PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
12.1.09 10:41

Proboha Inge vy vstáváte tak brzo?? 8O
My teda na budík 6:30, kvůli školákům, ale Kryštofek ještě potom spí tak do 8.
A to si stěžuju, jak jsem nevyspaná :oops:

Jiři zdání klame, jsem malá, mám 164 cm a tak těch 50 kg kdysi před dvěma rokama bylo bezva. ˇPak jak jsem přestala kouřit, tak se to ustálilo kolem 55 a dneska poád 57 a ani gram dolů.
Už jsem si dělala z toho srandu, že začnu zase hulit a bude to :wink: :wink:
Ale fuuj, to je jenom sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
12.1.09 11:03
kitty25 píše:
kackamates píše:
holky, pražandy, kdybyste chtěli někdo něco z nextu, budu dělat objednávku…
jo já chci bodyčka, mrknu na to a pošlu
Ja chci taky bodyčka Holky odkiaľ si to objednavate???Ja by som do toho šla s vami a pak by ste mi to poslali.Ak ovšem su v.86.Nikde nemožem zohnať.Tak mi to už je jedno na koľko ma vyjdu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
12.1.09 11:05

Evi
Tak to teda ne.164 cm mám já.Ty se mi zdáš menší.Musíme se ještě někdy srazit a přiměříme se. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.1.09 11:19
LUCIKU píše:
kitty25 píše:
kackamates píše:
Ja chci taky bodyčka Holky odkiaľ si to objednavate???Ja by som do toho šla s vami a pak by ste mi to poslali.Ak ovšem su v.86.Nikde nemožem zohnať.Tak mi to už je jedno na koľko ma vyjdu

Luci adresa je www.next.co.uk. body vyjde 5ks cca380Kč, ale ještě bude nějaké dopravné a tak, a ještě pošta k tobě, tak nevím, zda by se ti nevyplatilo objednat rovnou z mimib.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.1.09 11:56

Kačko ještě jsem napsala kamarádce ze cvíča, zda něco nechce, tak dám vědět, já už to mám vybrané, tak až budeš na skype, tak ti to pošlu a pošli mi co objednáváš ty, ať mám trošku inspiraci. já vybrala body, kalhoty a trička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
12.1.09 12:33
EvickaS píše:Jiři zdání klame, jsem malá, mám 164 cm a tak těch 50 kg kdysi před dvěma rokama bylo bezva. ˇPak jak jsem přestala kouřit, tak se to ustálilo kolem 55 a dneska poád 57 a ani gram dolů.

Taky mám 164 cm :lol: ale bohužel 62kg. Co bych dala alespoň za 56- 57 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
12.1.09 12:36

Na konci ledna přijede známá z německa, tak jsem ji napsala velikost a co potřebuju a nakoupí mi tam hadříky :) Když si vzpomenu, jak je tam měli ve výprodejích fakt za pár korun a nádherný, tak se mi chce brečet, že už se tam nejspíš asi nikdy nedostanu. No ale třeba někdy ještě jo.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
12.1.09 13:11
kitty25 píše:
LUCIKU píše:
kitty25 píše:
kackamates píše:
Luci adresa je www.next.co.uk. body vyjde 5ks cca380Kč, ale ještě bude nějaké dopravné a tak, a ještě pošta k tobě, tak nevím, zda by se ti nevyplatilo objednat rovnou z mimib.
Vidiš to ma nenapadlo.Už som na mmb dlho nebola :lol: Už som si aj vybrala,akurat škoda,že od 3 predajcov,tak zaplatim 3× poštovne.Nevadi,lepšie ako nič :D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
12.1.09 13:30

Ahoj,
taky bych konečně nějaká bodýčka objednala… a vybíráte jen v sekci newborn? tam mi ty bodýčka vyloženě děsně krásný nepřijdou, i když je to asi hlavně o materiálu, ale jen se ptám..

Petro, asi jsi nečetla můj dotaz, nepůjčili byste nám na hory Transameriku nebo něco? dík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
12.1.09 13:35

Leni , máš krásný metřík :lol:
a mimochodem, když jsem tě viděla tenkrát u Radky, tak mi teda nepřišlo, že bys měla přes 60 kg, já měřím 165 a mám teď těch 57-58, jak kdy, teď mi to hopsá i k 56, protože přes den nějak nestíhám jídlo, jinak bych kynula :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
12.1.09 13:35
Lena1 píše:
EvickaS píše:Jiři zdání klame, jsem malá, mám 164 cm a tak těch 50 kg kdysi před dvěma rokama bylo bezva. ˇPak jak jsem přestala kouřit, tak se to ustálilo kolem 55 a dneska poád 57 a ani gram dolů.
Taky mám 164 cm :lol: ale bohužel 62kg. Co bych dala alespoň za 56- 57 kg.

ja ich mam ale chcem este menej..... 8) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
12.1.09 13:41

kačko - já jsem byla dnes jen na poště a v obchodě. Chci do toho MC napřed zavolat, od kdy tam herničku mají, dám vědět a pak bychom se mohli domluvit.

Inge - my už jsme koupili zábrany v Ikee. A ta školka je s AJ i s tenisem nebo koňma či jinýma aktivitama, což je na jednu stranu super, na druhou by mi stačila normální školka. Takovou paní, co máte vy budu asi časem taky hledat. Jen co se tu trošku rozkoukám.
A co se týče otoku, tak by to od zubu být mohlo, já jsem ho jednou měla, když mi rostla osmička.

tak se mějte, my jedeme do Prahy na ČEZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.1.09 13:50
Bebuska píše:
Ahoj,
taky bych konečně nějaká bodýčka objednala… a vybíráte jen v sekci newborn? tam mi ty bodýčka vyloženě děsně krásný nepřijdou, i když je to asi hlavně o materiálu, ale jen se ptám..Petro, asi jsi nečetla můj dotaz, nepůjčili byste nám na hory Transameriku nebo něco? dík..

ježiš promiň četla - ale zapomněla, pošlu icq na Romana, určitě vám půjčí co budete chtít. nechcete radši ticket? to je lepší. napiš mu, ticket máme doma, ale tu ameriku má asi v práci, tak aby se domluvil s lukášem
239457502

body nejsou vyloženě krásná, ale mají dobrý materiál. navíc vyjdou kolem 80 Kč, to je dobré, protože levnější má jen ca a ty už dlouhý rukáv neprodávají. :( :( :( :(
blbá jsou např. firma v a k a k&y, mám s nimi špatnou zk., a barvy pěkně smrdí při žehlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
12.1.09 13:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
12.1.09 14:05

Bebusko, klidně se rozmysli, objednávku musím zaslat cca do 27.1. v pol. února jsou věci tady… vyjdou tam levněji pyžamka,body, trika… takové ty multipacky… a hlavně když jsem byla naposledy v H&M, tak tam měli body s medvídkem pu za 349!! jedno… tak na to bych se jimmohla ..... a to jsem tam nakupovala ve velkém.

tak já jdu vařit polévku ze slepice, manžel je nemocný, tak si myslí, že má slepice nějaké nadpřirozené schopnosti či co :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí