Tablet pro malé dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2159
11.12.12 12:55

Tablet pro male dite

Mam holcicku 15 mesicu a chceme ji koupit tablet, ci tak neco… Mate nekdo zkusenosti u takhle maleho ditete? Nechci kamenovat za elektroniku pro batole… to prosim do jine diskuze :-).
Spis poradit, jaky koupit a co do nej… proste prosim mamky, co pujcuji, davaji malym detem tablet… co tam ty decka tvori, co si prohlizi, hraji a tak. Byli jsme v lete na dovcea kazdej prcek tam mel nejaky tablet, ci co a pekne na tom u vecere makali :-). Docela se mi to libi do auta nebo takhle do mist, kde je treba decko zabavit bez spousty hracek… predem diiiiiiiiiiiiiik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
11.12.12 12:57

Moje dite na tom bavi pexeso…ale az ted…driv by to nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
11.12.12 12:59

Páni, zkušenosti teda nemam žádný, tablet mi příde jako zbytečnej přepych i u mě, ale u takovýho prcka je to fakt zajímavý, já bych teda spíš dala přednost nějakýmu dětskýmu počítači/notebooku, ale každýmu dle jeho gusta, třeba za pár měsíců budu taky mluvit jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
11.12.12 13:02

@mikitaa kolik je decku? a samo si to cele ovlada nebo to poustis ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
11.12.12 13:05

Malému jsou čtyři a hraje na tom hrozne hry, poušti si pohádky, hrave učení, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
11.12.12 13:08

Tak nějak nevím, co by mohlo 15 měsíční dítě na tabletu zvládnout krom koukání :nevim: :nevim: Opravdu pracovat - myslím tím pustit si něco na PC sama zvládla dcera v cca 5 letech, od 4 let s dopomocí. Vlastní počítač dostala v 7 a půl letech až uměla psát a číst. Nevím, kam jezdíš na dovolenou, ale já jsem teda nikde u tak malých dětí tablety neviděla :nevim: :nevim: max. DVD přehrávače, ale to taky tak od 2 - 3 let. Možná by jsi se měla spíše zamyslet nad aktivitami, které budou dítě rozvíjet všemi směry a ne z něj cíleně vychovávat kyberzávisláka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.12.12 13:10
@veberun píše:
@mikitaa kolik je decku? a samo si to cele ovlada nebo to poustis ty?

nema vlastni tablet..mela to parkrat pujceny..ale v klidu zvlada i muj dotykovej telefon..svuj dvd prehravac..nebo hrat lehci hry s mysi na komplu. nechavam ji to ovladat vsecko samotnou. ma ted cerstve tri roky. myslim ze ty decka dneska jsou na tohle sikovny…bych se toho nebala…spis je nebezpeci toho ze s tim nekde flakne takovej prcek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
11.12.12 13:12
@mikitaa píše:
nema vlastni tablet..mela to parkrat pujceny..ale v klidu zvlada i muj dotykovej telefon..svuj dvd prehravac..nebo hrat lehci hry s mysi na komplu. nechavam ji to ovladat vsecko samotnou. ma ted cerstve tri roky. myslim ze ty decka dneska jsou na tohle sikovny…bych se toho nebala…spis je nebezpeci toho ze s tim nekde flakne takovej prcek ;)

zakladatelka píše, že dcera má 15 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
11.12.12 13:16
@Sati píše:
zakladatelka píše, že dcera má 15 měsíců

no a? pokud na to ma…nevadi ji ze je nebezpeci ze to decko znici tak proc ne? pta se pouze na zkusenosti..tak pisu…zatim muze koukat a mamka si hrat..a zachvilu bude zvladat tablet i sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159

@Sati a toto jsem presne nechtela resit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115

Tady jsou dvě celkem aktuální diskuse na téma tablet:
https://www.emimino.cz/…dite-127871/
 https://www.emimino.cz/…blet-128173/

My budeme synovi, 2,5 roku, kupovat dětský tablet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
11.12.12 13:24

Já jsem koupila dceři na Vánoce tento
http://bukanyr.eu/…y-tablet.jpg, ale bylo jí pět let.

Syn necelé 3roky si s tím určitě taky vyhraje.

Ale nejvíc u nás stejně jede manželův tablet o ten se hádají už rok..hrají hry, pexesa apod. Nevidím na tom nic špatného, spousta děcek čučí od rána do večera na bednu. Podle mě když na tom nejsou 2hodiny v kuse, je to o. k. Já nechávám max do hodinky, stejně je to pak přestane bavit a jdou si hrát.

Pro prtata mají v Bambuli tento
http://www.bambule.cz/…id/32816.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466

Ja tablet doporucuju, mala hraje od 15 m vkladaci puzzle, pousti pohadky, ted je ji 20 mesicu a uz zvladne i lehci puzzle, uci se zviratka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075

Kamarádky dcera (20 měsíců)si s tabletem vyhraje dost, minule mi ukazovala jak krásně tam skládá zvířátka do správných otvorů. Já na tom nevidím nic špatného, navíc je to každého věc co svému dítěti pořídí, dovolí atd. ;) My ho budeme kupovat po vánocích a také počítám, že naše dcera (17 měsíců) si na něm bude hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
11.12.12 13:25

Tak při dnešních cenách tabletů už na něj má asi každý :roll:
Přeji zakladatelce, aby se tady za pár let nehroutila ze závislosti dítěte na PC. Podle mě nabízet ročnímu dítěti počítač je těžce přes čáru, ale chápu, že pro zvednutí ega matky to asi význam má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák