Tablet pro malé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3441
11.12.12 13:26

Příbuzní mají dcerku a tablet (nekupovali samozřejmě pro ni) používají na to, že jí tam pouštějí pohádky. Ona z toho má Vánoce, sahá si na krtečka na obrazovce a je spokojená - zabaví jí to. Dávali jí ho, ještě jí nebyl ani rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
11.12.12 13:30

Tak přímo tablet - pro dospělé bych takto malému nekoupila.

Líbí se mi dětské „tablety“ od Pafíka aj.

http://www.slunickobaby.cz/…-p-2994.html

ale to je stejně až pro větší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
11.12.12 13:37
@GILOTEK píše:
Tak přímo tablet - pro dospělé bych takto malému nekoupila.

Líbí se mi dětské „tablety“ od Pafíka aj.

http://www.slunickobaby.cz/…-p-2994.html

ale to je stejně až pro větší děti.

máme ho doma a je to šmejd, vyberte radši něco jiného. Po téhle zkušenosti bych to radšii chtěla vidět v hračkárně, líbí se mi ten, co na něj byl odkaz - z Bambule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
11.12.12 13:39

Holky a jaký ten tablet byste teda doporučily? Třeba ten druhý co sem vkládala Markytka máme, zaujmul na chvilku a občas azujme, ale třeba do auta na delší cestu ani náhodou.

• Citovat
  • Upravit
3115
11.12.12 13:41
@Neoenc píše:
máme ho doma a je to šmejd, vyberte radši něco jiného. Po téhle zkušenosti bych to radšii chtěla vidět v hračkárně, líbí se mi ten, co na něj byl odkaz - z Bambule.

Tak díky za info, rozhodujeme se mezi těma dvěma tak aspoň to máme vyřešené. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
11.12.12 13:50

@Markytka01 Presne ten veliky tablet dostane nas malej na vanoce letos..Malej ma ted 20 mesicu..Uz ted jsem zvedava jak si na nem ´bude hrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
11.12.12 13:58

Půjčujeme „dospělý“ iPad. V 1,5 roce dceru oslovovalo nejvíc ZOOLA Animals nebo Talking Tom Cat a pouštění pohádek.
Ve 3 letech div, že si aplikace nenakupuje sama, naštěstí to má zamezeno :twisted:

Záleží, jak se děti k věcem chovají. U dcerky se nebojím, že to zničí. Dětská verze by ji bavila chvíli. I teď hraje nějakou hru pořád dokola a za pár dnů/týdnů ji to omrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
11.12.12 14:03

Já vůbec nevidím problém v tom koupit tablet i takto malému dítěti, i kdyby zatím místo přenosného DVD, jak zakladatelka píše např. na delší cesty v autě, na pohádku před usnutím třeba na dovolené proč ne? Časem se užijou i jiné funkce. A to jsem odpůrce vysadávání dětí u PC a televize, ale spíš na úkor běhání venku s kamarády. Teď v zimě toho vyžití venku tolik není, tak proti zasednutí u pohádky nebo i hraní PC her na omezený čas nemám vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
11.12.12 14:17

Naše malá si hraje s iPadem. Dokonce jsme museli koupit druhý, protože už si ho zabavila pro sebe. :lol: Už od roku a půl ho sama ovládá. Rychle systém pohopila a je to nejoblíbenější hračka. Na cesty super věc. :palec:
Už v roce a půl si sama zapla skype, našla podle obrázku babi s dědou a zavoalal jim. Dnes už pozná kdo je kdo podle obrázků, pozná kdo je online, umí zapnout kameru, fotit a dokonce napsat zprávu (samozřejmě nesmysly, smajlíky, čísla a písmena).
Jinak sleduje pohádky a videa na youtube. Ví jak je tam hledat. A miluje aplikace jako je vařeni kávy, pečení pizzy, barbie, Puzzle, akvárko s rybičkama, samozřejmě malování a spoustu dalších. Každý kdo ji viděl jak ho ovládá, nechápal.
Malujeme si s pastelkama, hrajeme na písku, i s kočárkem, panankama a legem a tablet prostě patří mezi hračky. Vyrůstá s iPadem a myslím že jí to neublíží. Naopak, jejich generace už prostě bude žít „on-line“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
11.12.12 14:18
@Sati píše:
Tak při dnešních cenách tabletů už na něj má asi každý :roll:
Přeji zakladatelce, aby se tady za pár let nehroutila ze závislosti dítěte na PC. Podle mě nabízet ročnímu dítěti počítač je těžce přes čáru, ale chápu, že pro zvednutí ega matky to asi význam má.

nevrc, dokonala matko :-)… jestli ji pustim krtka na tabletu nebo starym dvd je preci jedno, stejne tak jestli si bude kreslit na magneticky tabuli nebo na tabletu je skoro stejne. Prohlizet svoje fotky ji taky bavi… no, proste dneska tu technika je a muzeme si akorat povidat s tchanem, jak mel krabicku od sirek a to byla jeho jedina hracka… delal, ze je to auticko. :D
Ja proste fakt jen chci zjistit, jestli to ty deti bavi a zvladaji to ovladat… a jak pisou ostatni mamky tak ano!
Planujeme tablet koupit a ted je otazka, zda to, co koupit resit i z pohledu vyuziti pro malou. Jinak je jasny, ze nejvic na nem pojede tatka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
11.12.12 14:24

Malý rád ovládá taťkův dotykáč. Nejradši vybírá písničky a pohádky na youtube. Pomalu o tabletu začínáme uvažovat. Má 23m. A jak vidím, klidně by ho už teda mohl dostat :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
11.12.12 14:31
@berusa.m píše:
Naše malá si hraje s iPadem. Dokonce jsme museli koupit druhý, protože už si ho zabavila pro sebe. :lol: Už od roku a půl ho sama ovládá. Rychle systém pohopila a je to nejoblíbenější hračka. Na cesty super věc. :palec:
Už v roce a půl si sama zapla skype, našla podle obrázku babi s dědou a zavoalal jim. Dnes už pozná kdo je kdo podle obrázků, pozná kdo je online, umí zapnout kameru, fotit a dokonce napsat zprávu (samozřejmě nesmysly, smajlíky, čísla a písmena).
Jinak sleduje pohádky a videa na youtube. Ví jak je tam hledat. A miluje aplikace jako je vařeni kávy, pečení pizzy, barbie, Puzzle, akvárko s rybičkama, samozřejmě malování a spoustu dalších. Každý kdo ji viděl jak ho ovládá, nechápal.
Malujeme si s pastelkama, hrajeme na písku, i s kočárkem, panankama a legem a tablet prostě patří mezi hračky. Vyrůstá s iPadem a myslím že jí to neublíží. Naopak, jejich generace už prostě bude žít „on-line“ :nevim:

mala je teda sikulka

souhlasim, proste to patri k dobe a pokud to deti nemaji porad, resp.tak aby se jich rodice „zbavili“ tak je to super vec
my si taky hrali s plastovyma hrackama, ackoliv nase rodice prarodice meli drevene tahaci kaceny (napr.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mystery
11.12.12 14:38

Tablet máme doma a někdy bych ho vyhodila z okna.. Vzhledem k tomu, že si začímám myslet, že je na něm malinko zavislý, ale tatínek ho používá na to aby malej byl hodnej a neobtěžoval ho… :-( Já bych ješte chvili počkala, ale záleží na tobě.

• Citovat
  • Upravit
1617
12.12.12 13:26

Doporučuju tento :mrgreen:
https://www.tchibo.cz/…0023086.html
http://media1.tchibo-content.de/…afel_Pad.jpg

Příspěvek upraven 12.12.12 v 17:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
12.12.12 13:36

Mě úplně fascinuje, jak všichni říkají, že je jedno, jestli si dítě sedne k dvd nebo k tabletu, vyjde to nastejno. To těžko. Dítě nepříjde, nevytrhne z drátů dvd a nejde si sednout do rohu, aby se koukl na pohádku. Je to ujetý. nevim proč tolik rodičů chtějí být tak moderní. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák