Kopie Prosincová miminka 2015

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Soňa Zacharová
23.4.15 18:39

@anitram999 V sobotu mu bude 7 měsíců :D

• Upravit
7844
23.4.15 18:41

@Zannkaa to věřím, já se nemůžu dočkat toho 12.5. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: bude to dlouhé, aspoň, že mi pro můj klid udělá to sono, jinak by ho dělal až 02.06. :| to bych do tý doby asi zešedivěla :lol: těším se na dobré zprávy :oops:

• načítám...
7844
23.4.15 18:42

@Soňa Zacharová jéééé takhle malý prcek :D :D a to bylo druhé plánované nebo náhoda? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
Soňa Zacharová
23.4.15 18:44

@anitram999 No plánované ale chtěli jsme o trochu pozdeji až tak ke konci roku. Ale i tak se na malý těšíme. :D

• Upravit
7312
23.4.15 18:47
@anitram999 píše:
@hankamisa to budeme mít ale hezký prosinec co holky? :andel: už abychom to miminko držely v náručí :hug:

no my moc ne. už jsme jedny vánoční miminka měli ale nedopadlo to. tak uvidíme jestli zas začnem slavit vánoce a nebo to bude jako do ted bez vánoc. mě už je to tak nějak jedno jen prostě chci aby bylo živý a zdravý.

• načítám...
7844
23.4.15 18:47

@Soňa Zacharová to věřím, :hug: my se snažili skoro dva roky a nešlo to, teď jsem měla clostilbegyt a vyšlo to, ačkoliv máme špatný spermio na počet, jinak pohyblivost a morfologie dobrá, tak to vyšlo, je to malý zázrak, tak ho opatruju jak oko v hlavě :hug: a dfm, že vše bude OK :andel: :kytka:

• načítám...
7844
23.4.15 18:51

@hankamisa jejda :roll: co se stalo? pokud o tom nechceš psát, pochopím…to mě mrzí, je to vždy smutné :( to chápu, moje maminka svoje první dítě, chlapečka, donosila a doktoři ho nechali uškrtit na pupeční šnůře a udělali jí pozdě císaře, byl to krásný chlapeček, velký, donošený :,( mamka se z toho tenkrát málem zbláznila, páč to bylo 27.12., a za dva roky se jí narodila ségra a pak brácha za další tři roky a pak já :hug: všechno špatný se jednou v dobré obrátí, věř v to :kytka: :oops: mysli pozitivně, i když chápu, že po takové zkušenosti, se člověk bojí :|

• načítám...
Soňa Zacharová
23.4.15 18:54

@anitram999 Tak to nám malý trval 5 měsíců a tohle 2 měsíce :-D

• Upravit
7312
23.4.15 18:56

@Soňa Zacharová - :) no vidíš. nám tři šli na první štouch a na tohle jsme si museli 3 roky počkat, nedařilo se.

• načítám...
7844
23.4.15 18:56

@Soňa Zacharová to je pak štěstíčko :hug: už mi to lezlo na palici, všude samý těhotný, nebo narozený děti, ne že bych jim to nepřála, ale byla jsem z toho už dost smutná :| už jsem ani nedoufala, a smiřovala se minimálně s IUI nebo IVF a ono to vyšlo :kytka:

• načítám...
Soňa Zacharová
23.4.15 19:05

@hankamisa Jé vy budete mít taky 4 děti. To chcem taky. :-D

@anitram999 To věřím že to lezlo na palici. Hlavně že to vyšlo. :-)

• Upravit
7312
23.4.15 19:08

@anitram999 -nevyšlo to. ale ted víme, že tam je zdravá holčička, protože je to dar od babičky a ta by nám nemocný mimi neposlala.
@Soňa Zacharová - bylo by jich pět ale nevyšlo to. budeme mít třetí.

• načítám...
23.4.15 19:10

Ahoj můžu se také přidat? Podle poslední MS by se mělo miminko narodit 15 prosince. V pondělí jsem byla na UTZ a už byl vidět gestační váček teď jdu ve středu znovu na UTZ tak snad bude vše v pořádku

• načítám...
7844

@Soňa Zacharová já chtěla taky 4 děti, ale když vidím, co nám dalo práce jedno, tak budu ráda za dvě, max. tři, 4 asi nebudou dopřány :hug:
@hankamisa určitě, vše bude OK :andel: :hug: jak říkáš, babička to pohlídala a pohlídá dál :oops:

• načítám...
7844

@TomášekKlara vítám Tě :mavam: přeju aby bylo srdíčko a vše jak má :kytka: :andel:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+