Poradna duly
Jana Čurdová
kitty25 píše: nechce někdo dva kupony na bebu do DM - my nevyužijeme. platnost do 30/6/09
klíďo si jeden vezmu, revanš si vymysli… ![]()
a už o tom „mluvíš“ takovou dobu, tak prostě ven pojď!
DOTAZ NA EKOMATKY - Právě jsem vyprodukovala půlku koše na odpadky šlupek (z brambor, mrkve, jablek), házíte to normálně do popelnice nebo máte nějakou vychytávku?
Díky.
tak sme boli vonka…tak vam dam zase zopar fotiek…
…sorry… ![]()
http://www.modrykonik.sk/…_2310721.jpg
http://www.modrykonik.sk/…_2310722.jpg
Tak Matík konečně usnul, od rána byl jak torpédo. Tak to vypadá, že bude mít už jen jeden spánek. Spinká ale v postýlce, tož jsem zvědavá, jak dlouho bude.
Inge Já to bohužel musím dávat do směsného odpadu, ale mít zahradu, tak mám kompost a všechno lifruju tam. Děsně mě to štve, neb tohodle odpadu je fakt hodně. Plánuju, že až se babička přestěhuje a budem za ní pravidelně jezdit, tak aspoň něco budu vozit k ní na kompost.
Marti
Kubko je fakt nějak veliký. ![]()
Tak já se jdu pro změnu učit. ![]()
Ahoj,
Marti , super fotky!
Inge , ať manža dobře dopadne
Odpad nějak neprožívám, třídíme jen plastové a skleněné lahve (hlavně proto, že máme kontejnery kousek od baráku
)
Pokojíček zatím neřešíme, obrázky pro inspiraci jsou hezké. V létě snad opravíme vršek a pak přijde na řadu zařizování. Z www.nejlevnejsinabytek.cz máme stůl a židle v kuchyni a spokojenost.
Ivčo , jj, na aerobik jezdíme do Třebíče na Lagunu.
Dneska mi pošťačka donesla balíček s fotkama z Happy Foto. Nechala jsem udělat ji jednu ve formátu 30×20 cm, samozřejmě je na jedné straně pomačkaná
Reklamace by nejspíš neměla smysl, kašlu na to…
Chtěla jsem toho víc, ale co…?
Inge píše:
A máme nového starostu, pan hejtman zařídil![]()
.
no, jestli máte stejného hejtmana jako my…tak ten tady taky toho dost zařídil… je to děsný kretén (omlouvám se za drsná slova)…
slyším o něm odmalička, babička s ním byla v ČLK v etické komisi vždycky ji děsně rozčiloval… pak ještě v pár organizacích a sněmovně taky…měla smůlu, pořád se s ním setkávala
a vždycky mu děsně nadávala… demagogovi…i do očí
, strašně se neměli rádi
Marti… pokojíčky jsou krásné
… díky za tip
… Kubko už není miminko, co?…je to kus chlapa
… strašně to letí
my byli venku s maminkama z Prahy 8 - super pokec. dobrý. spokojenost.
enia píše:
Marti… pokojíčky jsou krásné… díky za tip… Kubko už není miminko, co?…je to kus chlapa
![]()
… strašně to letí
uz nie je…
…ale mozna sa nas… a bude dalsie…
![]()
kitty25 píše:
tiez by som brala… ![]()
martinaSK píše:ja taky.Chodim vonku samakitty25 píše:tiez by som brala…
Jituš ja som premyšľala,že si tam dam vyvolať velku fotku Samika.Ako obraz tak 35×60,alebo tak nejak.Asi nedam,keď ti prišla vykrčena
![]()
Odražadlo ešte neprišlo
,dúfam,že príde,lebo zajtra sa mi nechce zas sedieť doma ![]()
Samik spal od 12-12:30.Zobudil sa zo „super náladou“.Vydržala som to 1,5h,pak som si musela zobrať paralen,lebo som myslela,že mi praskne hlava.Pekne som ho dala do postielky.Chviľu reval a pak sa ukľudnil a hral sa.Potom som ho vybrala a pekne sa hra.Nechapem čo mu je.Žeby zuby
![]()
Luci
Matík se probudil po půl hodině a taky plakal, chtěl mlíko, tak ho dostal a usnul mi u něj-tak jsme skoro hoďku klimbali oba na křesle. ![]()
Inge
Ať to manželovi dobře dopadne a rychle se to hojí, aby ti mohl pomáhat. ![]()
enio
Já osobně taky nemůžu středočeského hejtmana vystát. Bendl taky není žádné zlatíčko, ale tenhle arogantní demagog je dle mého soudu jeden z nejhorších, co v české politice máme. Vím, že o politice, sexu a náboženství se nemá mluvit, ale už jsem to napsala. Je to můj bhajitelný názor. ![]()
Tak jdeme s Matíkem cosi tvořit, ale on krámuje rychleji, než já uklízím. ![]()