Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Hezký večer přeji všem![]()
• Potřebuji poradit už si nevím moc rady.. s přítelem se snažíme o mimčo antikoncepci neberu cca rok, menstruaci mám pravidělně cca 6 dní ale každý měsíc přesně na čas přijde. Ale teď k věci už nevím co mám dělat prostě se nám nedaří sex máme pravidělně dá se říci ob den
Prosím o anonym je to citlivé, jinak smazat děkuji.a prostě pořád nic snažíme se od května.. užívala jsem i femibion na podporu otěhotnění doporučili mi to v lékárně nemá někdo nějákou radu s pomocí jak otěhotnět jestli používat nějaké vitaminy nebo tak něco? Jsem z toho už nesvá
![]()
Ahoj
napiš mi soukromou zprávičku jestli chceš ![]()
Oba dva zajděte k lékařům na vyšetření a podle toho co vyjde, tak teprve hledejte léčbu.
V žádném případě si nenechte od nejrůznějších podvodníků vnutit zázračné přípravky, když jaksi nevíte, co řešíte.
Ahoj Anonymní. Poradím ti jak nejlépe umím. Dojdi si na gyndu, nech si udělat hormonální profil a folikulometrii. Pravidelná menstruace není zárukou, že ovuluješ. Spousta toho je o psychice, ale my jsme po dvou letech rozklíčovali hned několik problémů. Jednou jsem otěhotněla přirozeně, ale neudrželo se..no, tam bylo příčin víc, ale to je jedno. Ukázalo mi cestu a teď bojuju o toho několikamilimetrového prdíka, co mi zastavuje střevní peristatiku, mastí pleť a nutí mě jíst ještě v peřinách piškoty s mlékem, jinak objímám mísu
Každá jsme jiná, ale začala bych tímhle, mě to osobně pomohlo nejvíc. Plus jsem teda změnila jídelníček a začala se zdravěji krmit. ![]()
Základem je zjistit jestli ty ovulujes a partner ma v pořádku spermiogram. Bez toho se nehnete
Čtyři měsíce je nic, od kvetna, pokud vás netlačí vek. Vetsina lékařů to řeší az po roce. Mozna by to chtelo tolik se na to neupinat a zaměstnat hlavinku něčím jiným.
Az se nebude darit delší dobu, tak potom viz rady výše.
Teprve od května? Tak to se hoď do klidu. A zajdi si pro klid duše na tu gyndu, jak radí holky tady. Třeba doktorovi řekni, že se snažíte už déle, aby tě brali vážně a udělali ti ta vyšetření. Když řekneš, že se snažíte teprve od května, mohlo by se stát, že mávne rukou a pošle tě domů souložit a ze své zkušenosti vím, že tohle nepomůže a člověk si prostě nemůže pomoct, pozoruje se a stresuje.
Je to jeste kratka doba, ja si pockala 7 let
oba dva se nechte vysetrit. Pokud bude zdravotne vse v poradku, tak rozhodne zapracovat na psychice. Opravdu celkove zklidnit a navodit pohodu
Muzes zkusit Levandulovy nebo Pomerancovy etericky olej, vecer treba Medunkovy caj a mazat Jalovcovym kremem svuj podbrisek a partnerovi achilovku ![]()
První dítě nám „trvalo“ pět měsíců a to jsme oba v naprostém pořádku (další dvě těhotenství na první pokus). Osvědčilo se, místo sexu co dva dny, dát chvilku půst a pak směřovat onu aktivitu do ovulace, den dva před i po a byla to pokaždý tutovka ![]()
Dobrý den,
díky všem za reakce a povzbuzení! ![]()
Zakladatelko, 4 měsíce je běžná doba, není čeho se obávat! Posílám podporu a odkaz na e-book zdarma Ze snažilky maminkou, kde najdete všechny rady z eMimina dohromady. ![]()
Případně ještě doporučím shrnutí v hesle Jak otěhotnět co nejdříve.
Držím palce! ![]()
admin Monika
Hezký večer přeji všem
• Potřebuji poradit už si nevím moc rady.. s přítelem se snažíme o mimčo antikoncepci neberu cca rok, menstruaci mám pravidělně cca 6 dní ale každý měsíc přesně na čas přijde. Ale teď k věci už nevím co mám dělat prostě se nám nedaří sex máme pravidělně dá se říci ob den
a prostě pořád nic snažíme se od května.. užívala jsem i femibion na podporu otěhotnění doporučili mi to v lékárně nemá někdo nějákou radu s pomocí jak otěhotnět jestli používat nějaké vitaminy nebo tak něco? Jsem z toho už nesvá

Prosím o anonym je to citlivé, jinak smazat děkuji.