Notebook se nezapnul

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
becky87
31.12.12 23:41

@Jura007 ja ho prave nezasunu nikam, to je ten mininotas :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31.12.12 23:42
@Jura007 píše:
No někde je tam přerušené spojení - ať už hardwarově nebo softwarově… Teď přijít na to kde.
Napadá mě - máš k tomu noťasu takové to „záchranné CD“? Co ho tak - při téhle hlášce na obrazovce - zasunout do DVD mechaniky a nechat, ať se načte?

Problém vidím v tom, že ntb se snaží nabootovat ze sítě, protože má tak nastavené pořadí. To musíme změnit, aby bootoval prvotně z harddisku. Nic lepšího mě nanapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
31.12.12 23:44

@sestřička3 kdyz tam nic nenabiha, kdyz zmacku enter porad dokola se ukazuje to co tam je napsane :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18305
31.12.12 23:44

@sestřička3 Aha, tak to jo.
blorchi: já pořád žiju v představě klasického noťasu - základová deska, procesor, grafika, hard, DVD mechanika, USB a síťové vstupy… Tak to jmse teda někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.12 23:46
@blorchi píše:
@sestřička3 kdyz tam nic nenabiha, kdyz zmacku enter porad dokola se ukazuje to co tam je napsane :nevim:

Vím, je to takové krajní řešení, ale bylo by prosím možné natočit video?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
31.12.12 23:47
@Jura007 píše:
@sestřička3 Aha, tak to jo.
blorchi: já pořád žiju v představě klasického noťasu - základová deska, procesor, grafika, hard, DVD mechanika, USB a síťové vstupy… Tak to jmse teda někde jinde.

nj kdybych ja si koupila klasicky normalni notas, tak udelam lepe. :cert: Segra ma uz pet let asus a ani jednou zpraveny a to je na nem denne :cert:

• Citovat
  • Upravit
becky87
31.12.12 23:48
@sestřička3 píše:
Vím, je to takové krajní řešení, ale bylo by prosím možné natočit video?

mozna by to slo prez webku? aspon foto? mam u sebe druhej notas.

• Citovat
  • Upravit
31.12.12 23:51

Potřebovala bych vidět celý proces od zapnutí (zmáčknutí tlačítka zapnout) po samotné vypsání hlášky. Nejdůležitější by měl být levý dolní roh obrazovky, tam je většinou napsána ona magická klávesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
31.12.12 23:53
@sestřička3 píše:
Potřebovala bych vidět celý proces od zapnutí (zmáčknutí tlačítka zapnout) po samotné vypsání hlášky. Nejdůležitější by měl být levý dolní roh obrazovky, tam je většinou napsána ona magická klávesa.

Tak jsem prave zjistila, ze webka nenataci :zed: bože ruzo :roll:
Ted kdyz na zmacknu tlacitko vypnout tak se nic nedeje :nevim: mam tedy vyndat baterii?

• Citovat
  • Upravit
31.12.12 23:56

:think:
Tak to zkusíme naslepo. Vyndejte ji, pak zkuste ntb zapnout a po celou dobu mačkejte tlačítko Delete. (nemusíte ho promáčknout, stačí 1-3× za vteřinu ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
31.12.12 23:57

@blorchi Jojo vyndat baterii a nechat ji tak 15-20 minut mimo, pokud má ten netbook vyrovnávací kondenzátor, což asi má. Ten kondík se musí vybít do mrtě a pak noťas definitivně exne. Pak je připravený na zapnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.12 23:59

Mimochodem šťastný nový rok 2013 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
1.1.13 00:01
@sestřička3 píše: :think:
Tak to zkusíme naslepo. Vyndejte ji, pak zkuste ntb zapnout a po celou dobu mačkejte tlačítko Delete. (nemusíte ho promáčknout, stačí 1-3× za vteřinu ;) )

tak mackam a nic, chudak zacal pipat a zvlastne chrci :think: mam jeste mackat? :lol:

• Citovat
  • Upravit
1.1.13 00:03

Mám ještě plán B: zkuste mačka F2. Jestli ani to nepomůže, tak už asi víc nepomůžu ani já :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
1.1.13 00:03
@sestřička3 píše:
Mimochodem šťastný nový rok 2013 :-)

Jeeee i Vam vsem preji :potlesk: jsem se zabrala do mackani, ze jsem ani nezaregistrvala.
Vsem spoustu zdravi, plno optimismu a hodne penez :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák