Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
A nebo to může být schválně podsunutá havěť do kompu… Když jsi s nima ukončila tu smlouvu…
Edit: jaký používáš antivirový program? A kdy naposledy atualizoval databázi virů? A máš taky nějaký podobný program jako Malware Destroyer?
Příspěvek upraven 31.12.12 v 23:20
@Kallkapa píše:(já doporučuji lenovo, nedám na ně dopustit
)
@sestřička3 diky za radu
ovsem ted momentalne totalne spanelska vesnice, bych te tu potrebvala
a pritom to zni tak jednoduse v servisu si vemou litr ![]()
@Jura007 píše:
A nebo to může být schválně podsunutá havěť do kompu… Když jsi s nima ukončila tu smlouvu…
Edit: jaký používáš antivirový program? A kdy naposledy atualizoval databázi virů? A máš taky nějaký podobný program jako Malware Destroyer?Příspěvek upraven 31.12.12 v 23:20
Ha ale ze jo? ![]()
@Jura007 píše:
Edit: jaký používáš antivirový program? A kdy naposledy atualizoval databázi virů? A máš taky nějaký podobný program jako Malware Destroyer?Příspěvek upraven 31.12.12 v 23:20
Mam avast antivirus, zrovna vcera mi to blikalo ze dochazi smlouva, ze si to musim obnovit, ale jeste slapal
Malware nemam.
jojo. Takže zaprvé: máš k tomu připojený kabel od internetu? Jestli jo, tak ho odpoj
@blorchi píše:
Mam avast antivirus, zrovna vcera mi to blikalo ze dochazi smlouva, ze si to musim obnovit, ale jeste slapalMalware nemam.
No tak jestli ti neblokli noťas v souvislosti s tím antivirákem… Já teda používám free verzi, tuším že z CD z časopisu „Extra PC“.
@Baslerinda píše:jo, bývalé IBM, tomu bych se jako značce nebránila, mají dobré klávesnice u sestav All in one.
@Jura007 píše:
No tak jestli ti neblokli noťas v souvislosti s tím antivirákem… Já teda používám free verzi, tuším že z CD z časopisu „Extra PC“.
Je absolutní nesmysl, aby výrobce antiviru blokoval PC proto, že vypršela licence. Maximálně se budou zobrazovat reklamy a upozornění, což vyřeší odinstalace. Navíc, kdyby to opravdu bylo tím antivirem, jak byste to vyřešili, když se PC nenabootuje?
@sestřička3 Nemám s tím zkušenost, jenom „přemýšlím nahlas“.
@sestřička3 píše:´mam odpojenej, ted jsem notas dala do nabijecky a zapla nabehla cerna obrazovka a tam napsáno:jojo. Takže zaprvé: máš k tomu připojený kabel od internetu? Jestli jo, tak ho odpoj
Intel UNDI, PXE-2.0(build 083)
Fr Atheros PCIE Ethernet Controller v2.0.2.2(03/31/10)
Check cable connection!
PXE-MOF:Exiting Intel PXE ROM
No bootable device–insert disk and press key
UF
Pomoooooc
Vsem zucastnenym dekuji za traveni SILVESTRA nad mou diskusi ![]()
@blorchi píše: ´mam odpojenej, ted jsem notas dala do nabijecky a zapla nabehla cerna obrazovka a tam napsáno:Intel UNDI, PXE-2.0(build 083)
UF
Fr Atheros PCIE Ethernet Controller v2.0.2.2(03/31/10)
Check cable connection!
PXE-MOF:Exiting Intel PXE ROM
No bootable device–insert disk and press keyPomoooooc
Dobře. Takže až bude ntb nabíhat, zkuste odchytnout, jakou klávesu máte zmáčknout. Mělo by to vypadat nějak takhle
No někde je tam přerušené spojení - ať už hardwarově nebo softwarově… Teď přijít na to kde.
Napadá mě - máš k tomu noťasu takové to „záchranné CD“? Co ho tak - při téhle hlášce na obrazovce - zasunout do DVD mechaniky a nechat, ať se načte?
Diky moc za rady
Je to dneska vylozene k nasrani, nejde mi telefon, pokazil se notas a taky ovladni od televize. Klasika.