Notebook se nezapnul

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
becky87
31.12.12 23:17

Diky moc za rady :kytka: Je to dneska vylozene k nasrani, nejde mi telefon, pokazil se notas a taky ovladni od televize. Klasika. :roll:

• Citovat
  • Upravit
18305
31.12.12 23:19

A nebo to může být schválně podsunutá havěť do kompu… Když jsi s nima ukončila tu smlouvu…
Edit: jaký používáš antivirový program? A kdy naposledy atualizoval databázi virů? A máš taky nějaký podobný program jako Malware Destroyer?

Příspěvek upraven 31.12.12 v 23:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
31.12.12 23:19
@Kallkapa píše: :mrgreen:(já doporučuji lenovo, nedám na ně dopustit ;) )
:mavam: jo, bývalé IBM, tomu bych se jako značce nebránila, mají dobré klávesnice u sestav All in one.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
31.12.12 23:20

@sestřička3 diky za radu ;) ovsem ted momentalne totalne spanelska vesnice, bych te tu potrebvala :lol: a pritom to zni tak jednoduse v servisu si vemou litr :cert:

• Citovat
  • Upravit
becky87
31.12.12 23:20
@Jura007 píše:
A nebo to může být schválně podsunutá havěť do kompu… Když jsi s nima ukončila tu smlouvu…
Edit: jaký používáš antivirový program? A kdy naposledy atualizoval databázi virů? A máš taky nějaký podobný program jako Malware Destroyer?Příspěvek upraven 31.12.12 v 23:20

Ha ale ze jo? :think:

• Citovat
  • Upravit
becky87
31.12.12 23:22
@Jura007 píše:
Edit: jaký používáš antivirový program? A kdy naposledy atualizoval databázi virů? A máš taky nějaký podobný program jako Malware Destroyer?Příspěvek upraven 31.12.12 v 23:20

Mam avast antivirus, zrovna vcera mi to blikalo ze dochazi smlouva, ze si to musim obnovit, ale jeste slapal :nevim: Malware nemam.

• Citovat
  • Upravit
31.12.12 23:22

:D jojo. Takže zaprvé: máš k tomu připojený kabel od internetu? Jestli jo, tak ho odpoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.12.12 23:25
@blorchi píše:
Mam avast antivirus, zrovna vcera mi to blikalo ze dochazi smlouva, ze si to musim obnovit, ale jeste slapal :nevim: Malware nemam.

No tak jestli ti neblokli noťas v souvislosti s tím antivirákem… Já teda používám free verzi, tuším že z CD z časopisu „Extra PC“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
31.12.12 23:28
@Baslerinda píše: :mavam: jo, bývalé IBM, tomu bych se jako značce nebránila, mají dobré klávesnice u sestav All in one.
:mavam:
Máme doma dokonce jeden deset let starý (spíš už architektonická památka :mrgreen: ) bez jediné závady pořád funguje.. Už ho teda nepoužíváme (já si na něm někdy pouštím filmy ve vaně :oops: ) ale ta životnost je neuvěřitelná.. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.12 23:30
@Jura007 píše:
No tak jestli ti neblokli noťas v souvislosti s tím antivirákem… Já teda používám free verzi, tuším že z CD z časopisu „Extra PC“.

Je absolutní nesmysl, aby výrobce antiviru blokoval PC proto, že vypršela licence. Maximálně se budou zobrazovat reklamy a upozornění, což vyřeší odinstalace. Navíc, kdyby to opravdu bylo tím antivirem, jak byste to vyřešili, když se PC nenabootuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.12.12 23:33

@sestřička3 Nemám s tím zkušenost, jenom „přemýšlím nahlas“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
31.12.12 23:34
@sestřička3 píše: :D jojo. Takže zaprvé: máš k tomu připojený kabel od internetu? Jestli jo, tak ho odpoj
´mam odpojenej, ted jsem notas dala do nabijecky a zapla nabehla cerna obrazovka a tam napsáno:

Intel UNDI, PXE-2.0(build 083)
Fr Atheros PCIE Ethernet Controller v2.0.2.2(03/31/10)
Check cable connection!
PXE-MOF:Exiting Intel PXE ROM
No bootable device–insert disk and press key

UF :lol: Pomoooooc

• Citovat
  • Upravit
becky87
31.12.12 23:35

Vsem zucastnenym dekuji za traveni SILVESTRA nad mou diskusi :oops:

• Citovat
  • Upravit
31.12.12 23:38
@blorchi píše: ´mam odpojenej, ted jsem notas dala do nabijecky a zapla nabehla cerna obrazovka a tam napsáno:

Intel UNDI, PXE-2.0(build 083)
Fr Atheros PCIE Ethernet Controller v2.0.2.2(03/31/10)
Check cable connection!
PXE-MOF:Exiting Intel PXE ROM
No bootable device–insert disk and press key

UF :lol: Pomoooooc

Dobře. Takže až bude ntb nabíhat, zkuste odchytnout, jakou klávesu máte zmáčknout. Mělo by to vypadat nějak takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.12.12 23:38

No někde je tam přerušené spojení - ať už hardwarově nebo softwarově… Teď přijít na to kde.
Napadá mě - máš k tomu noťasu takové to „záchranné CD“? Co ho tak - při téhle hlášce na obrazovce - zasunout do DVD mechaniky a nechat, ať se načte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák