestřenicí mít na očích, než se někde nervovat, okřikovat tam nechod, tam je cesta, pojd sem, pojd se napít, mami ja chci křupky, tak jí doma máznu chleba s lučinou a rajče a nemusí křupkovat :lol: Samozřejmě chápu mámy, které stím dítkem tu zahradu nemají, vtom případě bych podnikala procházky, kolo, odrážedlo, klid v parku, výlety než trčet na hrišti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
7.4.14 22:12
@gabki píše:
Ale jednou nás s malou vytáhli kamarádky s dětma na dětské hřiště a nebyl problém, spíš já se tam nudím, miluji práci na zahrádce, hezky v poklidu si dát na houpačce kafíčko a dítě se sestřenicí mít na očích, než se někde nervovat, okřikovat tam nechod, tam je cesta, pojd sem, pojd se napít, mami ja chci křupky, tak jí doma máznu chleba s lučinou a rajče a nemusí křupkovat :lol: Samozřejmě chápu mámy, které stím dítkem tu zahradu nemají, vtom případě bych podnikala procházky, kolo, odrážedlo, klid v parku, výlety než trčet na hrišti.

No jo, když ony ty nejmenší (batolata) třeba nebaví jen ty výlety a odrážedlo. My třeba aktivity střídáme, jako den s odrážedlem, pozorovací den pěšky, výlet, den na hřišti, ale vynechat nejde nic.

• Citovat
  • Upravit
27281
7.4.14 22:16
@gabki píše:

Jo, to taky hodlám preferovat. My máme terasu, teď jí budu kupovat pískoviště a klouzačku. A u babi na zahradě je to nejlepší. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
7.4.14 22:18
@gabki píše:

To máš těžký. Doma na zahradě nejsou ti kamarádi a každý výlet je nutno minimálně na tom hřišti zakončit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.4.14 22:20
@Cmochy píše:
Tak to mě rozsekalo :lol: :lol: :lol: Válim se tu smíchy :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac:

jsem ráda, že tě to pobavilo. Já v tý chvíli byla rudá až na zadku a nejradši bych se propadla. Ale na jednu stranu jsem byla ráda, že přestal být otloukánkem.

• Citovat
  • Upravit
14335
7.4.14 22:20

Nebo jídlo..
Tak někdo je nejezič, druhý je rozdávač..
Jedna maminka nemá ráda, když ji druhá krmí něčím dítě, druhá si ťuká na čelo, když dítě žadoní a cizí maminky si nevšímá, a nic nedá..
Unás je blbý zvyk, že je zajeto, že maminka nosí pro všechny.. takže kamarádka přijde a donese dva balíky sladkého, nakrájené jablka a děti si chodí.. jednou jsem přišla s jednou malou Kindr čokoládkou a málem mě propichly očima, jaká jsem lakomá..
Nemyslím, kamarádky mezi sebou, ale všechny děti co se znají bez ohledu na přátelství dospělých

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
7.4.14 22:24

@kvaček
Tak s tím jsem se ještě nesetkala. Kamča teda rozdává kudy chodí, ale taky má tendence brát :mrgreen:
Vždycky jí v tom kradení zabráním… To se mi zdá automatický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí