Prosím o porovnání kdo vyzkoušel Nomad versus Slalom

Myshka
26.7.08 13:28

Prosím o porovnání kdo vyzkoušel Nomad versus Slalom

Přeji všem hezký den,
máme Nomada 2008. Super kočár, lehký, skladný, velmi dobře ovladatelný, ale na procházku po polní či lesní cestě je to trošku kostitřas i s zaaretovanýma kolečkama. Skvěle se vejde do auta, do výtahu, prostě po všech stránkách OK.

Chci se však rozhodnout, zda ho posléze prodáme a na další dítě si pořídíme Slaloma, či zda s námi Nomádek zůstane. Prosím proto o zkušenost ty, kdož vyzkoušeli v praxi pořádně Nomad a pak přešli na Slalom. Jde mi o to, jak moc velký rozdíl je mezi chováním těch kočárků v terénu.
Jo a Slalom má nafukovací všechny 3 kola? A měl to tak i předchozí model 07?

Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
204
26.7.08 15:51

Ahojky,
napsala jsi to přesně, kostitřas, tak jsem nazývala našeho slalomka 07, úžasný kočár do města, po rovném terénu, ale do přírody nebrat, bylo mi líto jej drtit po terénu.
 D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.7.08 19:26

slalom

Mám stejný názor - do terénu, polňačky atd mě zrovna Slalom neuchvátil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.7.08 20:11

Tak ja mela nejdrive Slaloma,byla jsem spokojena,ale diky vecne padajici brzde a vrzajicimu prednimu kolu jsem Slaloma prodala a koupila Nomada.Nyni vzdy rikam,ze je to ten nej kocar,co jsem mela.Krom skladnosti,zadnemu vrzajicimu kolu a tak,se nam osvedcil i na venkovksem terenu.Je fakt,ze tam neni tichy,jako ve meste,ale dite mi tam krasne usne,kdyz se drnca.Nikdy bych ho nevymenila a uz s nim pocitam i na druhe dite.Barva Stylon nesisuje,bouda ma krytou plachtu,takze nemam jedinnou vytku.Do Slaloma bych uz nesla.

• Citovat
  • Upravit
13
27.7.08 11:24

Tak to jste mě trochu dostaly :cry: Já Jané slaom pro 2007 mám a brzo začnu jezdit. Bydlím na vesnici.Spousta kamarádek ho má a jsou spokojené.Samozřejmě nechci jezdit po lese,ale moc asvaltových cest tu nemáme.Spíš prašné nebo starý asvalt s dírami.No tak to jsem teda nahraná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
28.7.08 15:33

my máme Slaloma, kolekci 07, sjezdil s námi moře, Alpy i kdejakou lesní cestu, až teprve teď necháváme spravit padající brzdu jinak nemám jedinou výtku… Nomada jsem teda neměla…
přeju Ti, ať se dobře rozhodneš… ;-)
Já jsem Slalomem nadšená i teď, když má Terka skoro rok a půl ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí