Prosím o vaše názory - podvod, dítě:(

106
20.7.14 11:56

Prosím o vaše nazory.. podvod, dítě:(

Pěkný den všem.
jsem už zoufala z naší situace doma.. chtěla bych to tady celé napasat a zeptat se na váš nazor a rady předem moc děkují.
s Mojím přítelem jsme spolu už 4 roky, od minuleho roku jsme se snažili o miminko. a nešlo nám to.. bohužel nastala krize i u nás a u lednu mě podvedl s jednou jeho spolupracovnicí.. nevěru jsem zjistila a chtěla odejít ale nešlo to.. odprosil mě že byt vul a měl ružové brýle.. bohužel nám slečna řekla po 14 dnech že sním čeká miminko.. hned sem ho vyhodila a byla sem opravdu na dně protože my se snažili a nic.. a gynekologycky problém u mě nebyl žádný. slečna je o 5 let starší než přítel má 34 let a je v insolvenci takže zadlužena. Přítel tam kní šel bydlet.. ale zjistili jsme oba že bez sebe nemužeme být a on sní být nemuže.. nešlo mu sní žít tak odešel a vrátil se ke me.. bohužel slečna po něm chce pořád peníze on líta a pomaha jí.. vše chápu.. dítě za to nemuže… v pátek jsme měli řešení mezi 6 očima poprvé jsme jí poznala byla to opravdu hnusna zkušenost.. a ona že co chce chce být v odnem listě atd.. nakonec rekla ze ho do rodneho listu nechce napsat protože nechce příjít o porodné ale chce notařky udělat aby platil alimenty… nakonec se dohodli jak bude něco potřebovat přítek jí pomuže a obstará to. ale co mě zaráží. včera jí napsala sms. že si zajde na testy a vše dá právničče a vyřeší se kolik má platit a jak bude často vídat malou. at je vše černé na bílem a ať máme jistotu protože ona mu říka koli jí ted musí dávat a to ještě mimčo není na světe ale co mě zaráží její realce co mu odepsala. citují Ahoj včera sem ti řekla že už stebou nechci nic řešit nechci po tobě nic anialimenty ani barvy úrpstě nic, jen tp ať už s tebou nemusím mít nic řešit o vše se postarám sáma i o svpjí dveru budte s barcou stastni a uz mi prosím nepis dekují a krásný život.. co si o tom myslíte že by dítě nebylo jeho a bojí se testu?? první chce podepsat notařský smlou at jí platí a pak nic nechce.. jsem zoufala.. a je mi líto toho dětátka.. Děkují moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3172
20.7.14 12:02

@Baruš8 no já si myslím, že je velmi pravděpodobné, že to dítě není jeho.. :think: :nevim: každopádně bych na těch testech trvala!! ;) Když se snažíte a nejde to, a u tebe je vše v pořádku, poslala bych přítele na spermiogram..pokud bude mít problém, pak to s tím dítětem bude jasnější ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
20.7.14 12:02

8o spíš, má chování tvého přítele plné zuby… :roll: a vůbec se jí nedivím, být na tvém místě metu od něj taky co nejdál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.7.14 12:04

Plné zuby když o líta jak ona píska?? nebyl sní.. měl mě. a skusil to sní přece se nemuže nutit aby sní byl ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.7.14 12:05

A vy by jste nedovolili testy?? ja bych řekla dobře udělame testy a bude.. ale můj nazor. každá to má jinak proto se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
20.7.14 12:05

Možnost, že dítě není jeho tu je.Ale pro přítelův klid do budoucna, bych testy vyžadovala. Co když si v budoucnu smyslí, že to nezvládá, teď ho někde uvede jako otce ( s jeho souhlasem) a pak myslím po 6 letech(lhůta na určení otcovství) už bude pozdě. Když se po lhůtě prokáže, že dítě není jeho alimenty už mu nikdo neodpáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
20.7.14 12:07

@Baruš8 ale on byl zadaný ona ne… :nevim: kamarádka to udělala takhle taky a udělala nejlíp jak mohla, jestli si myslíš že budeš s takovým chlapem šťastná (očividně vůči tobě neměl úctu aby ti věrný a ani soucit aby si dal pozor) promiň ale za mě :poblion: z přítele a slečně se nedivím, tebe je mi fakt líto, ale určitě máš víc, jen se otřepat a nebát se změny, určitě by si se míň trápila, protože ta pochybnost-ta už nezmizí… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.7.14 12:08

ANO NA TESTECH TRVÁME, a když jí to napsal nechce ho vidět.. a vše si udělá sama. ale když chce peníze hned píše je v insolvenci a sotva se uživí. a on citi zodpovědnost a vinu tak jí nakupuje a vše ale být sní nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
20.7.14 12:08

@Baruš8 možná si neni jistá kdo je otec a zkusila to na tvého přítele jestli chytí. na testech bych trvala, přece nebude platit peníze na cizí dítě a naopak pokud je jeho tak když bude platit tak s malou bude i v kontaktu ;) jen teda já bych to nedala, asi se mam moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
20.7.14 12:09

Já si myslím, že testy jsou v tomto případě základ!! Jistota je jistota, a přeci nebude platit za dítě, o kterém ani neví jestli je jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31281
20.7.14 12:09
@zzzjancena píše:
8o spíš, má chování tvého přítele plné zuby… :roll: a vůbec se jí nedivím, být na tvém místě metu od něj taky co nejdál :hug:

nezlob se na mě, ale pokud z jednoho úletu vzniklo dítě, tak být chlapem tak bych na testech trvala taky, protože bůhví, s kým si to kde uhnala a tady viděla možnost, jak si zajistit peníze. Pokud by to dítě bylo jeho a ona si byla jistá, tak si myslím, že ona první by mu ty testy nabídla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
20.7.14 12:10

Jinak na testech trvat může partner jak chce- jestli slečna nebude chtít- musíte to řešit soudně. :nevim: nutit ji k tomu nemůžete, jinak než právní cestou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
20.7.14 12:11

@Mar__tanka1983 tak to má ale každá jinak… :roll: mě todle říct chlap- tak nejen že na testy bych nešla, ale v životě by dítě neviděl a ani o něm neslyšel! :roll: není přece moje povinnost sukničkáři a jeho milé podvedené dokazovat že právě já nejsem lehká… že jo… :nevim:

Příspěvek upraven 20.07.14 v 12:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.7.14 12:11

No je to pro mě těžké opravdu ano.. nezvladam to.. ale něják nejde být bez něj.. a zzzjancena: ta slečna ho chce zpět k sobě a pořád mění nazory.. chce at v dobe porudu jí pomaha se psama a je u ní doma že to neda atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.7.14 12:12

Ano já sí taky myslím že by mu to sama nabídla.. a ne že ho nechce vidět že se postara atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí