Hnědý výtok, bolesti podbřišku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
17.4.21 16:49

Po menstrulaci hnědý výtok

Dobrý den chtěla bych se zeptat menstrulaci jsem mnela 8.4.2021 trvala 6 dnů. a pak byl dva dny klid a najednou mam hnědý výtok jakoby slabé špinění. nevíte někdo co by to mohlo být? děkuji vám za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
22.4.21 21:56

Ahojky chci se zeptat jestli s tím někdo neměl zkušenost, předevčírem sem měla celý den výtok i když sem se sprchovala a včera už ne, ale od včerejška večer mám bolesti břicha a tahá mě to pořád na velkou třeba 5× denně dva dny mam bolesti břicha a stalou stolici
Nevíte co to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.21 09:26

Prosim o radu

Dobry den prosim o radu z manželem se snazime 2roky o miminko. pred 2mesici mi byly predepsany prášky Utrogestan pouzivam jak mi bylo řečeno. Ale jde oto nikdy jsem to nemela takovave do ms. Mam ještě 10dni ale už vcera jsem mela bolesti jako by mela dojit ms. Ale nic a podivam se jen spineni jakoby hnedy vytok, jen bolesti ustupujou ale nekdy jen to tak zaboli ze myslím ze dostanu ms.. ale ta nikde mohlo by se jednat o uhnizdovani děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
12
15.5.23 20:33

Ahoj holky, mám problém.
Měla jsem menstruaci od 1.5 do 6.5
No a od středy 10.5 jsem začala krvácet, nejdřív to byl červeno-oranzovy výtok, jenže od pátku se to vybarvilo do hnědá.
Měla jsem jít v pátek ke gynekologovi ale chytila jsem do neděle střevní chřipku, a když jsem volala v pátek na gyndu, že tam nepřijdu tak se mi nikdo neozval, nikdo mi to nezvedal.
Včera ten hnědý výtok skončil, a dneska zase začal.
Tak mám strach aby to nebylo něco vážného.

Nevíte co mám dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.25 00:35
@Anonymní píše: Více

Ahoj, mohu vedet jak to dopadlo a co to bylo? Mam ten stejný,,problem,,. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...