Zlé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
152077
4.7.15 00:19
@Gorlami píše:
@Anna766 Nemam praxi v tomto hristovym vyjednavani :mrgreen:. Zatim jsem se setkala jen s vicemene hodnymi nevinnymi detmi :). Jakoze starsi dite vbehne na nejakou hristovou atrakci a blokne ji mladsim jsem zazila, ale nikdy to nebylo tak vyhroceny a tak hodne zastiplny.

Ijá jsem nedavno v jiné diskuzi psala o tom jak k naší malé přiběhla o rok starší holčina a vyrvala jí z rukou kočàrek. Doprovod nic, tak jsem zasáhla já. Prostě jsem jí kočár vzala a vrátila vnučce, kterou to vyrvání polekalo a plakala.Tam bych řekla že ta holčina nebyla apriori zlá. Využila toho že je starší, silnější. Mě spíš naštvalo to že jí nikdo nevysvětlí jak se nemá chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.7.15 00:34
@malinika píše: Řekla bych, že si tím vynucuje pozornost a žárlí na ostatní děti, kterým se rodiče věnují. ;) A když ji všichni jen odhání, přitvrzuje.
Možná jsem naivní, ale nevěřím tomu, že tříleté dítě může být v jádru zlé. Spíš nastavuje obraz toho, jak se k ní chová okolí.
Zkoušela jsi ji zapojit do hry s vámi? Třeba na tom písku?

To jsem nezkousela, neprislo mi, ze by si s malou chtela hrat :nevim:.
Pak tam prisla jeste jedna starsi holcicka s mladsim braskou ( oba mili:), vzajemne se znali a ta starsi se teto minimalne desetrkrat za sebou ptala, (treba) Kacenko, chces si s nama hrat a ta mala za nima jen chodila a nic neodpovidala. A ona zase, Kacenko, proc mi neodpovis, chces si s nama hrat? Kacenka nic, ale mluvit umela :nevim:. Jo a Kacenka tam taky mela brachu, starsiho, tak 5 let asi a ten byl uplne nekonfliktni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
4.7.15 00:37

@Gorlami Ne, mě spíš podle popisu přišlo, že stojí o kontakt s dospělými a ne s dětmi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.7.15 00:41
@malinika píše:
@Gorlami Ne, mě spíš podle popisu přišlo, že stojí o kontakt s dospělými a ne s dětmi…

Je to mozny :nevim:, ale uprimne, ja jeji „teta“ nebudu, mam jen jedny nervy :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
4.7.15 00:47

@Gorlami Teda, mě přijde naopak normální, že si na hřišti „popovídám“ i s cizími dětmi a uplácám s nimi pár báboviček. Zvlášť, když ty mé zase občas okupují jiné maminky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152077
4.7.15 00:49

@Gorlami vidíš na kafíčko si jí měla pozvat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.7.15 00:58

@malinika Jo, tak s milymi detmi i ja ztratim par slov, tato mala si ale bude muset najit jinou spriznenou dusi…

@Anna766 Jasny, aby ho pak mohla na me nebo dceru vychrstnout, co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
4.7.15 09:06

Ano věřím, Knihomyš to napsala zcela přesně. Jestli máš silné nervy, najdi si „případ Mary Bell“, psychopatem se totiž člověk už rodí…Uvádí se jedno až xx procent, takže každý se někým takovým v životě potkáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
4.7.15 10:29
@Gorlami píše:
Jen 1%? :)
By me treba vazne zajimalo, jaci byli v detstvi Stalin, Hitler, Andrej Cikatilo atp.
Tim nechci rict, ze z te male vyroste masovej vrah, jen jsem dnes cestou z hriste hodne premyslela, kde se bere v lidech zlo a touha ublizovat.

Ono to není tak málo, jeden ze sta. Máš pravděpodobnost řekněme 1:4, že ve třídě, kde je tvoje dítě, jeden je. Krom toho jsou to lidi, co se tak narodí a v podstatě to nejde ovlivnit. Podle mě (laický a zcela neodborný názor) jestě existují děti, které jsou normální, ale okolnosti v nich to zlé chování bohužel rozvinou.

Zkus si přečíst třeba Pecka http://www.klubslunicko.cz/slunce/peck.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.7.15 11:30

Taky jsem potkala celkem nedávno holčinu, který z očí fakt svítilo, jak schválně mě provokuje. Byla o něco starší, než tady zmiňovaná holčina, ale myslím, že ještě školková, max. 1. třída. Bohužel, ať se to někomu líbí nebo ne, byla to míšenka, otec cikán a matka bílá. Byli jsme vyřizovat občanky, seděli jsme na židlích na chodbě, když přišli a holka si sedla ob židli vedle syna. V rukách měla čokoládu, za tou se syn otočil a začal se sápat. Ona jako že mu kousek dá, tak jí říkám, že ne, ať si ji nechá, že nemůže. No pak pokaždý, co jsem se otočila, tak měla ruku nataženou s čokoládou a čekala, jestli si ji kluk vezme a furt mě pozorovala, jak na ni budu reagovat. No než jsem se stačila rozčílit, tak naštěstí odešli. Ale o to větší moje vytočení bylo, když jsem cestou z magistrátu zjistila, že v těch prackách, kterýma klukovi cpala čokoládu, měla před úřadem u popelníku cigaretu a odfukovala :cert: Opět na mě koukala s tím očekáváním, jak asi tak budu reagovat. No nijak, odešla jsem a bral mě vztek celej zbytek dne :cert:

• Citovat
  • Upravit
14335
4.7.15 12:44

NO já jsem zažila takový zajimavou věc. Byli jsme s manželem nakupovat v nákupním centru a venku je sestava pro děti- skluzavky, houpačky, atd
Byli tam dvě děti, holčička tak necelé 4 roky a kluk tak 5-6let.. Chlapec se fakt nevhodně hrál, hodně holčičce ubližoval, když byla na skluzavce, tak ji kopal do zad, smál se tomu, nebylo to takové jakoby.. ale fakt kop jeď… Pak se stalo, že holčičce tam zůstala noha a sjela jakoby pusou na štěrk a řev- kluk se tomu smál 8o
NO a my tehdy měli taky 3 letého a tomu našemu malého mu taky pěkně kopl do zad, a to manžel teda zakročil-slovně, ale raději jsme šli pryč..Jednalo se o vietnamskou rodinu, takže jsme se radši s nima nechtěli hádat..Zajimavé na tom bylo to, že jim to vůbec nějak nevzrušovalo.. co tam kluk dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
4.7.15 12:58

Tedy, Knihomyš, tys mi „dala“ s tím Peckem!!! Čtu to jedním dechem, díky. Zažila v rodině něco podobného, běhá mi z toho mráz po zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
4.7.15 15:44

@Knihomyš Opravdu zajimave cteni, diky, mam o cem premyslet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
4.7.15 18:04

@Poustevnice @Gorlami Jsem ráda, že Peck zaujal, ačkoliv tohle je poměrně temné čtení. Dovolím si od něj ještě doporučit Nevyšlapanou cestou http://www.databazeknih.cz/…cestou-34247 a Dále nevyšlapanou cestou. Má tam velice zajímavé postřehy ohledně růstu/zrání člověka.

Poustevnice, to je mi líto, že přímo v rodině :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.10.17 08:46

Co dělat ?

Ahojky :kytka: Mám 2 letou dceru.. a doslova a do písmene mám chuť ji přerazit.. :pocitac:
Brutálně odmlouvá, křičí na mě, bije mě.. když chce na klouzačku a někdo je tam před ní, normálně ho schodí nebo pokouše.. dá facku a atd.. nebo když si někdo vezme hračku se kterou si ona zrovna chce hrát tak udělá to samé 8o :roll: už se stydím s ní chodit ven.. někam mezi lidi, nebo jezdit metrem? Tramvají.. a atd je pro mě za trest.. mám vždycky pocit na zvracení když vím že nás něco takového čeká.. včera jsem se už neudržela a dala jí facku.. maličkou ale dala. A pak mě to mrzelo.. stála koukala na mě a řvala na mě : NE! Když jsem ji slušně požádala aby uklidila pokoj. A v ten moment už mi ujela ruka..fakt už nevím co s ní.. řve při spaní.. jídlo vyhazuje do koše a nebo dělá že se pozvrací.. já už fakt nevím.. pediatr mi poradil ať jsem přísná.. a občas tedy klidně lehce placnu přes zadek.. ale u ní nezabere nic :roll: prosím poraďte..!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML