Kopie Prosincová miminka 2015

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3198
24.4.15 10:14

@Brouckova jj měla jsem to i u prvního ale teď mi to příjde horší. :( Hodně mi pomáhá majo máma a ségra s hlídáním syna. A jinak taky pouštím pohádky. Doma máme šílenej bordel a vaření je taky peklo. :-( A jak staré máš dítko?

• načítám...
994
24.4.15 10:18

AHoj holky, jsem 7+3 a v úterý jdu poprvé na kontrolu, je mi příšerně zle, ať se najím nebo nenajím, žaludek jak kamen..prostě děs, nezvracím často, ale žaludek se mi obrací skoro furt. V první těhotenství jsem to měla stejné, nevolnosti až do 28tt, ale to jsem se nemusela starat o prcka. Teď je to horší, nevařím..nemám na to, jídlo nám objednávám

• načítám...
7844
24.4.15 10:20

@veeeraf ahoj :mavam: tak to me mrzi, ze Ti je takhle zle :( treba se to po prvnim trimestru zlepsi ;) musi to byt sileny se stsparat v tomhle stavu o sebe i o prcka…to je zahul :roll:

• načítám...
3198
24.4.15 10:22

@veeeraf vítej v klubu. Mám to úplně stejně :-(

• načítám...
994
24.4.15 10:38

@trybitka já bych radši byla v tom druhým „klubu“ :mrgreen: :mrgreen:. Já mám hlavně potíž s tím, že všichni okolo mě byli v těhotenství vždycky vysmátý, takže mi říkají těhotenství není nemoc..což mi strašlivě pomůže!! Si to vždycky řeknu a praštim sebou do postele a říkám si ať ta noc nikdy neskončí a já můžu spát, spát a spát :)

• načítám...
2498
24.4.15 11:47

@anonymka 111 @Brouckova @xlenik @anitram999 holky dekuji..ted jsem zase o neco klidnejsi :kytka:

• načítám...
2498
24.4.15 11:49

@anitram999 jojo seslo… :kytka: a TP mam podle utz 6.12 :hug:

• načítám...
1792
24.4.15 12:03

Ahoj holky, tak co, už jste po obídku? já už jo a jsem pěkně přejedená :lol: :lol: žádná novinka a to se ještě chystám na točenou zmrzku :dance:

• načítám...
3017
24.4.15 12:24

@Zannkaa gratuluji ke kontrole! :hug:

Holky tady to teda jede, jsem zvědavá, jak budu stíhat 8o :D Já jsem teprve v neděli objevila //, takže podle kalkulačky mi vychází TP na úplný konec prosince a těhotenství je hodně mladé…
Jinak čekáme druhé, syn bude mít v srpnu tři roky.
Mívám hodně nafouklé břicho večer, vlasy taky hrůza a to je mám čerstvě ostříhané :roll: Nevolnosti a zvracení zatím nic, u prvního jsem (taky) neměla.

• načítám...
544
24.4.15 12:44

Já už jsem taky po obídku :) Na zmrzku půjdeme s dcerkou až ji vyzvednu ze školy. Jinak vlasy mám taky šílené, hrozně se mi teď mastí a vůbec nedrží. Břicho nafouklé - ani nemluvím.. Příští týden, když bude kontrola v pořádku, to chi oznámit v práci. To jsem znědavá na reakci :roll:

• načítám...
675
24.4.15 12:50
@trybitka píše:
@Brouckova jj měla jsem to i u prvního ale teď mi to příjde horší. :( Hodně mi pomáhá majo máma a ségra s hlídáním syna. A jinak taky pouštím pohádky. Doma máme šílenej bordel a vaření je taky peklo. :-( A jak staré máš dítko?

To máš super že ti může aspoň mamka a sestra pomoct. Já mám mamku daleko a ta má teď navíc tříštivou zlomeninu pravé ruky takže by naopak uvítala pomoc ona. Naštěstí mám super manžela který opravdu hodně pomáhá, třeba tento týden je brzo z práce doma takže odpoledne můžu proležet, protože manžel si vezme syna skoro na celé odpoledne ven. O bordelu doma mi nemusíš povídat, je to tu hrůza. Uvařit jaksi zvládám ve chvilkách kdy mi je dobře, ale já na to stejně nemám chuť. Chudák syn ten to pak dojídá půl týdne…

• načítám...
675
24.4.15 12:52

@trybitka jo a Honzíkovi budou v červenci už 3.

• načítám...
675
24.4.15 12:56

@veeeraf žaludek jako kámen… to je přesné, tak mi to připadá taky. Snad nás to brzo přejde, musíme doufat…

• načítám...
1792
24.4.15 12:56

Tak jsem teďka zjistila, že je kamarádka těhotná, TP by měla mít koncem prosince a už teďka mi říkala, že je jí šíleně zle :| :oops: že nemůže jíst, ze všeho se jí dělá zle… na jednu stranu jsem si říkala, že jsem ráda, že nemám nevolnosti a chutná mi až moc :lol: :lol:

• načítám...
7844
24.4.15 13:09

@anonymka 111 nekdo to tak ma, nekdo ne, budme rady, ze neblinkame :hug: kazda jsme jina

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+