PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4633
23.3.10 15:08

poblis: Ahoj, vítej u nás :))) U nás to taky chvílu chxcípalo - že holkyyyy - ale teď to jede :)))

Tak jsem byla včera v Brně a děs běs..vyrazila jsem v jedenáct, vrátila se v šest. Kuba to celý prořval, protože - já koza - jsem ho uvařila, že. Říkám, že mu nedám kombinézu..jenom mikinku a bavlěnou čepičku a do fusaku..sem to asi přehnala. Takže jsem ho na ulici svlíkala do body..pak byl spokojenej..dojela jsem k nám do práce, vytáhla ho ven…Kuba nasranej, že ho budím..řval..pak jsem jela na shopping do Vaňkovky…budím ho, abych ho svékla, aby se nezpotil…zasse řev, že ho budím…ve Vaňkovce koncert děcek ze Superstar..no byl tam celej Cejl…čilí tmavší obyvatelé :mrgreen: , takže jsem se otočila, že jedem ven..oblíkám Kubu..KUba řve, chce spát. Pak jsem měla sraz s kámoškou, chtěla do kavárny..ok..svlíkam Kubu, Kuba zase řve, chce spaát…no a už mi to pak neprošlo…řval furt. Tak kámoška si objednala kafe, džus, bagetu, zákusek a já ji řekla, že se omlouvám, ale jedu dom, že už to nedávám a nechci ho nechat řvát celej den (bylo kolem čvrtý). No ve vlaku Kuba ječel zas…dveře třískaj, výpravčí píská..:))) No ale večer ! Večer jsme nemuseli ani uspávat :)))))))))))))))

JO jsem úchyl, už jsem koupila takový to pěnový puzzle na zem, aby měl Kubík místo na hraní až bude lozit…sice furt jen těžce pase koníky, ale já jsem optimistka :))))))

Holky, takže závěrem jasný dotaz…jak oblíkáte miča, když je kolem těch 15 stupňů a sluníčko ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
23.3.10 16:40

loli: ted sem to tu psala par stran zpet nekomu…a nebo mozna jinde…uz vim taky prd…fusak uz sme vyhodily..by se uvarila…dala sem do kocaru pod ni flisku dospelackou slozenou. na sobe ma druhou flisku…obleceni..body s dlouhym a mikcu (kdyz hodne prazi tak bez mikci ve vesticce) bavlnenou capku a na nohach teply teplacky ponozky a botky (s sebou berem puncosky a dalsi mikcu kdyby se nam nekde libilo a zustaly do vecera…nam se to stava casto :)

poblis: vitej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
23.3.10 21:49

Poblis, vítej u nás :-D
Já včera oblíkla čepku, body, mikinu, na dupačky ještě tenké tepláčky. Mám takový tenoulinký jarní fusáček, ten zimní už jsem schovala. A bylo jí i tak vedro. Dnes jsem dala tenoučkou čepičku, bo má hodně vlasů a hrozně se potí. Na body jsem dnes dala tenký kabátek, teplejší mikču, na dupačky ponožky a bohatě to v tom fusáčku stačilo. Ale je to skok,že? Minulý týden ještě u rodičů tak sněžilo, že všichni odhrnovali sníh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
24.3.10 09:52

Ahojky holky :-))

To je ale krásný počasí :lol: , teď bude konec s vysedávávím doma či u PC, nemám pravdu? Také řeším oblíkání ale zbytečně nenavlíkám, spíš něco s sebou navíc beru ven a když tk přioblíkám. Taky mi není příjemný , když jsem navlečená a je mi horko.

Poblis vítej mezi námi a směle se zapoj do rozmluvy.

Holky malému jsem začala nabízet čajík,ale je to přesně jako u Tiny ne a ne se napít. Snažím se už teď, neboť naše Tina začala až s prvními přikrmy a dodnes pije velmi málo a musíme tekutiny do ní dostávat téměř nasilím. Já doufám, že Vojta bude aspoň o něco lepší.

J :mavam: du dočíst , co jste za poslední dny napsaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
24.3.10 10:00

Cancerko malá si pipinku při koupání umývá sama, pouze vodou( to abych ji mohla pochválit jak je strašně šikovná, že se myje celá sama ) ,ale to víš, že pak přijde na lepší očistu ode mne. Už jsem to tu psala , umyji a vytřu olejíčkem.

Magdi se ti nedivím, když nemůžeš vidět , jak drží osmiletý dítě miminko. My jsme byly nedávno na oslavách a já měla deprese i s 15letýho hocha, který si půjčil našeho Vojtu. A držení mé tchyně , je také na pováženou, Drží malého tak zvláštních způsobem…po jídle zalomeného tak, že si nikdy neříhne , jen se poblinká :nevim: :nevim: A je to původním povoláním dětská setsra :nevim: :nevim: Dokonce už i manžel ji nadával, to je co říct.

Zatím pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
24.3.10 15:16

mikit chapu te s nauskama, ja bych to asi nedala u druhe holcicky bez te masti. musi to byt hrozne, vsak v cechach pry ani nepousti do ordinace 8-o mikit dik kouknu se na ten odkaz, jeee v bruselu jsem se poznala s manzelem :mrgreen:

poblis cus! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
24.3.10 15:24

lolinko jezis to byly nervy co?? my byli taky cely ten v tahu eli v pohode ta jen koukala ale spala taky malo, zato vecer ani nejedla jak byla ospala a az do 4 vydrzela to se nacpala a este si dachla do 8 :dance: na penove puzzle pozor mivaji z toho ekzemy. ale jinak je fajn taky se mi libi, hod na to kdyz tak nakou deku ne? :nevim:

oblikani ja to taky prehnala vcera byla uplne zpocena, je to tezke nekde je vitr a stin a kosa nekde zas vedro.. :nevim:

petrus tchyne :roll: my meli taky v porodce jednu sestru kterou jsem nesnasela a nekolik maminek okolo taky ona s tema miminkama primo hazela, drzela jednou rukou, hlava zalomena, u julinky me malem slak trefil, ted u druheho jsem se ji vyhybala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
24.3.10 20:56

Jééééééééééé, to počasí je super!!! Jsem nadšená a s Káčou (psina) lítáme s kočárem po lese, k rybníku… Ani nemám čas odepisovat. Ale to oblíkání… Je to děs… Naštěstí malej v kočárku spí jako mimino :mrgreen: Řeším to vrstvením - ubírám a přidávám, podle toho, jak je. V lese nebo k večeru bývá chladnějc, než když vycházíme. Naštěstí se u toho nebudí, jen drobet, ale ani pořádně neprocitne. A mám malou dětskou dečku, tak jí kdyžtak přes něj přehodím, když ho nechci budit.

Dnes jsme byli na kontrole a máme 65cm a 7,18kg. Takže zase kilo za měsíc, já nevim, jak ho mám unést… Ani nás neočkovali, máme kapku problém s hovnajzama (průjem a prdíky), takže kapičky Baby calm (jsou přírodní) a koupila jsem včera rourku a dost mu pomohla. Uvidíme v pondělí, mam zavolat. Snad mu to pomůže, protože to hezký spinkání mu nevydrželo dlouho. Uspávala jsem ho klidně dvě hoďky, jak to s ním házelo. Chudáček, únavou mu padaly očka a bříško ho tak bolelo, že nemohl usnout.

Vítám novou maminu!!! Poblis, má tvoje přezdívka něco společného s blitím? Hihi, jen asociace, dělám si srandu. :wink:

Jo a to chování- moje tchýně odchovala devět dětí, ale stejně se ptá, jestli ho drží správně. Moje mamina má největší nervy, aby mu něco neudělala a furt mě komanduje, abych jí zkontrolovala držení, hahaha. :palec: Ostatní, kdo chtějí chovat, nechť chovají, jen usměrním způsob, je-li potřeba. Já už skoro necítím ruce a záda, takže ráda přenechám :wink: Teď s tím bříškem byl hrozně protivnej a ubrečenej, ulevilo se mu jen chováním a pochodováním po bytě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
25.3.10 08:23

Holky, děkuju za přivítání… Máte prosím někde seznámek s termíny narození apod., abych se nemusela na všechno ptát?

Týnko, s blitím to nemá nic společného, ale ptá se na to hodně lidí :-) To spíš se jménem, z něho to vlastně vzniklo, ale je nás takových v ČR víc, na skype jsem se pod tímhle nickem vůbec nedostala… A ten tvůj drobek je už pořádnej macek, my máme aktuálně o 1cm víc, ale „pouhých“ 5,65kg…

Příspěvek upraven 03.10.10 v 06:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.3.10 09:28

cus holky…dyz ja myslim ze s tim chovanim by jsme se dobily aji vzajemne :lol: kazdy chova podle sveho a kazdy samozrejme nejlip a ten druhej uuuuplne spatne :lol: jo jinac na hodech meli vsichni pres dve promile achteli chovat a to sem teda nedala zruky ani na vterinu :-)

tynko: nez me doslo ze psina = cuba…sem to cetla tak desetkrat a porad sem nechapala v cem ta psina (sranda) vezi :)))

mejte se krasne..jdeme sazet stromky..ani nevim jestli pujdem na plavco kdyz je tak krasne…no uvidime…zatim paaaa

poblis…a seznamek je na prvni strane diskuze (tesa aspon myslim) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.3.10 09:32

jeste koukam ze mi tam chybi cas narozeni terez…a ja si teda myslim ze to bylo nekdy kolem trictvrte na deset…je to nekde napsany v nejakych papirech? ja si nejsu schopna pamatovat ani kdy ma pritel narozky natoz casy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.3.10 11:06

tak dneska si tu pisu sama..no neva :mrgreen: jen sem potrebovala sdelit ze dneska je tu pekne hnusne..fouka asi ze sibire..tak se jedem schovat do bazenu…stromky sme zasadily dva…terez se v tm vetru nelibi a me teda taky neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
25.3.10 13:16

Teda u nás je ještě krásně, byla jsem venku v triku s krátkým rukávem a flísce a byl mi pěknej hic. Ale v sobotu se to má pořádně zkazit. To je pěkně naprd s tím oblíkáním… řeším to raději vrstvama, dneska měla dupky a na tom polodupky na spodku a navrchu bodyčko, bavlněný kabátek a na tom flísku a v kočárku zabalená do deky. Ale jak jí bylo, bůhví, naštěstí spala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
25.3.10 13:47

Mikit ten čas narození by měl být někde v propouštěcí zprávě, mi máme dokonce i takový „pamětní list“ z porodnice, kde se to píše. No, pro pobavení: naše malá se narodila ve 12:26, ale pak jsem si všimla, že hodiny v porodnici na chodbě jdou cca o 20 minut napřed, takže bůhví, jak to bylo s těma hodinama na sále :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
25.3.10 13:49

Chjo, teprve teď jsem si všimla, že je nahoře ikonka „zobrazovat podpisy“ a že tam máte skoro všechny krásně zobrazeno, jak máte stará mimča. Tak já jdu taky nějaký vytvořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí