Poradna duly
Jana Čurdová
janci no koukam ze mam super doktora me by to ve su nenapadlo a on jen eco prohmat a zjistil to. prave ze kdyz ji cpes u refluxu je ji jeste hur, koza jedna!
batat ses nam nak zasnila
taky mi umrela babicka a byla ta nej na svete.. ![]()
mikit to jsi ty na fejsbuku???
kalisek ta holka do toho nakonec nesla..
petrus no tak to se taky nechytam, to my stanem, prebalim a cekam jak dlouho vydrzi pak dame mliko a hrajem si do vycerpani..
me prave srali zas vsichni ze rikali ze musi u mlika vytuhnout, kdyz ona se vzbudi a ma hlad ne?? tak prece pak nemuze zas spat.. asi to ma kazde jinak no..
petrus manzel to ma taky ze musi cekat 72 minut ale ma to trochu vychytane ze neco pomaze nebo nevm a ceka treba jen dvacet minut, zeptam se ho na to ![]()
mikit s tema nausnickama mas nazor jako vsichni tady, kamenujou me za to ale ja jsem zas rada ze jim to pichnou bezbolestne ted nez bolestne potom.
jo a zapomela sem reagovat…magdi: dneska se vetsina antiko da brat nonstop…bez prestavek na menzes (pry je to i bezpecnejsi - prevence rakoviny a pod)…nechavala sem si to kdysi vysvetlovat od nejakyho odbornika v motole..pac sem tomu neverila ale uz ti to presne nereknu jak to funguje… ja brala prve jeanine tabletky a pak ten zavadeci nuvaring.
batat: a ty lidi sou teda prasteny vsude koukam…jako ja jen nechapu co by melo byt prace na ruzich..ktery proste jen pekne kvetou…a na podzim se ostrihaji…
stejne tak zahradka pro deti je super…no proste uvazivani nekterych je zvlastni ![]()
petrush: ja jeste na gynde teda nebyla…tak nevim co by tam rekli me…ale pocitala sem ze ze kdyz se koji budu mit pokoj…a ted toto…fujtajbl
no jdu nas balit do bazenu…nenapada me nic jinyho nez rucnik pro malou…plavky koupime po ceste…tak snad se ji to bude libit ![]()
aha magdi…to me nedoslo ze bych se mela podepsat ze…no nic…su to ja ![]()
Jinak někdo tu psal jak máte hodné děti, co ráno po probuzení nakojíte a pak pěkně leží v postýlce a jen si něco vykládájí, tak to bych chtěla taky. Dnes a včera jsem to zkoušela u nás přebalit, nakojit, brknout a položit. A řeeeeeev......![]()
![]()
Malému se to moc nelíbilo a mě pak taky ne… včera vstával v 6 a dneska v 5hod.
petrushko ani mi nemluv..peklo…mz vcera vstavali o pul seste, dnes ve ctyri !!!
Nechapu, co se deje..spaval do sedmi
ani to neni tak davno..ted tu chodim jak zombie ![]()
petrusha píše:
A já jsem nasr… protože jsem se právě dívala na Zoufalé manželky na jednom webu a teď se mi promítání zastavilo, že jsem shlédla 72minut a pokračovat můžu za nějakejch 43minut…ale já na to čučela sotva 15minut..... se na to …
to by me zabilo…mohla bych byt nebezpecna pak ![]()
Loli nás ti chlapáci , ale proškolují… na to nejsem moc zvyklá …dcera byla spáč.
Ale tak hlavně , že jsou kluci zdraví.
![]()
Holky, tak zase trpíme. Paní Mudra nám řekla, že máme jíst Bebu AR, že je i hypoalergenní, tak jí jdu koupit, stojí 350 korun, uvařim vodu, naředím mlíko, ochutnám a chce se mi blejt, ale co, říkám si malá už baští pěkně sní i tohle a co myslíte? Snědla mi 30 a při dalším jídle snědla zase jen 30. Normálně mi jí 160. Takže místo 320 mi snědla 60, což je rozdíl jako prase. No řekněte, má ta Beba dál cenu? Mám jí to dál cpát? Chudák je hladová, ale jíst to nechce, ani z hladu a co mi u toho dělá za scény, to jsem ještě neviděla. Michal je na mě nasranej, že píčuju na tu Bebu a že prej si zvykne a začne jí jíst, ale za jakou cenu? To zase budeme muset zhubnout? Doprdele, jsem nasraná.
Ty jo, Jančo, to mě mrzí. Já bych jí to necpala, chudák, eště z toho bude mít trauma. Dodržovala bych hlavně ty režimový opatření, který jsou u refluxu doporučený a krmila bych jí něčim, co jí chutná. Dyť bude jak věchýtek…
jani ja myslim ze budou i od jinych znacek hypoalergeni tak zkuste jinou..treba bude lepsi…asi je to dost penez..ja vim…ale co by jsme pro ty spunty neudelali ze
drzim palec
jooo a dneska sem si vzpomela na loli…byla jsem u babicky a ta me poucovala kde a co cetla jak malou blbe drzim a pod…tam se nebudu muset bat sverit dite
![]()
Janci my jime tu samou. trvalo to snad mesic nez se to ustalilo a taky jedla strasne malo, uz jsem z toho jancila a volala doktorovi, to jsme ale meli zrovna vsichni strevni chripku a on rikal ze ji nejspis chytla taky kdyz tak malo ji ze se to projevuje i tak. no a pak se to najednou zlomilo a ted sni jen ctyri chody pres den a jeden k ranu. coz je super, sni tak 130ml. vydrzi pokazde 4 hodiny a v noci tak 7. tak nevim,zkus vydrzet,ono je to prece jen pro ne lepsi, zasyti vic a nevraci se jim a nedrazdi zahu. akorat jsem mela problemy s michanim ty ne? mam tam casto hroudy jak prase. nejoverenejsi je ne uplne vychladla voda a nechat odlezet v lednici a pak ohrat v mikrovlnce
joo a draha je a je ji min nez normalni
uvidis co zitra no pak se ji (mudr.) na to treba zeptej. ![]()
mikit nevim jestli jsem ti odpovedela, ja jsem si myslela ze jsi to ty akorat si das ruku pres ksicht, to je napad
![]()
Janči, tak je mi to moc líto, že máte takové problémy…už aby jedla nějaký příkrm viď? Já neporadím, ještě že tu máme Magdičku.
Holky, já jí do normálního Nutrilonu míchala ten Nutriton ( ten je taky proti refluxu) a právě, že super, za tři dny mi přibrala po tom 170 gramů, což je prostě naprostý luxus, tak se mi nějak najednou nechce přecházet na tu hnusnou bebu, když jí ani nechutná. Normálně mi už teď tak posledních 10 dnů holka jí 5× denně 160 ml a má super rozestupy ( o půlnoci, v osm ráno, v poledne, ve štyři odpoledne a v osm). Já nevím, proč nám nenavrhla ten hypoalergenní Nutrilon, když už jsme na Nutroš zvyklé ( asi mi chce ušetřit kapsu, neb ten HA Nutroš je taky docela drahej a ten Nutriton ještě do toho na zahuštění stojí taky dvě kila, ale vydrží tak 14 dní). O prachy mi nejde, koupím jí cokoli i kdybych neměla jíst já, ale ať to kurňa stojí za to. Holky, že mě chápete? Když konečně začala jíst, tak to nechci zahodit, ne? ![]()
Jo, a ještě ta Beba fakt dělá chuchvalce a nechtěj se rozpustit, hajzlíci. Magdi, to je dost komplikovaná příprava, ne?
Taky je u vás tak nádherný počasí? My byly celý den od rána od devíti venku a jen jsme si odskočili na kontrolu kyčliček ( máme je ok), pak domů na papů, pak do poradny na zvážení a pak zase ven a ve čtyři další papů a pak už jsme ven nešli, neb přišla švagrová, bo jsem jí koupila knížku o vaření miminkům a batolatům ( má 9 mšsíčního prcka), takže paráda.
Tak mě tak napadá, jak to vidíte s příkrmama? Kdy a jaký? Já už mám něco nakoupeno od Hippu, ale myslím si, že budu vařit ( teda pokud bude zájem). Co vy?
Jo, a v jakým oblečení teď v tomhle teplím počasí vycházíte s mimčama ven? Já trapka trapná nemám pro ní žádnou jarní bundičku a ani slabší čepici. Musím jet bleskově něco koupit.
hele ja bych ji davala pokud ji to vyhovoval a aji tobe to co vyhovovalo! nejsem odbornik…ale at jste v klidu. nam mudra taky radila bebu…jako ze je levnejsi at si koupime do zasoby kdyby sme prestali kojit…taky sem koupila nutrilon… ![]()
taky mame krasne…dneska 15 stupnu ve stinu..paradaaaaa…no a koupila sem ji krasnou vesticku jarni a cepicku…chodime bez rukavic (konecne)..a chystam se vyhodit zimni fusak z kocaru pac uz se mi tam hlavne nevleze
..musim koupit nejakou deku pod ni… takze ma teplacky..ponozky botky, bodycko s dlouhy, mikcu a vesticku