Tablet pro malé dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
13.12.12 20:32

@mischelinmisa uzs mela nekdy v ruce tablet? treba by se ti to pro decka taky zalibilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
13.12.12 21:26

Čuměním na telku z blízka se oči neničí. To je jenom zažitý omyl. Oči se tím akorát unaví, ale s dioptriema to nic neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
6.2.15 22:32
Ahoj, momentálně řeším jak odnaučit dcerku od telefonu. Její 18m a sama si tel. odemkne vjede do galerie a pouští si videa (samsung s4) takže vím že dětí jsou hrozně učenlivý. vůbec jsem jí to neučila a prostě to okoukala. Teď dělá hrozný scény když telefonuju a hned se vzteká když jí ho zakážu. takže já řeším opačný problém. Doufám, že to brzo skončí a nebude ho vyžadovat. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
3.5.15 16:11

Já bych třeba tablet malému dítěti moc nekupovala. Nejde o fyzický dopad na dítě, ale spíše o závislost, kterou si vytvoří. Pro dospělé je to však jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
14.9.16 21:15

Dobry vecer, ozivuji diskuzi
Dceri jsou pres 3 roky a neustale me bere pocitac, trnu ze ji to spadne…jasne ze to detem do rukou nepatri ale maminky ruku na srdce.
takze ma otazka na vas je jaky mate pro deti tablet? za doporuceni i pouzdra budu rada. potrebuji jen aby ta masinka mela wifi inernet a dobre ovladani. ozve se nekdo, predem dikes fikes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
14.9.16 21:59

@mumisek79 Nechci nějak rýpat, ale podle mě, malému dítěti do rukou taková elektronická věc prostě nepatří. A co tak dceři koupit dětský laptop, kde se i něco naučí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
15.9.16 09:00

@mumisek79 taky jsem pro laptop..syn ma detsky naucny tablet od roku asi a nyni ma 5 let a na vanoce budu porizovat laptop od 5 let naucny…
dcerce koupim to same ale pro mladsi ditka jelikoz dcerka bude mit v obdobi vanoc 8mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
15.2.23 20:53

Všem radím poslechnout si k tomuto tématu rozhovory s neurologem Martinem Janem Stránským (profesor na Yale), je jich plnej youtube. řekla bych, že o tom něco ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22896
15.2.23 22:42

U nás tento způsob nepreferujeme, i když? Já tedy dceři mobil nedávám (2,5r.), ale bohužel, občas manžel nebo moje mamka a já z toho šílím, sama mám obyč. tel. a stačí mi to. Na co takhle malý dítě. A bohužel, jak to už zná a taky spíš ty písničky. Tak když ji ho seberou, jakej pak řev? A co jako pak mám dělat? Ať si ji utěšuje, kdo ji ho dal. I sama, když vidí na stole nějaký, tak ho hned bere a podává někomu, ať ji to tam nastaví. Naštěstí, u nás to je, tak zřídka kdy, podle manžela, jeho mobilu. Stačí koukat na děti třeba i 5 letý, jak mají problém od toho odejít a jít něco dělat :roll: Kdyby ji někdo nedej bože dal chytrý tel. nebo tablet k narozeninám (Vánocům), tak hned zabavuju a dám, až sama uznám za vhodné. Tak nejdřív možná, do školy, když bude potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák