Prosím o radu - očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1394
8.9.14 20:06

Máme hexu a prevenar, zkusili jsme dat dohromady, malá měla šílenou reakci, celou noc brečela..tři dny teplota. Další dávky byly s odstupem 14dnů a naprosto v pohodě. Až teda po priorixu měla reakci příšernou :-/ za měsíc jdeme na další
Dávku a už teď přemýšlím, jak se z toho vykroutit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
8.9.14 20:34
@Pincenza píše:
Malá teda reakci měla, plakala a teplotu 37,8. :( Ale dávala jsem to najednou.

To bych brala jako v pohodě, starší to měl zvlášť a i tak měl přes 39, ale já tedy horečku neberu jako závažnou reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25146
8.9.14 21:01

Naše děti mají jen povinné a ještě posunuté. Názor si musí udělat každý sám… Já k němu taky měla dlouhou cestu plnou zjišťování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25146
8.9.14 21:02

Zároveň s hexou dá další očkování jen doktor… píp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
8.9.14 21:04
@maminka189 píše:
My máme jenom Hexu a už bych malou NIKDY očkovat nenechala (třeba mě tady ukamenujte).Malou to úplně zastavilo ve vývoji a „podpořilo“ to autismus :( :nevim:
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
8.9.14 21:06
@avm3 píše:

a co teprve kdyz k tomu jeste vrzne rotarix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25146
8.9.14 21:08
@Bubiii píše:
a co teprve kdyz k tomu jeste vrzne rotarix.

Tak co je horší a co menší zlo popravdě nevím, nezajímala jsem o to. NAše doktorka mi to sama rozluvila s tím, že pokud by jsme chtěli, tak musím říct zavčas, aby to rozvrhla, že to nikdy nedává dohromady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
8.9.14 21:11

Dokud se po ocku detatko vyviji standardne, clovek „slysi“ na vety typu:

• vsichni jsme byli ockovani a prezili jsme (od Waldemara matusky dvojcatka ne a pak i dalsi deti v soucasnosti)
  • nechcete prece problemy se socialkou nebo s prijetim ditete do MS (stejne pikud dite po ocku zustane „jine“, na skolku se diva pouze zvenku)
  • lekari vi, co delaji, nedovolili by pichat do deti nejake neoverene latky (ani SUKL nezna presne slozeni povinnych ockolatek z duvodu vyrobniho tajemstvi, takze NENI dostatecna kontrola vakcin, ktere se aplikuji)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
8.9.14 21:12
@avm3 píše:

Tak to maj asi ozkoušený, když to dávaj dohro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25146
8.9.14 21:15
@Pincenza píše:

Když myslíš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
8.9.14 21:16
@Pincenza píše:

a to je ta iluze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25146
8.9.14 21:18
@Bubiii píše:
a to je ta iluze.

Tak… ale člověk si na to musí přijít sám… ideálně před tím, než nechá naočkovat svoje děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.9.14 21:21

@Bubiii :kytka: Kolikrát sem si říkala, že kdyby sem se víc informovala a ptala se tak jako dnes, tak mohla být moje dcerka aspoň v tomhle ok. Bohužel už neni opožděná, ale posunulo se to na středně těžkou mentální retardaci takže říkám, že mám doma Kristýnku v říši „divů“ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
8.9.14 21:25
@maminka189 píše:
@Bubiii :kytka: Kolikrát sem si říkala, že kdyby sem se víc informovala a ptala se tak jako dnes, tak mohla být moje dcerka aspoň v tomhle ok. Bohužel už neni opožděná, ale posunulo se to na středně těžkou mentální retardaci takže říkám, že mám doma Kristýnku v říši „divů“ :srdce:

je to velmi bolestne, Ty vis, ze s vami velmi citim a drzim palce, aby i u vas byla zmena k lepsimu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.9.14 21:28

@Bubiii Já vím :kytka:.Nechtěla jsem si hrát na chudinku vím, že jsou děti, které jsou na tom mnohem mnohem hůř, ale jen chtěla ukázat na to, co očkování dokáže a bohužel ona je živý důkaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek