PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
5.4.10 10:19

mikit nechapu.. proste si profil zamknout nechci a zajima me jestli te to pusti i do zavrenych diskuzi zkus to treba u me vlez do srpnatek, tam te to podle me nepusti. mikit jak rika lesina, to ale neni problem, proste zacnem odted nanovo, tahle stara tu zustane v zapomeni :lol:

ocicka mame modre.

nell krasne pase a vypada to ze ji to i bavi :palec:

cancerko nausnicky pohoda s tou masti. :palec: byla sikovna, plakala sice ale chapu ji to neni jen tak pet minut lezet s hlavou ve sveraku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.4.10 10:59

magdi: jooo taaak ja nepochopila na co se ptas…kazda si melem o svym a zadna nevi nic :lol: kdyz ho mas odemceny..tak jen vidim v jakych si diskuzich ale pokud sou zamceny tak se tam nedostanu ani pres tebe. kdybys to mela zamceny tak nevidim ani kde diskutujes. tak snad sme se uz pochopily :mrgreen:

takze ja se do toho vecer pustim a vytvorim nam tu tajnou skupinu a hodim odkaz semka :) nebo proste podle instrukci kery dostanu…

velikonoce sou tu taky hnusny..chcije a chcije :)…ale u nas v dedine se to dikybohu vubec neproziva..takze mame klid :)

jooo a terezka se konecne zacina bavit aji s tatinkem :potlesk: …ani nevim jestli sem vam psala ze ho od zacatku vubec nechtela…az ted si muze pochovat na chvilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
5.4.10 11:06

Magdi přes tvůj profil jsem se dostala do diskuse 0808 aneb srpen 2008 ta je uzamčená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.4.10 11:08

je zamcena…posledni prispevek je z 25.02.09 11:10 pak uz je zamcena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.4.10 16:05
Nel08 píše:
Mikit no Terka už taky neprospí celou procházku. Posledně plakala tak jsem ji musela chvíli nést v ruce a kukala a byl klid. Ale ještě počkám, ikdyž už se na to těším.

dyz my chodime na dlouho ven..treba i 20km..a to dybych ju mela nosit tak mi ruce upadnou…kdyz jdem nekam nachvilu tak jde v klokance a je spokojena) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
5.4.10 20:14

Ahoj holky, jestli budete zamykat diskusi nezapomente prosim na mě, já má za sebou desnej maraton nemocí obou dětí a te´d fakt nezvládám sem chodit, já jsem ráda, že chodím sama. Až se to zlepší (trvá to už měsíc, horečky, oba píchnutý uši a zase horečky, dvoje atb apod. radosti), tak se zase zapojím. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
5.4.10 20:51

mikit jooo :lol:

cancerko neni, to je prave ta stara nase diskuze pak je nova uzamcena srpnatka nebo tak nejak, on se musi vymyslet i novy nazev te uzamcene (mikit :-) )

roxi jeeezis no to si uzivas!! ja myslim ze mikita tu da vsechny co chodili v tehu ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
5.4.10 22:24

magdi…dala sem tam „mimi PROSINEC 2009“ apon myslim :think: :lol: cekame na schvaleni administratorem a muzem se stehovat :)

ja jeste presne nevim jak to bude fungovat…ale nejak se tam vsichni dostanem…to je jasny :hug:

roxo: to je teda pech co…tak snad ted bude slunicko teplicko a bude lip … drzim palec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
5.4.10 23:13

Ty jo, dlouhé prochajdy venku, návštěvy kamarádů u nás a teď o víkendu jsme byli u obou babiček a dědečků… Nestíhám vás dopsat.

U nás velikonoce za větrného, ale naštěstí relativně slunečného počasí. A bez deště, takže super!!! Pomlázka se u nás doma nevede, páč jsem to manželovi zatrhla. :oops: Mám k tomu averzi způsobenou mým tátou. Vždycky celý víkend pátral po ideálních proutcích, napletl několik pomlázek, vybral tu nejšvihavější a v pondělí ráno mi vlítnul do pokoje, nadzvedl peřinu a ještě spící mě zmasakroval - to vše za škodolibého úsměvu… :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: Myslíte, že chtěl někdy nějaké vajíčko?!?!?! :pankac:

Mikit: vozík objednán, nakonec to bude Azub. Nebudeme jezdit žádný tisíce kilometrů (já cyklistiku totiž úplně nemiluju, tak spíš jen tak na projížďku a aby měl taťka cyklista radost :lol: ) a ty odpružený jsou fakt celkem mastný a vůbec by se to nevyplatilo. A uvidíme, jak to půjde v terénu, ale tajně doufám, že nic takového, jako terén, se konat nebude :mrgreen: Dík za info! :palec: A malá nechtěla být u tatínka? Brečela? A jak jste to překonali? Ty jo, to Jája je na tatínka jako litej. Aspoň si od něho můžu odpočnout :wink:

Zdenulino: tak co ta vaše váha? To sis teda připravila bolehlav, co? :roll: Myslím si, že jestli malá normálně pije, neřve hlady, tak bych to tak úplně nehrotila. Některý děti jsou holt drobnější. Chce to kapku nehysterickou dr., co? :wink: Nemusí být všichni jako ten náš buřt :palec: Ani nevím, jestli jsem vám psala míry ze tříměsíční prohlídky. 65cm a 7,2kg… Už mám úplně vytahaný ruce a o zádech ani němluvě :zed:

Nel: Fotka super :palec: A barvu očí máme stále modrou.

Roxi: Tak to máte celkem hustý! Tak ať jste brzo fit! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.4.10 09:52

Ahoj holky! Zdravím po delší době, byla jsem minulý týden st-pá na semináři a pak na Velikonoce na horách bez netu… Nakecaly jste toho teda dost a dost… Vezmu to popořadě:

Petrusho, jak jste ustáli očkování? Už je Tina dobrá?

Nel, Verunka mi u toho cvičení pak už taky vůbec nebrečela, ale ke konci mi přišlo, že se tam kroutí všelijak, jen ne tak, jak by měla… ale už cvičit nemusíme. Ta rhb sestřička to od začátku říkala, že to nebude dlouho trvat.

Zdenulino, k tomu přibírání: mě Verunka taky přibrala „jenom“ 410g za měsíc a dr. to vůbec neřešila, i když vyrostla jenom o 1 cm… Myslím, že je to fakt o přístupu doktorky… Moje kamarádka má teď únorového chlapečka, který za 4 týdny po propuštění z porodnice přibral 80g a dr. byl prý úplně v pohodě… To já bych teda asi nebyla, 80g se mi zdá fakt málo, ale se skoro půl kilem jsem celkem spokojená. A pokud je Lucinka spokojená, tak já bych byla taky :wink:
Jo, a jak psala Cancerka o těch percentilovejch grafech, tak podle nich mám doma těžký případ podvyživenýho dítěte, jak je hrozně dlouhá a má celkem normální váhu (naposledy 66cm a 5,60kg). Ta podle nich bych se taky moc neorientovala.

Magdi, taky řeším váhu u starší dcery… Přes zimu, jak jsme s Verunkou moc nechodily ven do mrazů (dříve s Alenkou dvakrát denně), tak se jí taky udělaly pěkný špeky na „kejtách“. Tak jsem jí rozhodně přestala nutit do jídla a když teď už zase chodíme víc ven tak je to hned znát.

Cancerko, zajímalo by mě toho o Verunce víc, pro začátek: oblíká už se sama? A jak spí přes den? Resp. jak usíná? My máme s usínáním hrozný boje, ale pak spí i dvě hodiny…
Jinak s tím spaním na boku: když jsm byly naposledy na rhb, tak jsem sestřičce taky říkala, že se jí snažím dávat na bok, aby měla hlavičku i na tu neoblíbenou stranu a ona mi řekla, že teď už by na boku moc ležet neměly, že teď už je důležitější poloha na zádech, aby se taky učily mít hlavičku na střed…

Holky, musím běžet, zbytek dopíšu někdy příště, papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.4.10 10:33

tak uz mame tu skupinu…je to navrchu zalozka skupiny/uzavrene/mimi PROSINEC 2009

nevim presne jak to funguje..delam to poprve…tak to musime nejak spoku zvladnout…ale myslim ze asi ja kdyz sem pozadala budu moderator a vy tam musite vlezt a ja vas odkliknout ze tam patrite…tak zkousejte…snad se stehovani zadari :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
6.4.10 13:58

Čauky…
Mikit tak před chvílí jsem žádala o vstup do skupiny Mimi Prosinec 2009, tak doufám, že se ti to nějak zobrazí, či co. Kdyby ne tak písni, protože se mi požádání zobrazilo znovu i když už jsem jedno poslala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.4.10 14:03

mela bys tam byt…tak zkus neco spachat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
6.4.10 14:05

jinak my jsme dneska po ockovani druhy davky..tak su na to zvedava…ta nase doktorka se mi taky prestava libit…rekla sem ji ze sme se osypali posledne…prej je to blbost…tak nevim…a hlasi mi..jeee terezka pekne slinta…tak rikam..no uz ma taky otekly dasnicky..asi rostou zuby…a ona tvrdi..no to je ale blbost..detem rostou az v roce…tak nevim co si o tom myslet…jeste ze ji moc nepotrebujem a doufam ze potrebovat nebudem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
6.4.10 14:55

Napsala jsem dlouhej příspěvek a pak mi jej Tina smazala, počítač se vypnul :zed: :zed: Takže na to teď kašlu a napíšu pozdějc :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí