Zlé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25395
7.4.14 22:35

@Cmochy Ty brďo, to neznám. Ale chodíme u nás na vsi, potkáváme se tam stále ty samé, tak už víme, od koho co čekat… A maminky jsou všechny rázné a hned zakročí a nevadí nám nikomu, když někdo zakročí občas proti dítku té druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
7.4.14 22:37

@avm3 TVL hustá profilovka!!! :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: Ty se mi líbíš!!! To jsi fakt ty??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Prosím řekni, že jo! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25395
7.4.14 22:39
@Cmochy píše:
@avm3 TVL hustá profilovka!!! :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: Ty se mi líbíš!!! To jsi fakt ty??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Prosím řekni, že jo! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

8o děkuji… jo jsem to já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
7.4.14 22:43
@avm3 píše:
8o děkuji… jo jsem to já :D

Tak to je nejvíc! :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25395
7.4.14 22:43
@Cmochy píše:
Tak to je nejvíc! :pankac: :mrgreen:

vítamíny jsou potřeba… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
3.7.15 23:21

Myslite, ze male, tak 3,5lete dite muze byt v jadru zle? Dnes na hristi jsme potkaly malou holku, ktera mne tak hnula zluci, az se za to stydim :nevim:.
Tohle decko napriklad nekolikrat prislo k me 1,5lete dceri a v jeji tesne blizkosti zacalo machat nohou a ocividne ji chtela jakoze nahodou kopnout. Na pisku jsem rekla dceri, ze jdeme nabirat pisek, ta mala ihned priskocila, vzala nas kyblik a zacala si s nim pred nami hrat takovym zpusobem, ze si ho davala na ruku jako kabelku, ruzne prevracela, na moje zadosti, jstl nam ten kyblik vrati (nabizela jsem ji vymenou babovky) absolutne nereagovala, koukala se mi do oci a nekecam, ale z jejiho pohledu jsem vycetla tak skodolibou radost az mi z toho bylo blbe :evil:. Kdyz jsme sli na klouzacku nebo na nejakou jinou atrakci, hned pribehla a zacla ji blokovat, na moje vytky opet moc nereagovala. Nekolikrat do dcery na te klouzacce malem zduchla, nestalo se nastesti nic, ale myslim, ze to bylo jen tim, jak jsem byla ve strehu a odvracela karamboly. Pak mi rikala i jina maminka, at si na tu malou davam pozor, ze rada ublizuje malym detem, ze jeji muz ji tu uz minule chytnul. Ale nejhorsi na tom vsem snad bylo to, jak ze vsech tech naschvlau mela ta mala neskutecnou radost a furt pozorovala s takovym zastiplnym vitezoslavnym pohledem, co ja na to :cert:.
Nevim, jstl to je blbym obdobim vzdoru nebo se ji doma nevenujou a ona si tak vynucuje nejakou pozornost nebo je to proste malej zlej clovek, ze kteryho vyroste velkej zlej clovek :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
3.7.15 23:35

@Gorlami V populaci je asi 1 % psychopatů, co se tak prostě narodí.
Ale klidně to může být tak, že je zlá kvůli nefunkční rodině. To asi při letmém setkání nejde rozeznat.
Ona tam byla sama, bez rodičů?
Osobně si myslím, že pokud se takhle chová a nikdo (rodič) ji neusměrni, tak z toho nevyroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152181
3.7.15 23:40

Věřila. Psycholog nejsem, ale zlá, můże. Důvody můžou být různè.Já bych, jak se znám, jí ten kyblík vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
3.7.15 23:41

Třeba jsou na ni zlí doma a ona to takhle pak ventiluje venku.. :nevim: Kdo ví.. V každém dítěti je trochu té škodolibosti, která když se neusměrňuje, tak vyhrává..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
3.7.15 23:44

@Knihomyš Rodice tam mela dokonce oba, ale ti si ji vubec nevsimali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
3.7.15 23:48
@Anna766 píše:
Věřila. Psycholog nejsem, ale zlá, můże. Důvody můžou být různè.Já bych, jak se znám, jí ten kyblík vzala.

No, ja ji ho nakonec taky vzala, teda ne, ze bych ji ho vyrvala z ruky, ale po asi dvacaty zadosti o navraceni jsem ji ho z ty ruky stahla. Ona pak zacala kolem rozhazovat pisek, toho teda, kdyz jsem ji rekla, at to nedela, nechala; ale to uz jsem z ni byla slusne vytocena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152181
3.7.15 23:51

@Gorlami nedivím se. Já bych jí to řekla max. 2× a zasáhla bych. Zvlášť když bych viděla že je to vysloveně naschvál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.7.15 00:00

@Anna766 Nemam praxi v tomto hristovym vyjednavani :mrgreen:. Zatim jsem se setkala jen s vicemene hodnymi nevinnymi detmi :). Jakoze starsi dite vbehne na nejakou hristovou atrakci a blokne ji mladsim jsem zazila, ale nikdy to nebylo tak vyhroceny a tak hodne zastiplny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.7.15 00:15
@Knihomyš píše:
@Gorlami V populaci je asi 1 % psychopatů, co se tak prostě narodí.
Ale klidně to může být tak, že je zlá kvůli nefunkční rodině. To asi při letmém setkání nejde rozeznat.
Ona tam byla sama, bez rodičů?
Osobně si myslím, že pokud se takhle chová a nikdo (rodič) ji neusměrni, tak z toho nevyroste.

Jen 1%? :)
By me treba vazne zajimalo, jaci byli v detstvi Stalin, Hitler, Andrej Cikatilo atp.
Tim nechci rict, ze z te male vyroste masovej vrah, jen jsem dnes cestou z hriste hodne premyslela, kde se bere v lidech zlo a touha ublizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
4.7.15 00:17

Řekla bych, že si tím vynucuje pozornost a žárlí na ostatní děti, kterým se rodiče věnují. ;) A když ji všichni jen odhání, přitvrzuje.
Možná jsem naivní, ale nevěřím tomu, že tříleté dítě může být v jádru zlé. Spíš nastavuje obraz toho, jak se k ní chová okolí.
Zkoušela jsi ji zapojit do hry s vámi? Třeba na tom písku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí