Prosím o vaše názory - podvod, dítě:(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
21.7.14 05:46
@Antonie Bolavá píše:
no já taky do té doby ne. Ale připadá mi dost velká náhoda, že jim to zrovna tak hezky vyšlo :think:

Mně to moc jako velká náhoda nepřipadá. Podle mě to spolu táhli déle, ale to přítel zakladatelce samozřejmě vykládat nebude, že? Takže když už se to provalilo, přiznal jako každý nevěrník to minimum co musel a co už bylo venku.

• Citovat
  • Upravit
elis_an3
21.7.14 08:18

Zakladatelka by si mela precist nejake diskuse o nevlastnich detech, dale nejake diskuse matek, co neziji s otcem sveho ditete, aby vedela, do ceho jde, protoze pokud tady za par let zalozi diskusi, jak nezvlada situaci nevl.dite,jeho matka atd.tak ji bude jiste receno, ze vedela, do ceho lezla…

• Citovat
  • Upravit
17630
21.7.14 08:22
@elis_an3 píše:
Zakladatelka by si mela precist nejake diskuse o nevlastnich detech, dale nejake diskuse matek, co neziji s otcem sveho ditete, aby vedela, do ceho jde, protoze pokud tady za par let zalozi diskusi, jak nezvlada situaci nevl.dite,jeho matka atd.tak ji bude jiste receno, ze vedela, do ceho lezla…
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
21.7.14 09:05

@Baruš8 pročetla jsem si diskuzi a z toho co píšeš mi rozhodně napadá, že to dítě asi velmi pravděpodobně nebude přítele, když tak rychle couvá před testy, teď záleží na příteli, jestli chce zjišťovat pravdu, nebo to nechá být

co se týče vás, asi bych se více zastavila nad prespektivou vztahu, nevěra se stane, ale on po vyhození ani nezaváhal, šel k milence, určitě byla i jiná varianta kam jít, velice snad to nejdřív odstřihl tebe, když tě podvedl, pakodstřihl milenku, když tě odprosil, pak zase tebe, když jsi ho vyhodila a pak mu nedělalo problém odstřihnout těhotnou milenku podruhé… je velice nestálý a přelétavý, pouvažovala bych na perspektivou dokud nemáte děti a jsi svobodná co se týče rozhodování :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
21.7.14 09:29
@chebskamaminka píše:
@Baruš8 pročetla jsem si diskuzi a z toho co píšeš mi rozhodně napadá, že to dítě asi velmi pravděpodobně nebude přítele, když tak rychle couvá před testy, teď záleží na příteli, jestli chce zjišťovat pravdu, nebo to nechá býtco se týče vás, asi bych se více zastavila nad prespektivou vztahu, nevěra se stane, ale on po vyhození ani nezaváhal, šel k milence, určitě byla i jiná varianta kam jít, velice snad to nejdřív odstřihl tebe, když tě podvedl, pakodstřihl milenku, když tě odprosil, pak zase tebe, když jsi ho vyhodila a pak mu nedělalo problém odstřihnout těhotnou milenku podruhé… je velice nestálý a přelétavý, pouvažovala bych na perspektivou dokud nemáte děti a jsi svobodná co se týče rozhodování :hug:

to jsi napsala moc hezky, tenhle vztah bude pořád o nejistotě, navíc se obávám, že si časem najde ten muž nějakou třetí ženu, před kterou nebude mít máslo na hlavě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
21.7.14 09:49

@Antonie Bolavá tak nemam pravdu? :D :D :D maaaam..mela by si precist realitu, jake byvaji problemy, jak to vypada

• Citovat
  • Upravit
4780
21.7.14 11:45

@Maria37 děkuju,já dovedu pochopit nevěru, že se stane, sama jsem ji zažila a odpustila, ale důležitý je právě ten moment, když to praskne, jak se k tomu ten nevěrný postaví :nevim: a tady to byl jasný útěk bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.14 12:40

Zakladatelko, opravdu ti nechci kecat do tveho rozhodnuti, ale ja si tohle prozila a stale prozivam. Tehdy pritel mel taky ulet a bylo z toho dite. Jenze on byl blbej a do rodnyho listu se zapsat nechal. Pak udelal testy a zjistil, ze dite jeho neni. Tahanice ma dodnes a to je to uz asi 5 let :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
21.7.14 18:42
@MilijonDolarBejby píše:
Zakladatelko, opravdu ti nechci kecat do tveho rozhodnuti, ale ja si tohle prozila a stale prozivam. Tehdy pritel mel taky ulet a bylo z toho dite. Jenze on byl blbej a do rodnyho listu se zapsat nechal. Pak udelal testy a zjistil, ze dite jeho neni. Tahanice ma dodnes a to je to uz asi 5 let :roll:

ahoj nebylo jeho…?? a rikala ta slecna ze si je jista atd.. pro se rozhodl pak testy udělat??? no já doufám že do RD se nenapise dokud nebude mit jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
21.7.14 18:45

Všem děkují za nazory ale jen mě zajímalo co si myslíte o tom že prvni alimenty chce atd. a nechce k soudu vse chce resit jen podepsanim dohody.. ale pres soudy nic resit nechce..a kdyz chce pritel resit pres soud ona najednou po nem nic nechce i kdyz je v blbe financni situaci.. a neptala jsme se co mam dělat já jen mě zajímalo jak by jste se zachovali vy nebo jestli se vám něco podobného nestalo děkují :)) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.14 19:06
@Baruš8 píše:
ahoj nebylo jeho…?? a rikala ta slecna ze si je jista atd.. pro se rozhodl pak testy udělat??? no já doufám že do RD se nenapise dokud nebude mit jistotu

ne, nebylo a ona to vedela od zacatku, jen potrebovala nejakyho blbce. ale s vymazanim je hodne velky problem

@Baruš8 píše:
Všem děkují za nazory ale jen mě zajímalo co si myslíte o tom že prvni alimenty chce atd. a nechce k soudu vse chce resit jen podepsanim dohody.. ale pres soudy nic resit nechce..a kdyz chce pritel resit pres soud ona najednou po nem nic nechce i kdyz je v blbe financni situaci.. a neptala jsme se co mam dělat já jen mě zajímalo jak by jste se zachovali vy nebo jestli se vám něco podobného nestalo děkují :)) :)

At ji nedava zadny prachy, dokud nema jistotu a nebo jako formou pujcky s tim, ze kdyz jeho nebude, tak to vrathg a kdyz ano, tak si to necha. Ona si je jista, ze je jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
21.7.14 19:09

@MilijonDolarBejby : ona všem říka že je na 100 procent jeho.. ale jak říkam zmini se soud tak se o vše postara sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
21.7.14 19:19

Však ti tu všechny odpovídaly na to, jak by se zachovaly ony…
Holka, nech si tu poradit. Máš obrovský štěstí, že s ním zatím nemáš děti, co by za to jiný holky od podobných týpků daly, aby se mohly odtrhnout, dokud to ještě šlo bez následků…

• Citovat
  • Upravit
106
21.7.14 19:32

@káťa : jo ale bohužel některé baby jsou blbé jak ja.. ale jinak nam spolu bylo moc fajn.. a není nejhorší chlap pomaha stara se mame společné zajmy.. nevěra je všude muj nazor a myslím že mužu najít o dost horšího.. měli jsme taky rozhovor mezi 6 očima ted v patek i sní a řekl jí že miluje mě.. ale že o dítě se postara ale sní nebude bohužel skusil to a nejde to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.14 19:40
@Baruš8 píše:
@MilijonDolarBejby : ona všem říka že je na 100 procent jeho.. ale jak říkam zmini se soud tak se o vše postara sama..

To ve me moc duvery nevzbuzuje. Vsak k soudu nemusite, testy se daji udelat i tak a jsou mnohem levnejsi. Daji se sehnat do 5tisic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí