Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@pikola
To mu někdo řekl v hospoděpřišel stim
Hlavně s ním nemej hned dalšího mimiska. Víš, jak se to dělá? Jedno dítě s debi.. lem stačí. To, co zažívá š v těhotenství, to dítě vnímá. Nedělej to
Jestli bude dítě gay tak ještě dobrý hlavně aby nebyl po tatinkovi. Moc dobře jsi nevybrala.
Já ani nebudu číst ostatní komentáře, protože je mě jasné, že budou stejné jako můj. Každopádně si zkrátka nemůžu odpustit reakci na to co píšeš.
Gratuluji ti k vytouženému miminku a teď, když už ho čekáš, vem si kufry a utíkej. To že je tebou zmíněný tvor biologickým otcem nezaručuje, že bude dobrým tátou a partnerem. Už teď je všechno špatně a ty to v podstatě i tak píšeš - že víš že je to špatně.
Situace se nezlepší, jen ty budeš čím dál tím víc věřit tomu, že je vše tvoje vina. Pro sebe samotnou si takový život udělej, ale přeci do tohoto nechceš přivézt miminko.
ty své vymodlené děťátko budeš vystavovat výčitkám a opileckým výlevům? Není lepší být s ním u někoho hodného, kde se budete mít oba fajn?
Výmluvy tipu: to jen když se napije, já to fakt dělám špatně, až se narodí prcek bude to lepší, on mě nechtěl praštit atd. Si vygumuj z hlavy.
Moc ti držím palce ať se ti daří líp ![]()
Holka seber poslední zbytky hrdosti a utíkej! Včera bylo pozdě a s miminkem v náručí to bude ještě horší. Chceš ať tvoje vytoužené dítě poslouchá, jak se k tobě chová?
Vždyť je to primitiv a tyran. Pokud je jinak super, jak píšeš, když nepije, tak prostě ať jde na léčení, jiná možnost není. Já tomu stejně nevěřím, že když je střízlivý, tak je super, vždyť je to blbost.