prosinec 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6954
12.3.07 12:08

Ahojky,

ciperko a nepřemýšlela bys o návštěvě homeopata? V Brně máte skvělé homeopaty. Na tento problémy by asi byly fajn i bachovky, mám v Brně kamarádku, která je dělá… Můžu dát kontakty. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
12.3.07 12:11

ahoj holky,tak se zase hlásím.
Jsem od středy pořád v nemocnici,pak se sanžím být co nejvíc s kačkou,tak nějak nestíhám.
Víkend jsem přežila víceméně pod práškama. V sobotu jsem zkusila suchý starý rohlík a byl to děs,co mě chytlo,tak jsem včera nejedla nic a bylo to celkem fajn.
Dnes po výsledcích testů konstatovali,že musím zítra nastoupit do nemocnice na gastroskopii,budou mi čistit žlučovody,pak prý by se mi mělo ulevit a mohla bych zase jíst (od středy jsem měla ten jeden rohlík).
Přiznám se,že jsem včera hlady skoro brečela,hlavně když tady všem tchýně vyvářela.
Došla jsem k názoru,že je lepší být tlustá než hladová,prootže to se fakt nedá.
Mám sice dole 4kg,ale pozitivum v tom žádné nevidím.

Takže celý víkend jsem tu měla tchýni,která se starala o domácnost (uvařila,vyluxovala,vytřela) a já se snažila starat o malou,naštěstí mi byl nápomocen tatínek.
Tchýně tu zůstala a bude tu nejspíš celý týden,protože nevím,kdy mě z nemocnice pustí.
Mám už zařízený nadstandart,tak se možná s vámi spojím i zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.3.07 12:18

sslunicko ty si teda užíváš, chuděro. :roll: Hlavně ať ti to pročištění pomůže a máš klid konečně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
12.3.07 12:23

Bože, sslunicko , :cry: držím palce, ať máš tyhle problémy brzy za sebou, drž se :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
12.3.07 12:42

Ssluníčko, máš to ale trápení :cry: Tak ať je brzy dobře!!!

Sajso, homeopat? To mě nenapadlo, ale možná dobrý nápad. V tuhle chvíli jsem ráda především za tu psycholožku - protože potřebuju poradit, jak s ním mám jednat, jak postupovat, aby se to celé ještě nehoršilo nebo tak něco.
Pokud mi neporadí, určitě se ozvu - ráda vyzkouším všechno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.3.07 12:44

sslunicko to je teda fakt na palici, takové trampoty :cry:

Alinko no asi tak, stavím se k tomu poměrně dost pragmaticky - vakcinaci prodělat musí, to nikdo z nás neokecá /teda okecá, ale stejně ho nakonec pod pohrůžkou soudu, odebrání dítěte atd, donutí/, takže tím máme jeden bod váhání odstraněn, no a pak tady mám práci, ve které se denně očkují štěňata a koťata a s úspěchem to přežívají, ba v mnohých případech to má pozitivní vliv /což si u lidí obvykle člověk ověřit nemůže, pokud se nevyskytuje v rozvojových zemích, tak má možná pocit, že to vlastně ani není tak nutné/, čili pak už zbývá snížit možná rizika a negativa, tj. bolestivé vpichy na minimum, což umožňuje právě hexa. Názor ošeřující lékařky už je jen bonus navíc - dělám správně. Imutní systém je provokován tak jako tak, vyrovnaný silný jedinec s normální porodní váhou a úspěšně prospívající podle mne nepozná, jestli si dělá protilátky proti 3, čtyřem nebo 5 nemocem naráz, notabene když na tu lžičku letos na jaře stejně musí jít, tak po téhle ose jsme se rozhodovali my - finance zcela logicky neuvádím, v tomto případě jsou podstatné jiné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.3.07 12:54

ciperko když o tom přemýšlím, možná bych šla ještě spíš do bachovek, ty jsou speciálně určené pro různé psychické a emoční stavy, mohou pomoci zvládnout i třeba žárlivost. Mám s nimi výborné zkušenosti. Ta kamarádka, co bachovkuje, studuje homeo fakultu, takže by ses s ní mohla dohodnout, co by doporučila ona. Kdykoliv napiš, je moc fajn. Bezva by také byly konstelace. Psycholog je dobrý nápad, ale asi bych to trošku podpořila i z jiné strany. U nás se nekonají scény, ale taky je to pro Káju změna, takže bachovkuje, já taky, bo je to občas na budku. :roll: Prostě o tom víš a já už mlčím, jsem obvykle v těchto záležitostech moc invenční, to jak mi běhají hlavou možnosti… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
12.3.07 13:17

Sajso, díky moc - já si toho vážím! :wink:
A jak přesně ta terapie probíhá? Není na to ještě moc malý? Moc se v tom neorientuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
12.3.07 13:32

Ciperko bachovky jsou vhodné i pro miminka, zvířata… Takže moc malý určitě není. Probíhá to tak, že terapeutovi řekneš, jaké máš problémy, v tomto případě prostě popíšeš Toníkovo chování a on na základě toho namíchá lahvičku s bachovkami, které na daný problém sedí. Může jich být maximálně myslím 7, ale klidně i jen jedna. A ty kapeš 4 krát denně do pusinky, nebo se snad dá i do nápoje… A pozoruješ a čekáš, terapeut ti řekne, čeho si máš všímat, samozřejmě je s tebou v kontaktu a řídí to celé, délku užívání, případnou změnu užívací lahvičky… Nevím, kolik berou za konzultaci, ale lahvička je myslím okolo 150 korun, nezávisle na počtu bachových květů, které použil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
12.3.07 14:00

Ahoj holky, od středy nám nechodil net a tak jsem vás nemohla číst. Teď musím dočítat asi 20 stran. Venku je nádherně, kdyby nepřišel ten šašek od firmy na net, tak jsme celý odpoledne venku. O víkendu jsme byli u tchýně a docela dobrý, jen Gabča je celá rozvrkočená z cesty a neustálých změn prostředí. Doufám, že se to rychle srovná. Už zase kňourá, musím běžet. Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
12.3.07 14:08

Může se mi pomocí SZ identifikovat osoba, která mi poslala zálohu jako Nová? Vím, kdo to není, ale nevím, kdo to je :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
12.3.07 14:45

Jolmo dorazila moje záloha? Nechodil nám net, tak nejsem v obraze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
papu
12.3.07 15:14

tak my byli dopo venku přišli jsme před hodinou, Mišák dostal najíst přitom spustil řev na celý kolo, nevím co se mu ase dělo, asi bříško…nakonec jsem to vyřešila přebalováním, to je takovej lék na všechno:-))
No už se probouzí v lehátku, tak mu dám ještě cucnout, předtím moc nechtěl a jdeme ven.

Jo a u oční dr dobrý, taklže tam chodit nemusíme, kanálky má v pohdě:-))
a vy máte slzičky?? My teda ne…

• Citovat
  • Upravit
1214
12.3.07 16:02

Papu,to jsem se taky chtěla zeptat.My taky nemáme,teda žádné netečou.Ale když už je hodně utrápení a moc brečí,tak máme sklěněný očíčka,ale nic neteče! :?

My měli dopol návštěvu a pak jsme ve 13hod vyrazili do města (zase banka,pošta,účetní) a teď jsem nakojila a musíme jet Romanovi pro pneumatiky.Takže za chvilku vyrazíme.

Jo,všimla jsem si,že Max už tak dlouho nepije jako dřív a vydrží bez pití celkem dlouho.A dokonce se mi stává,že když ho dám po 2hodinách přicucnout,tak mi to stejně potom vyblinká,protože hladíka asi nemá.Takže se budu řídit jeho potřebami a prdím na dvouhodinku :oops: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2583
12.3.07 16:34

Shari , do toho croozeru je speciální sedačka pro děti, co ještě samy nesedí, do azubu se dá nacpat i normální autosedačka, pak už se tam ale nevejde druhé dítě.
Sslunicko , je mi tě líto, ať ti dobře dopadně a brzy se zase najíš.
Ciperko , to je další problém, nemáme tu sklep ani garáž, akorát komoru v bytě, kde máme kola a složený vozík. Budeme asi jezdit s vozíkem jen na dovolené. A taky si ho chceme vzít na srazík, když bude hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí