Prosím o vaše názory - podvod, dítě:(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
20.7.14 17:43
@Kobliha51 píše:
Myslím, že jen v případě, že se otcovství potvrdí. Napřed ho ona musí dát k soudu o určení otcovství. Pak soud nařídí testy a pak platí ten, co prohrál.

aha takhle..no vida… čili když ona bude chtít alimenty a on ji dá k soudu o určení platí to on pokud se ukáže že je otcem, kdyby nebyl platí ona - chápu to dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
20.7.14 17:48
@jdukolem píše:
aha takhle..no vida… čili když ona bude chtít alimenty a on ji dá k soudu o určení platí to on pokud se ukáže že je otcem, kdyby nebyl platí ona - chápu to dobře?

On ji nedá k soudu, proč by to dělal? Dokud on jí otcovství nepodepíše, a proč by podepisoval, tak ho musí dát k soudu ona. Pokud on se nechá donutit a otcovství na matrice uzná, tak nikdo už otcovství řešit nebude. Pokud on nebude uveden v rodném listě jako otec, ona nemá na alimenty právo.

• Citovat
  • Upravit
49159
20.7.14 17:51
@Kobliha51 píše:
On ji nedá k soudu, proč by to dělal? Dokud on jí otcovství nepodepíše, a proč by podepisoval, tak ho musí dát k soudu ona. Pokud on se nechá donutit a otcovství na matrice uzná, tak nikdo už otcovství řešit nebude. Pokud on nebude uveden v rodném listě jako otec, ona nemá na alimenty právo.

jasně mě šlo o to kdo platí..čili podstatě n to otcovství nepotvrdí jen za podmínky testů a ty teda, když ho prokážou jako otce, platí on, a když ne tak ona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
20.7.14 17:55

Já myslím, že je to tady tak nastavené, že když požádá o testy matka, tak ta neplatí, ale otec ano… ale jistá si tím nejsem, jen jsem po tom kdysi pátrala a myslím, že tohle jsem se dočetla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
20.7.14 17:58
@AndrejkaS píše:
Já myslím, že je to tady tak nastavené, že když požádá o testy matka, tak ta neplatí, ale otec ano… ale jistá si tím nejsem, jen jsem po tom kdysi pátrala a myslím, že tohle jsem se dočetla

Otec platí jen v případě, že test prokáže otcovství. V případě falešného obvinění platí matka plus soudní náklady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
20.7.14 18:08

Soudni testy stojej kolem.
15 tis, polud ona prohraje tefy
tedy on nebude otec, zaplati to zřejmě stat, protoze ona na to mit nebude, mam s tim zkusenost od expartnera ktereho taky holka obvinila a nakonec jeho nebyla holčička. Takze myslim si ze tady o penize nejde, jde snad o to co maji delat, teda tve nervy dostanou zabrat nez se male narodi. drzim palce at to zvladnes at tak ci tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
20.7.14 19:19

Zakladatelko, za mě bych nechala přítele ať si to celé řeší sám, je to jeho boj. Ostatně i když bude i když nebude dítě jeho, to že si někde jinde ušustil dítě zatímco se o něj snaží s tebou by pro mě byl dostatečný důvod k tomu, abych ho nechala jít o dům dál. Stejně si myslím, že to uděláš, až tě přejde to prvotní nadšení z výhry nad sokyní. A to si ještě představ, že to dítě jeho bude a alimenty na něj se budou nedej bože počítat z příjmů domácnosti, kde ty žiješ s ním, tedy i z tvých příjmů, to už by mě úplně trefil šlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
20.7.14 19:25
@Aragua píše:
Zakladatelko, za mě bych nechala přítele ať si to celé řeší sám, je to jeho boj. Ostatně i když bude i když nebude dítě jeho, to že si někde jinde ušustil dítě zatímco se o něj snaží s tebou by pro mě byl dostatečný důvod k tomu, abych ho nechala jít o dům dál. Stejně si myslím, že to uděláš, až tě přejde to prvotní nadšení z výhry nad sokyní. A to si ještě představ, že to dítě jeho bude a alimenty na něj se budou nedej bože počítat z příjmů domácnosti, kde ty žiješ s ním, tedy i z tvých příjmů, to už by mě úplně trefil šlak.

mluvíš mi z duše… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
20.7.14 20:13
@Kassy píše:
Já bych se teda ani nedivila, kdyby to dítě opravdu BYLO jeho. Jestli jsem správně pochopila, matce je už pár let přes třicet, je bez stálého partnera, těhotenství oznámila 14 dní po aktu, takže se zakladatelky přítelem zřejmě spala bez ochrany v době ovulace. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby jí prostě tikaly biologické hodiny a upletla si dítě s prvním trochu vhodným chlapem zcela vědomě a plánovaně. Couvá možná proto, že chtěla prachy, ale nestojí o to, aby se jí otec, natož jeho partnerka motali do výchovy nebo se dokonce pokusili získat dítě do své péče (toho se mohla zaleknout, pokud zjistila, že zakladatelka se o dítě zatím marně snaží a chlapa nevyrazila).

to je ale velice zajímavý názor :think: Taky už mě napadlo, že snad každá má alespoň tušení kdy má ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101918
20.7.14 20:31

@Antonie Bolavá No, já třeba to tušení neměla, dokud jsme nezačali plánovat mimčo… ale taky jsem s nikým nespala bez ochrany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
20.7.14 20:35
@j.a.n.i1 píše:
@Antonie Bolavá No, já třeba to tušení neměla, dokud jsme nezačali plánovat mimčo… ale taky jsem s nikým nespala bez ochrany.

no já taky do té doby ne. Ale připadá mi dost velká náhoda, že jim to zrovna tak hezky vyšlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
20.7.14 21:21

A jak dlouho je vubec tehotna? To je pravda ze to zjistila tak brzo a hned bezela za ním. Cekam spíš boudu od ni. Je to fakt divný. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
20.7.14 21:54
@zzzjancena píše:
@Baruš8 Záleží na tom jestli je více hrdá, nebo ji de o peníze- což si myslím že v případě otěhotnění jakékoliv ženské jde po mimi až na druhé místo. :roll: možnost určitě je, ale hrdost mi přijde pravděpodobnější.. :dance:
:think: Když bych otěhotněla po jednom sexu s nezanámým, zadaným klukem, chtěla po něm peníze - a on na to konto chtěl testy, nemám s tím problém, když si je zaplatí. Slečně peníze nesmrdí, ale dokázat mu, že nebude platit na cizí dítě je problém? :nevim: Proč by jí měl věřit, když jí pořádně nezná? :think: Každý rozumný muž by v jeho situaci požadoval testy a nevěřil cizí ženě, která po něm chce peníze, ale zapsat do RL nechce.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
20.7.14 22:01
@Kassy píše:
Za prvé, víte jistě, že slečna vůbec JE těhotná? Viděli jste potvrzenínod lékaře? Byl údajný otec na ultrazvuku? Taky vás, ůže tahat za fusekli, podojit tvého přítele, jak to půjde a pak přijít s tím, že potratila přesně ve chvíli, kdy by mělo začít být vodět bříško…
Za druhé, na testech bych trvala a do té doby by ode mě slečna neviděla ani korunu. Odkládala bych pro jistotu bokem, protože až se po porodu udělají testy, může žádat výživné i zpětně, tak abyste případně nemuseli řešit, kde honem vzít tolik peněz. A pokud jí přítel bude dávat něco už teď, všechno proti podpisu a jako půjčku s tím, že pokud se po porodu ukáže, že dítě je skutečně jeho, nemusí to vracet - poradila bych se s právníkem, jak to přesně formulovat.
Za třetí, pokud chce slečna alimenty, trvala bych na zapsání do RL a styku s dítětem, klidně bych pohrozila i tím, že budu chtít dítě do své péče, když ona nedokáže uživit ani sama sebe. Na žádný „notářský zápis“ o alimentech bez zapsaného otce nemá nejmenší nárok. Pěkně to na vás slečna zkouší, chtěla by aby otec měl povinnosti, ale když ten chce taky práva, tak se cuká…
A za čtvrté, toto bych příteli z dobré vůle poradila a pak ho kopla do zadku. On tě podvede, zjevně bez ochrany (jinak by snad ani neuvažoval o tom, že by to dítě mohlo být jeho), s tou milenkou dokonce zkusí žít a ty ho beze všeho vezmeš zpátky a ještě ho taháš z průšvihu? Kdo chce kam… :?:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
20.7.14 23:26

Zakladatelko, a když to dítě jeho bude, tak co? Myslela si na to, do budoucna..
No je mi tě docela líto..

Můžeme tady spekulovat..
Teď máme v rodině živej příklad toho, že holka žije s klukem, kterej má dítě z uletu, snažil se s uletem být, ale nešlo to.. mají tedy střídavku, teď mají se současnou ženou mimino..Do toho mají občas tu starší a nakonec to odsere současná manželka, neboť on pracuje na směny včetně víkendů a svátků.. Do toho dohady s biologickou matkou, hlavně o výchově a o peníze.

Ty prostě věříš, že to dítě jeho není a moc bych ti to přála..Určitě piš jak se to vyvine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí