Prosím o vaše názory - podvod, dítě:(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106
21.7.14 22:23

@MilijonDolarBejby ano kazdy to má jinak.. tak duvera uz neni stoprocentni.. ale bohuzel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.14 22:33
@Baruš8 píše:
@MilijonDolarBejby ano kazdy to má jinak.. tak duvera uz neni stoprocentni.. ale bohuzel..

Ono to bude trvat. Ja mu odpustila, ale zapomenout nejde, ale to je spis tim, ze se to tahne dodnes a neni to vyreseny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
22.7.14 07:25

Jestli to bude nekdy vyreseny, to mas na dlouhy lokte. tohle je neprijemnost partnerska, potahnes si to v sobe dlouho. Testy chtejte a tečka ;-) a jak muze chtit penize v tehotenstvi, ona je nějaká divna, ne? Presne, nechala bych to a zacla bych se starat az po testech, zadne debaty predem. Treba si do porodu najde jinyho tatinka a vam da pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
22.7.14 08:58
@Baruš8 píše:
@WontTell a jaký máš nazor na to ty?

Já si myslím, že to není jeho. Že z něho chtěla zkusit vytáhnout prachy a když zjistila, že by to mohlo prasknout, tak couvla. Ale samozřejmě se můžu mýlit, ale přijde mi to jako nejlogičtější vysvětlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
22.7.14 09:04
@MilijonDolarBejby píše:
Ja ti ze zkusenosti muzu rict, ze kdybych se rozhodovala znova, tak nevim, jestli bych se rozhodla stejne, jako driv, tak na jednu stranu holky chapu, ale zase si myslim, ze kdyby se jim to stalo, tak tak radikalni nejsou.

Přesně tak. Zastávám názor, že v některých situacích člověk sám neví jak se zachová, dokud se mu opravdu nestanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
22.7.14 09:04
@WontTell píše:
Já si myslím, že to není jeho. Že z něho chtěla zkusit vytáhnout prachy a když zjistila, že by to mohlo prasknout, tak couvla. Ale samozřejmě se můžu mýlit, ale přijde mi to jako nejlogičtější vysvětlení…

a nebo se jen normálně naštvala… já bych je na jejím místě taky poslala s testama dop.dele… mladej se stěhuje od jedný k druhý, jak se mu to zrovna hodí a potom se diví? proč by mu to žena měla ulehčovat? nehledě na to, že souhlasím s tím, že mladej přiznal jen to, co musel a pravděpodobně to táhl s oběma mnohem déle a ted neví, co by…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 09:31
@Maria37 píše:
a nebo se jen normálně naštvala… já bych je na jejím místě taky poslala s testama dop.dele… mladej se stěhuje od jedný k druhý, jak se mu to zrovna hodí a potom se diví? proč by mu to žena měla ulehčovat? nehledě na to, že souhlasím s tím, že mladej přiznal jen to, co musel a pravděpodobně to táhl s oběma mnohem déle a ted neví, co by…

Ona se nastvala, to je jasny. Myslela si, ze bude tak blbej, jako ten muj a love bude davat, i kdyz nevi, zda je jeho. Tak dela urazenou, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
22.7.14 09:36
@MilijonDolarBejby píše:
Ona se nastvala, to je jasny. Myslela si, ze bude tak blbej, jako ten muj a love bude davat, i kdyz nevi, zda je jeho. Tak dela urazenou, no.

a co když to je jeho? jak to můžeš vědět? klasika z milenky hned děláte d.vku a buhví co a panáček je málem o. k. on muzikant… nejde jen o to, že nejdřív odkopl partnerku, potom milenku ale ted ještě tahá partnerku do svých problémů… já si myslím, že dítě je jeho a že mu to milenka po tom všem nechce ulehčovat a dělat jako ovce, co se po ní chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 09:39
@Maria37 píše:
a co když to je jeho? jak to můžeš vědět? klasika z milenky hned děláte d.vku a buhví co a panáček je málem o. k. on muzikant… nejde jen o to, že nejdřív odkopl partnerku, potom milenku ale ted ještě tahá partnerku do svých problémů… já si myslím, že dítě je jeho a že mu to milenka po tom všem nechce ulehčovat a dělat jako ovce, co se po ní chce…

netvrdim, ze neni jeho, ale je divny, ze chce alimenty uz ted, navic jen podepsanim nekakyho papiru. Podle me, kdyby nemela co skryvat, tak ji zapir do rl nebude vadit a testy taktez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
22.7.14 09:43
@MilijonDolarBejby píše:
netvrdim, ze neni jeho, ale je divny, ze chce alimenty uz ted, navic jen podepsanim nekakyho papiru. Podle me, kdyby nemela co skryvat, tak ji zapir do rl nebude vadit a testy taktez.

já si myslím, že chce svému milenci „zavařit“ a znepříjemnit život… a že potom na všechno přistoupí, ale že prostě bude dělat problémy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59404
22.7.14 09:47

@MilijonDolarBejby no nemít prachy tak uraženou dělat nemůžu a pokud si budu jistá kdo je otcem tak mě testy nerozhodí :lol:, chlap by musel být vůl aby se nechal zapsat do rl když si není jistej jestli je otcem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
22.7.14 09:48

@MilijonDolarBejby ty můžeš být ráda, že to tak dopadlo, protože si ten tvůj alespoň rozmyslí jestli mu to smočení za to stojí :pankac:
Co se týče zakl. myslím že tam už je zcela bezpředmětné to jestli dítě je nebo není jeho, na problém si zadělal sám, a sám by se v něm měl plácat, a nezlob se na mě, ale chlap který opravdu miluje, tak za prvé, buď to si minimálně dá u „úletu“ majzla, v žádném případě se hned nenapakuje k „úletu“ a za 3. nenechá ženskou na které mu záleží vyjídat jeho sr..ky, takže ji raděj opustí. :roll: ty jsi se rozhodla že odpustíš, protože ti přišla vhod situace že dítě jeho není-a promiň ale dobře mu tak, a přála bych to každýmu zmetkovi, co si vrzne jinde když na dítě zadělává doma. :cert: v případě milenek, které otěhotní- ale jo proč by nemohli chtít prachy po každým kdo si skočil, když se tak objetuji a dávají polovičkám to co jim doma chybí..? vždyť si to přeci jako matky samoživitelky zaslouží, že nám ty chlapy aspoň jednou pořádně uspokojí. :lol: takže jen ať cvaká klidně každej zmetek i když by to nebylo jeho.to dítě za to nemůže, ale může být vždy každého kdo si s matou přeci jen vrznul. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
22.7.14 09:56
@zzzjancena píše:
@MilijonDolarBejby ty můžeš být ráda, že to tak dopadlo, protože si ten tvůj alespoň rozmyslí jestli mu to smočení za to stojí :pankac:
Co se týče zakl. myslím že tam už je zcela bezpředmětné to jestli dítě je nebo není jeho, na problém si zadělal sám, a sám by se v něm měl plácat, a nezlob se na mě, ale chlap který opravdu miluje, tak za prvé, buď to si minimálně dá u „úletu“ majzla, v žádném případě se hned nenapakuje k „úletu“ a za 3. nenechá ženskou na které mu záleží vyjídat jeho sr..ky, takže ji raděj opustí. :roll: ty jsi se rozhodla že odpustíš, protože ti přišla vhod situace že dítě jeho není-a promiň ale dobře mu tak, a přála bych to každýmu zmetkovi, co si vrzne jinde když na dítě zadělává doma. :cert: v případě milenek, které otěhotní- ale jo proč by nemohli chtít prachy po každým kdo si skočil, když se tak objetuji a dávají polovičkám to co jim doma chybí..? vždyť si to přeci jako matky samoživitelky zaslouží, že nám ty chlapy aspoň jednou pořádně uspokojí. :lol: takže jen ať cvaká klidně každej zmetek i když by to nebylo jeho.to dítě za to nemůže, ale může být vždy každého kdo si s matou přeci jen vrznul. :pankac:
:mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1829
22.7.14 09:59

@Baruš8 Ahoj, celé to bohužel nepřelouskám.
Můj názor, je, že celé je to od slečny divné a připadá mi podle toho co píšeš, že to otcovství nemá na koho hodit :think:. Proč by jí jinak vadily testy otcovství a připsání do RL dítěte :nevim:. Já bych na testech být tvým přítelem trvala a pak bych se slečnou teprve bavila. Proč chce peníze již teď, když dítě defacto není :nevim:.
Jinak držím Ti palečky ať to spolu ve zdraví přečkáte a pevné nervy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.14 10:17
@catrina007 píše:
@Baruš8 Ahoj, celé to bohužel nepřelouskám.
Můj názor, je, že celé je to od slečny divné a připadá mi podle toho co píšeš, že to otcovství nemá na koho hodit :think:. Proč by jí jinak vadily testy otcovství a připsání do RL dítěte :nevim:. Já bych na testech být tvým přítelem trvala a pak bych se slečnou teprve bavila. Proč chce peníze již teď, když dítě defacto není :nevim:.
Jinak držím Ti palečky ať to spolu ve zdraví přečkáte a pevné nervy :palec:

to souhlasim. To zapsani do rl je divny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí