Skončená menstruace a pozitivní test

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1148
3.12.20 21:24

@Sabinka32 A udělej si zítra ráno nový test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
3.12.20 21:39

@JezinkaBezinka ano udelam mam v plánu udelat test ktery ukazuje tydny ale jeste jsem ho nikdy nedělala jen vim ze ho musim pocurat a ze pokud tehotna bych byla ze mi to ukáže kolik týdnu ale kdyz bude negativní nevim co by mi to melo ukazat.. no ale nevadi zitra zkusim test a uvidim.. a ano mate pravdu doktorka mi opravdu zabila dite a ne jen jedno ale i holčičku kterou jsem čekala ted taky rikala ze vse je v poradku a nakonec to v poradku nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
3.12.20 21:44

@Sabinka32 U každého testu je návod, který říká, co ukazuje a co to znamená :roll:
Tak proč u té doktorky ještě jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
3.12.20 22:07

@JezinkaBezinka no protoze dr.. je v mem bydlišti nejblíž ale pokud budu tehu a ona mi to potvrdí hned si vezmu kartu a jdu jinam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.12.20 08:41

Dobry den tak co si o tom mýslite tohle je test ktery ukazuje tydny ale me ukázal minul jako negativní ale kdyz jsem je vytáhla ty testy tak jsem našla tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.12.20 09:40

Zdravím, nejsem úplný odborník, ale ja použila tento tehotensky test, který ukazuje týdny. Je sice dražší, ale spolehlivý. Pokud mas někde poblíž lékárnu, zkus koupit tento. :)
 https://www.benu.cz/…rminu-poceti?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.12.20 09:43

Jinak předpokládám, ze toto jsou dva testy, jeden je úplně neprukazny, nemáš tam žádnou kontrolní čárku, takže buď byl vadný nebo jsi špatně testovala. Druhy ukazuje slabou druhou čárku (duch). Jak psaly holky predtim, buď jdi do nemocnice na krevní testy a nebo ještě počkej a testují za par dni. Pokud jsi těhotná, tak čárka zesílí. Držím palce!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.12.20 10:09

@Michaelkal tenhle test jsem provedla dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.12.20 10:11

Spíše mi to ukázalo minusplus Takze nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.12.20 10:15

Bohužel to ukazuje jasne minus. :( Já si tento test také dělala a pokud ti vyjde plus, tak ti k tomu napíšou ještě v kolikatem jsi týdnu. Posílám i obrázek jak vyjde pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.12.20 10:17

@Michaelkal ano četla jsem si o tom Takze vim jak to ma vypadat jen me zaskočila to co bylo vevnitř to se nepočítá nebo jak to mam chápat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
4.12.20 10:22

Bohužel nepočítá, je to jasne minus. Je to jenom názor, nejsem odborník, ale myslím si, ze digitální test ti ukáže jenom dvě možnosti a to pozitivní nebo negativní, nic mezitím. Ale pokud jsi některé testy měla slabé pozitivní, tak zkus udělat test ještě za par dni. Hladina horninu hcg muže být ještě slabá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
4.12.20 10:25

@Michaelkal ano to jsem prave mela pozitivni mamatesty oba.. ale dělaný 4ty den v menstruaci ale menstruace stále je dnes je to uz 8 den a jeste se ji nechce končit Takze nevim co se muze dít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
4.12.20 19:26

V digitalnim testu jsou vzdy dve carky, ikdyz je negativni, bohuzel minus je minus, tehotna nejsi…

O tuhle doktorku bych si neoprela ani kolo, natoz aby na me kdy sahla…

Nejspis se jednalo o biochemicke tehu, oplodnene vajicko se neuchytilo a odplavilo se s krvi, proto ty slabe pozitivni testy a ted negativni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.22 22:43

Ahoj holky, mám dotaz, kdy nejdřív si po MS udělat tehu test nebo muzu i během MS? S manželem jsem měla styk 2 dny před MS a rada bych zjistila zda jsem nebo nejsem tehu. MS mám od včerejšího vecera a dneska večer už skoro nic. Normálně mívám menses 4-5 dní. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí