Mokrý mobil huawei p20 lite - prosím pomoc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20902
26.6.20 09:43

Za takovou chvíli se nemůže vysušit. Nechte jej v té rýži aspoň do večera a pak teprve jej zkoušejte zapnout apod. ale pokud už vevnitř navlhnul nebo byl dokonce mokrej, tak je to konečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
26.6.20 09:44

No hlavně je potřeba mobil vypnout a nechat v rytí alespoň 24 hodin. A pak teprve zkoumej, zda to přežil nebo ne. Tímhle zapínáním sis ho s velkou pravděpodobností zničila. Začni vybírat nový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.20 09:44
@Darkandeep píše:
Klid, dementní kráva nejsi.. já jsem třeba mokrý mobil zapojila do nabíječky a vyzkratovala ho :lol: pěkně dementní čin

děkuju moc, nejrači bych si fakt nefackovala, ted jsem fakt v situaci na vyhazování tisícu za mobily, ale asi to tak bude, jinak taky supr čin, no člověk si nuvědomímkolikrát už mi navlh a v pohodě, usušila jsem a jel dál a ted toto :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Altavista
26.6.20 10:01

Taky jsem si minule zničila mobil tím zapínáním, je to poučení. V té rýži by ti asi vyschl, ale ta věčná manipulace s ním byla blbina.

• Citovat
  • Upravit
6650
26.6.20 10:02

Dejte ho do té rýže na 48 hodin, vypnutý a pak uvidíte.

Ono jak zničit mobil je dost cest. Manžel jednou oddělal mobil tím, že neměl nastavený automatický zámek display, takže měl přes noc měl telefon na nabíječce a k tomu zapnutý display s otevřenou aplikací na poznámky, takže jasně zářivě bílá obrazovka a k tomu jas na maximu. Výsledek byl ten, že se telefon přehřál natolik že se mu natavila základní deska. Kdyby spal o dvě hodiny déle, tak by možná i vzplanul. Prý nešel vzít ani do ruky jak byl horký. Takže trocha deště je ještě slabé kafe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
26.6.20 10:16

Tak nebehat s mobilem. Ale jinak v té rýži ho mít mnohem déle než 2hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.20 10:16
@Heivka píše:
Dejte ho do té rýže na 48 hodin, vypnutý a pak uvidíte.Ono jak zničit mobil je dost cest. Manžel jednou oddělal mobil tím, že neměl nastavený automatický zámek display, takže měl přes noc měl telefon na nabíječce a k tomu zapnutý display s otevřenou aplikací na poznámky, takže jasně zářivě bílá obrazovka a k tomu jas na maximu. Výsledek byl ten, že se telefon přehřál natolik že se mu natavila základní deska. Kdyby spal o dvě hodiny déle, tak by možná i vzplanul. Prý nešel vzít ani do ruky jak byl horký. Takže trocha deště je ještě slabé kafe :mavam:

No tak to je uplně super, to mě ted pardon rozesmálo, :mrgreen: no dala jsem ho do rýže už mám napul objednaný nový, to nadšená nejsem, ale co dělat no.

• Citovat
  • Upravit
4443
26.6.20 10:18

Fakt ho nemůžeš nechat chvíli na pokoji ten mobil… Nech ho vysušit do zítra to snad bez něj vydržíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
26.6.20 10:19

Nech ho celý den vyschnout v rýží. Buďto se rozjede nebo ne :nevim: jsou horší věci. Já ten svůj naposledy utopila ve vaně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
26.6.20 10:20

Pock :) ej a vysusuj bez zapinani do zitra, bez mobilu do zitra prezijes :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
26.6.20 10:42

Ještě nemusí být v háji. Kdysi jsem utopila Sony, tak jsem ho hned vypnula, vyndala baterii (to šlo) a nechala schnout. Když jsem ho zapnula a zlobil, znovu jsem ho vypnula a čekala. Vzpamatoval se a další roky normálně fungoval.
Zato iPhone mi spadne každou chvíli do záchodu (blbý zlozvyk mít mobil v kapse u kalhot), naposled jsem ho ani nevypínala a normálně frčel. Dítě mi ho hodilo do kaše spodní stranou s konektorama a repro a taky to rozchodil :palec:. Kdyby se tak šíleně nevybíjel, mohla bych říct, že to je držák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.20 10:58

Měla jsi ho tam nechat několik dní v té rýži. Ono to dlouho trvá, než vyschne. Teď už těžko říct, jestli se vzpamatuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2352
27.6.20 02:16

Telefon musíš otevřít, vytáhnout baterku, desku otřít lihem a vyfoukat fénem. Silně pochybuju, že by rýže vysušila vodu zevnitř. Nejspíš by to trvalo několik dní a stejně by tam zbyla vodivá sůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák