Jak otěhotnět?

Anonymní
14.9.17 19:26

Prosím o radu ?? Jak otěh...

Hezký večer přeji všem :mavam:

• Potřebuji poradit už si nevím moc rady.. s přítelem se snažíme o mimčo antikoncepci neberu cca rok, menstruaci mám pravidělně cca 6 dní ale každý měsíc přesně na čas přijde. Ale teď k věci už nevím co mám dělat prostě se nám nedaří sex máme pravidělně dá se říci ob den :oops: a prostě pořád nic snažíme se od května.. užívala jsem i femibion na podporu otěhotnění doporučili mi to v lékárně nemá někdo nějákou radu s pomocí jak otěhotnět jestli používat nějaké vitaminy nebo tak něco? Jsem z toho už nesvá :,( :oops:

Prosím o anonym je to citlivé, jinak smazat děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
765
14.9.17 19:33
@Anonymní píše:
Hezký večer přeji všem  :mavam:

• Potřebuji poradit už si nevím moc rady.. s přítelem se snažíme o mimčo antikoncepci neberu cca rok, menstruaci mám pravidělně cca 6 dní ale každý měsíc přesně na čas přijde. Ale teď k věci už nevím co mám dělat prostě se nám nedaří sex máme pravidělně dá se říci ob den :oops: a prostě pořád nic snažíme se od května.. užívala jsem i femibion na podporu otěhotnění doporučili mi to v lékárně nemá někdo nějákou radu s pomocí jak otěhotnět jestli používat nějaké vitaminy nebo tak něco? Jsem z toho už nesvá :,( :oops:

Prosím o anonym je to citlivé, jinak smazat děkuji.

Ahoj :) napiš mi soukromou zprávičku jestli chceš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
14.9.17 19:40

Oba dva zajděte k lékařům na vyšetření a podle toho co vyjde, tak teprve hledejte léčbu.

V žádném případě si nenechte od nejrůznějších podvodníků vnutit zázračné přípravky, když jaksi nevíte, co řešíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.17 19:43

Ahoj Anonymní. Poradím ti jak nejlépe umím. Dojdi si na gyndu, nech si udělat hormonální profil a folikulometrii. Pravidelná menstruace není zárukou, že ovuluješ. Spousta toho je o psychice, ale my jsme po dvou letech rozklíčovali hned několik problémů. Jednou jsem otěhotněla přirozeně, ale neudrželo se..no, tam bylo příčin víc, ale to je jedno. Ukázalo mi cestu a teď bojuju o toho několikamilimetrového prdíka, co mi zastavuje střevní peristatiku, mastí pleť a nutí mě jíst ještě v peřinách piškoty s mlékem, jinak objímám mísu :D Každá jsme jiná, ale začala bych tímhle, mě to osobně pomohlo nejvíc. Plus jsem teda změnila jídelníček a začala se zdravěji krmit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
14.9.17 19:44

Základem je zjistit jestli ty ovulujes a partner ma v pořádku spermiogram. Bez toho se nehnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
14.9.17 20:13

Čtyři měsíce je nic, od kvetna, pokud vás netlačí vek. Vetsina lékařů to řeší az po roce. Mozna by to chtelo tolik se na to neupinat a zaměstnat hlavinku něčím jiným.

Az se nebude darit delší dobu, tak potom viz rady výše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
14.9.17 21:54

Teprve od května? Tak to se hoď do klidu. A zajdi si pro klid duše na tu gyndu, jak radí holky tady. Třeba doktorovi řekni, že se snažíte už déle, aby tě brali vážně a udělali ti ta vyšetření. Když řekneš, že se snažíte teprve od května, mohlo by se stát, že mávne rukou a pošle tě domů souložit a ze své zkušenosti vím, že tohle nepomůže a člověk si prostě nemůže pomoct, pozoruje se a stresuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
14.9.17 22:41

Je to jeste kratka doba, ja si pockala 7 let :) oba dva se nechte vysetrit. Pokud bude zdravotne vse v poradku, tak rozhodne zapracovat na psychice. Opravdu celkove zklidnit a navodit pohodu :) Muzes zkusit Levandulovy nebo Pomerancovy etericky olej, vecer treba Medunkovy caj a mazat Jalovcovym kremem svuj podbrisek a partnerovi achilovku ;)

• Citovat
  • Upravit
14636
14.9.17 22:58

První dítě nám „trvalo“ pět měsíců a to jsme oba v naprostém pořádku (další dvě těhotenství na první pokus). Osvědčilo se, místo sexu co dva dny, dát chvilku půst a pak směřovat onu aktivitu do ovulace, den dva před i po a byla to pokaždý tutovka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20855
15.9.17 13:22

Dobrý den,
díky všem za reakce a povzbuzení! :kytka:
Zakladatelko, 4 měsíce je běžná doba, není čeho se obávat! Posílám podporu a odkaz na e-book zdarma Ze snažilky maminkou, kde najdete všechny rady z eMimina dohromady. :)

Případně ještě doporučím shrnutí v hesle Jak otěhotnět co nejdříve.

Držím palce! :hug:

admin Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí