Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všem, prosím chtěla bych od vás pomoci ![]()
V práci jsme zakoupili nový e-shop, který opravdu nebyl nejlevnější ![]()
A chtěli by jsme znát názory lidí, jak na ně celkový e-shop působí, jaký z něho mají dojem, kde jsou mouchy a všem se ztrácí.
Byli by jsme moc vděčný sanubabu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mám pocit, že je tam vše páté přes deváté. Takže prodáváte šaty, dřevěného psa, a cosik do výlohy. Nezaujalo mě.
Me osobne se nelibi ani vzhledove, a pride mi dost chaoticky, ma hodne moc tech podkategorii. A obavam se ze vam to tu stejne smazou jako propagovani vlastni reklamy ![]()
Jé ze Sanu Babu mám peněženku.).
Jinak e-shod dobrý, jen bych změnila tu hlavní stránku, nevím, kam dřív s očima, chtělo by to něco jednoduššího
Mě nepřijde nijak hrozný, osobně bych teda neřadila kosmetika k módě, ale samostatně. a kosmetiku bych zobrazila i na tu hlavní stránku, tam máte jen módu, obchod. ta hlavní stránka je nic moc, zbytek v poho
Člověk na to vleze a netuší, jestli je to charitativní web, designovej web nebo shop ![]()
@Zmrzlink píše:
Ahoj všem, prosím chtěla bych od vás pomoci
V práci jsme zakoupili nový e-shop, který opravdu nebyl nejlevnější
A chtěli by jsme znát názory lidí, jak na ně celkový e-shop působí, jaký z něho mají dojem, kde jsou mouchy a všem se ztrácí.
Byli by jsme moc vděčný sanubabu
Takže „zakoupili jste eshop“ - to jste teda koupili i spol. Sanu Babu? Akvizice?
Nebo jak to myslíte? ![]()
To je jako kdybyste napsala, že jste koupili eshop itesco.cz ![]()
Nepůsobí na mne dobře, katagerie si člověk musí nejdříve rozliknout aby se k nim dostal. A proč máte takový prostor pro fotky zboží, když jsou pak pidi,?
E-shop je celkem OK, ale zapracujte na vlastním marktingu a obsahové úpravě. Např:
Mě se líbí
Předpokládám, že jste to koupili jako šablonu, že? Dělala jsem dva roky webdesign, takže do toho trochu vidím. Mě se to zdá přehledné, čisté.
Ale já už se na to nějak nedokážu podívat s odstupem, je možné že běžným zákazníkům se to bude zdát nepřehledné.
@Nabot píše:
E-shop je celkem OK, ale zapracujte na vlastním marktingu a obsahové úpravě. Např:
- Vynechte zmínky o tom, že na webu ještě pracujete. Pokud je něco nedotažené tak, že to může například narušit objednávkový proces, neměli jste to ještě pouštět. Pokud jde o maličkosti, tak na ně zbytečně upozorňujete…
- Vybrané prokliky na úvodu jsou OK, ale člověk by měl vědět, kam se dostane. Pouhá fotka bez popisu ani nevypadá jako proklik, pouze jako zmatečná skrumáž nějakých iluistrativních fotek.
- To samé platí pro slider. A omezte ho na prezentaci produktů. Fotka prodejny člověka, která je teprve na úvodní stránce e-shopu, fakt nezajímá.
- Ořízněte si fotky produktů tak, aby nebyly v náhledech tak titěrné.
Souhlas ![]()
Jen jsem nakoukla, tak přidám jen jeden svůj laický postřeh:
Někde v první třetině úvodní stránky bych se ráda zorientovala, kam jsem se dostala - typu popis „ručně vyráběné zboží z Nepálu“ nebo něco jako „přinášíme to nejlepší z Nepálu do Čech“ nebo co já vím, nějak stručně jasně říci, o co jde, to není na první pohled úplně zřejmé. Úvodní stránka je skoro až moc dlouhá, v podstatě se mi nechce scrollovat dál, než za půlku (možná by některé bannery/obrázky nemusely být tak velké, nebo v úvodní stránce může být méně obsahu), ale určitě záleží, na jakém monitoru člověk kouká.
Vůbec netuším, kam se dostanu, když kliknu třeba na meditující paní a nechce se mi to takhle slepě testovat…
Netvrdím, že je web ošklivý, k ničemu nebo tak, ale tohle prostě na první pohled vypichuji jako námět ke zlepšení.
Pokud někdo požádá o „zkouknutí“ e-shopu, tak jako první se dívám na obchodní podmínky. Jako obvykle jsou zkopírované a polemizovala bych o bodu:
11.2. Za doručené se považuje i oznámení, jehož převzetí bylo adresátem odmítnuto, které nebylo vyzvednuto v úložní době, nebo které se vrátilo jako nedoručitelné.
Na ostatní jsem se nedívala, jen tedy úvodní stránka mi připadá bazarová.
Dobrý den,
diskuzi bohužel budeme muset uzamknout, průzkum trhu v diskuzi na eMiminu není možný.
Děkujeme za pochopení
adminka Klára
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat