Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No holky, test jsem zkusila dnes ráno, je to v podstate 11 dní od aktu
No a zatím sněhobílé nic, myslíte, že se to může projevit ještě později?? Jsem v tomto neznalek;)
Jj pro me to je věk ok, já chci mimi max. do 25 let stihnout
Jen všichni se ted drzi moderni tradice ze dite az po tricitce, tak vypadam jako ufo ![]()
yuki ja si rikala ze ve 30 dite, a vidis uz od 23,5 se snazim a ono furt nic. Vazne!
Jinak nekomu testik vyleze az po vynechane ms. Vis? A na to je 11 den velmi brzo.
a je ti kolik? No mojí mamku by mrsklo, ta pořád touží po tom, abych měla kariéru apod.. Jenže já na to nejsem no
S přítelem máme kde bydlet i práci máme oba dva, takže tady podle mě problém není no
A zase ted zaváhám a pak ve triceti si budu drbat hlavu no ![]()
yuki 7. mi bude 29 let. A mojemu 43.
Tak a vidis jdi si za svym! Ja mam ing a 2 roky uz hledam praci a na karieru nejsem a nebudu. Uz 5,5 let mym snem je mimi. A uz rok chodime do centra asistovane reprodukce.
já titul nemám, i když jsem se pokoušela,ale pro mě to holt není, asi geny po tatínkovi
vzdycky jsem chtela delat v kanclu a to se povedlo,takze po teto strance spokojenost:) no my jsme mládata s pritelem,me 22 a jemu 23
tak drzim palce aby vam to uz vyslo!!!
Holky ahoj, prosím o radu.Vím že nejlépe mi pomůže gynekolog ale jsem objednaná až na 1.11 a začínám být dost nervózní
19.10. jsem dostala menstruaci ,ale trvala pouze ten jeden den a doprovázeli to hrozné křeče v podbřišku.Následují 4 dny silný hnědý výtok.Včera vodový jednorázový výtok zbarvený trochu do červena.Celou dobu velké křeče které trvají i dnes
TT je negativní takže o těhu se nejedná.Nevíte co by to mohlo být
O mimi se snažíme už skoro rok a jsem zoufalá ![]()
@Kikinkakonova Pokud to není těhotenství, tak mě napadá cysta. Nebo nějaká hormonální nerovnováha. Ale nejsem gynekolog.
Ahojte děvčata
chtěla bych se zeptat.Cca před týdnem mi bylo pořád špatně. Když jsem se najedla bylo mi špatně, ale měla jsem pořád hrozný hlad. Trvalo to círka týden. Pak se dostavila bolest v podbříšku, bolest zad a střídali se u mě výtoky. Prvně bílý a pak hnědý. Při pohlavním styku mě to občas bolí. Nevíte prosím co by to mohlo být? Děkuji a přeji krásný den
@Denisa002 a když ti bylo špatně v roce 2016,tak to bylo z čeho?
@karkarka
Už si ani nepamatuji, ale těhotenství to nebylo. Bohužel přìtel má jen 8% spermii v pořádku. V roce 2019 v Dubnu jsem zjístila že nějakým zázrakem jsem těhotná. Bohužel bylo brzy po všem. Samovolný potrat.No aspoň že máme pěstounka 🙂 už dva roky vychováváme mého synovce kterého mám v pěstounské péči.
@karkarka
ale menstruační bolesti v podbříšku to nejsou.Je to jakoby by mi někdo vrazil nůž do břicha