Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zannkaa to věřím, já se nemůžu dočkat toho 12.5.
bude to dlouhé, aspoň, že mi pro můj klid udělá to sono, jinak by ho dělal až 02.06.
to bych do tý doby asi zešedivěla
těším se na dobré zprávy ![]()
@Soňa Zacharová jéééé takhle malý prcek
a to bylo druhé plánované nebo náhoda?
![]()
@anitram999 No plánované ale chtěli jsme o trochu pozdeji až tak ke konci roku. Ale i tak se na malý těšíme. ![]()
@anitram999 píše:
@hankamisa to budeme mít ale hezký prosinec co holky?už abychom to miminko držely v náručí
no my moc ne. už jsme jedny vánoční miminka měli ale nedopadlo to. tak uvidíme jestli zas začnem slavit vánoce a nebo to bude jako do ted bez vánoc. mě už je to tak nějak jedno jen prostě chci aby bylo živý a zdravý.
@Soňa Zacharová to věřím,
my se snažili skoro dva roky a nešlo to, teď jsem měla clostilbegyt a vyšlo to, ačkoliv máme špatný spermio na počet, jinak pohyblivost a morfologie dobrá, tak to vyšlo, je to malý zázrak, tak ho opatruju jak oko v hlavě
a dfm, že vše bude OK
![]()
@hankamisa jejda
co se stalo? pokud o tom nechceš psát, pochopím…to mě mrzí, je to vždy smutné
to chápu, moje maminka svoje první dítě, chlapečka, donosila a doktoři ho nechali uškrtit na pupeční šnůře a udělali jí pozdě císaře, byl to krásný chlapeček, velký, donošený
mamka se z toho tenkrát málem zbláznila, páč to bylo 27.12., a za dva roky se jí narodila ségra a pak brácha za další tři roky a pak já
všechno špatný se jednou v dobré obrátí, věř v to
mysli pozitivně, i když chápu, že po takové zkušenosti, se člověk bojí ![]()
@Soňa Zacharová -
no vidíš. nám tři šli na první štouch a na tohle jsme si museli 3 roky počkat, nedařilo se.
@Soňa Zacharová to je pak štěstíčko
už mi to lezlo na palici, všude samý těhotný, nebo narozený děti, ne že bych jim to nepřála, ale byla jsem z toho už dost smutná
už jsem ani nedoufala, a smiřovala se minimálně s IUI nebo IVF a ono to vyšlo ![]()
@hankamisa Jé vy budete mít taky 4 děti. To chcem taky. ![]()
@anitram999 To věřím že to lezlo na palici. Hlavně že to vyšlo. ![]()
@anitram999 -nevyšlo to. ale ted víme, že tam je zdravá holčička, protože je to dar od babičky a ta by nám nemocný mimi neposlala.
@Soňa Zacharová - bylo by jich pět ale nevyšlo to. budeme mít třetí.
Ahoj můžu se také přidat? Podle poslední MS by se mělo miminko narodit 15 prosince. V pondělí jsem byla na UTZ a už byl vidět gestační váček teď jdu ve středu znovu na UTZ tak snad bude vše v pořádku
@Soňa Zacharová já chtěla taky 4 děti, ale když vidím, co nám dalo práce jedno, tak budu ráda za dvě, max. tři, 4 asi nebudou dopřány ![]()
@hankamisa určitě, vše bude OK
jak říkáš, babička to pohlídala a pohlídá dál ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@anitram999 V sobotu mu bude 7 měsíců