PROSINEC 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
30.3.10 16:51

Batat, to je vtipný s těma dětma, jak reagujou, co? Já to teď úplně objevuju… :palec: V pátek jsem šla večer do ložnice nakojit a uspat malýho a manžel mi přišel ještě něco říct a při té příležitosti se rozloučil s malým, pěkně mu pověděl básničku, chichichi, chachacha, pusinku a dobrou a jak zavřel dveře, malej se na mě koukl, otočil pusu a začal ječet, dokud se manžel nevrátil. Takže jsme uspávali spolu. Ty jo, pacholek jeden. Takovej prcek a už si vybrá, koho chce vidět. :think: To mě překvapilo. A o víkendu jsem ho moc nezajímala, pokud zrovna neměl hlad. Prostě si vynucoval tatínka. :lol:

Mikitt, jakej máte vozíček za kolo? My teď zrovna vybíráme, jaký pořídit. To musí bejt Terezka fešanda, s tím šátkem! Já jsem ještě nebyla schopná ani dojít koupit bavlněnou čepičku na tohle teplejší počasí, tak má malej kapucku. :oops: Aspoň mu to neleze do obličeje :lol:

Nel, vy máte predilekci? My to měli taky, ale podle rad dr. jsem to od narození rozcvičovala hned a ve dvou měsících, možná dřív, to bylo v poho. Jak vypadají ty cviky z vojtovky? A jak dlouho budete cvičit? Jsem zvědavka… :kytka:

A hlásím, že my už se na bok ze zad točíme dávno, tak měsíc, zhruba dva týdny zpátky se mi Jáchym přetočil z břicha na záda, ale spíš to byla náhoda. Od té doby už jen jednou. Ale víte, co teď dělá? Od minulého týdne si začal sedat!!!!!!!!! 8-o 8-o 8-o Když ho chováme, nebo je položený na stehnech, posteli, v kočárku…, začne se strašně zvedat do sedu a když klubíčkujeme, normálně si sedá!!!! Já vůbec nevím, co mám s ním dělat! Vím, že by ještě dááávno neměl sedět, ale přece ho nebudu přivazovat k posteli… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.3.10 18:58

tynko: my mame kranich..je odpruzenej a je to docela rozumny cena/kvalita…zalezi jak jste movity…jestli na to mate tak kupte chariota…to je to nej pro mimco…ale ty prachy :pocitac:…do croozeru bych nesla..neni odpruzenej - museli by jste jedzit jen po rovnym asfaltu a to nevim kde u nas :mrgreen: (aaale dela na nej odpruzeni fiala v CR..aaale pak je ten vozik sirsi) jinac s tim sedanim to dela terez taky…a kamosky mimo co je stejne stary to taky dela…a co ma kamoska starsiho kluka (u nej sem to sledovala od zacatku) tak oni timhle nadzvedavanim se pak prave pretaci na bricho(jakoze krz brisni svaly)..mam to vykoukany :lol: teda pokavad ti vylozene nesedi..to by byl machr :-)

jinac ja uz malou vrzla do sportaku..pac proste v korbicce lezet nebude ani za nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
30.3.10 20:35

cancerko me se taky mala neotoci nijak.. a t lista jako nema prosvitat nebo co? :nevim: :-D

mikit taky da ruce dozadu jak pase, vubec nechapu jak se muze n tom brusku udrzet bez drzeni , ze ji to neprevazi! :lol:

poblis krasny popos pretoceni :lol: je to borecek!  :potlesk:

tynko asi jsem nekomentovala ale to je fakt des, ze jsi sla na ten zakrok tak pozde, to se tady stat nemuze.

nel a place u cviceni? my jdem pichat v sobotu s tou mastickou ze nic neciti.

jinak jsme byli vcera na ockovani obou holek, zvladly to skvele, bala jsem se ze to sama nezvladnu, ale byly statecne hlavne julca. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
30.3.10 20:45

Tynko juli taky sedela nebo spis se o to pkousela uz ve trech mesicich, resila jsem to s doktory a rikali ze je to v poho kdyz to delaji sami, horsi je kdyz je nekdo posazuje proti vuli. ze jim to zadicka nezkrivi.

Eli si taky porad chce sednout nekdy se i to podari kdyz je v lehatku, to je sklopene, tak uz se bojim ji v nem nechavat. :think:

mikit taky jezdime ve sportaku kdyz nemusim brat dvojkocar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
30.3.10 21:09

Ahojky
Tak my jsme byli včera na očkování s tou starší a ta plakala snad ještě hůř než ty mladší děťátka, zase si říkám, že si to asi i víc uvědomuje. A až naštěstí v čekárně řekla, že paní doktorka za to, že ji píchla, dostane na prdel :oops: . Ještě že už tam nikdo nebyl, nebo to neřekla v ordinaci. Bych se musela propadnout do země. :zed: No a dneska má/měla průjem jako děs…myslíte, že to může být po očkování? Nebo se k nám zase blíží nějaká střevní potvora?

Týnko no to teda koukám, jak je malej bystrej a dokáže odlišovat maminku od tatínka. Ale já si myslím, že ty děti to fakt zkoušejí...... zrovna dneska jsem se na malého culila a dělala blbiny a jen jsem mu zmizela z dohledu začal s brekem…tak jsem na něj promluvila, že jsem pořád s ním v pokoji jen mne nevidí a byl klid. :dance:

Nel vidíš a já jsem zase u neuroložky říkala, že se Vojtíšek točí spíše na jednu stranu ( že mám ten dojem )a ona nic, možná to nějak zkoušela nebo co a zdálo se jí to dobré. Takže nic necvičíme …zatím.

A náš malej taky vypadá, že by nejraděj seděl , no bránit mu v tom nebudem. Jednou se stejnak posadit musí :lol: :lol: :lol: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.3.10 21:22

jooo holky co teda konecne zamknout tu nasi diskuzi?? klidne se toho ujmu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
30.3.10 21:26

Nel, my jsme taky cvičily na predilekci, ale už jsme v pátek byly na kontrole a už nemusíme. Mačkaly jsme bod pod bradavkou, máte ten „cvik“ taky? A pak ještě jeden příšernej cvik na břiše jakoby jí vytahovat ruku z ramene, ale u toho hrozně brečela, tak jsme to dělaly jen párkrát.

Naušničky asi necháme zase nastřelit, jako u Alenky, je to bez krve a rychlý, myslím, že Alenka tenkrát brečela jenom proto, ža se lekla. Ale HOLKY, BACHA!!! My to nechávaly nastřelovat u naší vlastní doktorky a tu chybu už příště neudělám, Alenka se jí pak ještě celý další rok bála. Takže KAMKOLIV JINAM, JEN NE K VLASTNÍ!!!!!

Týnko, já myslela, jakou máme super šikovnou holčičku a vy už se točíte měsíc, jo? Tak za mě Jáchymkovi dej jednu sladkou na prdýlku, za to, jak je šikovnej!

Mikit, my sice ještě ve sporťáku nejsme, ale nebude to dlouho trvat, neb se do korby už dlouho nevejdeme, s aktuálníma 66 cm… :jazyk:

Příspěvek upraven 30.03.10 v 21:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
30.3.10 21:32

Petrusho, na jakém jste byli očkování s Tinou? Nás čeká aktuálně druhá dávka Priorixu a vůbec se mi do ní nechce, první byla s velkejma horečkama :cry:

Jo, a ještě k tý predilekci: rehabka nám zrušila cvičení i přesto, že Verunka převážně pořád spí s hlavou na tu jednu oblíbenou stranu, ale prý jí to mám jenom rovnat, haha, v noci jí přetočí stejně zpátky hned jak usnu a přes den jí to vzbudí… Tak doufám, že už je dost stará na to, aby si jí neslehla.

Mikit, co to znamená, zamknout? Jakože nás nebude moct číst nikdo, koho sem nepustíme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
30.3.10 21:42
poblis píše:
Mikit, co to znamená, zamknout? Jakože nás nebude moct číst nikdo, koho sem nepustíme?

jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
31.3.10 08:49
mikitaa píše:
poblis píše:
jo :)

Tak to jsem pro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
31.3.10 09:25

Ahojky baby :mrgreen:
Dneska je den na dvě věci, prší :cert: a já jsem to poprvé dostala :cert: :cert: .
Břicho mě bolí jak kdybych šla rodit, jen ty kontrakce chybí.

Poblis my jsme byli taky na druhou dávku Priorixu, u té první měla malá taky horečky a osypala se, tak čekám , co bude nyní.Včera měla ten průjem a několikrát se pokadila, ani to nestihla na nočník, takže rovnou do gatí.....byla z toho pěkně smutná :cry:

Mikit a já bych i pro zamknutí diskuze byla… bylo mi to nejdřív jedno, ale myslím si, že už mě taky někdo čte. :zed: :zed: Pokud se toho ujmeš a já to budu mít bez práce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsem pro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
31.3.10 11:34

Ahoj holky,
Holky tak v pondělí jsme tedy byli cvičit. Máme zatím první cvik Poblis jak si psala je to, že ji zmáčknu bodík pod bradavkou pak jako když dlaní na ten bod tlačím. No a ona zvedá nožky a má zpevnit i bříško.
Když s ní cvičila dr. tak řvala a mě se u toho i směje. Tak snad to dělám dobře. Ale manža kukal a říkal, že to snad cvičím dobře.
Příští uterý jdem zas a to k tomu přidá držení hlavičky. No budem chodit až do května každý týden.

Tynko jak dlouho budem cvičit zatím nevím. Ale samu by mě to zajímalo.

Dnes u nás prší tak na prochajdu to zatím nevypadá.
Jdu se namalovat, kdyby náhodou a dát si oběd. Terka usnula.

A zítra nás čeká očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
31.3.10 11:35

A s uzamknutím jsem tež pro. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
31.3.10 11:39

Mikit: Právě že jsme řešili, to odpružení, ale jsou to celkem pálky a úplně movitý teda nejsme. :roll: A včera jsem se dozvěděla, že žádný ty vozíčky nejsou homologovaný na silnici, tak prý za to můžeš dostat pokutu. Takže jen polní a lesní cesty, teoreticky. :nevim: A vy už jezdíte ve sporťáku? Ty jo, koukam. To musí bejt Terezka pěknej zvědavec. Jáchym je sice divoch, ale v kočárku mi prospí celou cestu, tak ani nezjistí, že by mohl něco pozorovat :lol:

Petrusha: Prosim tě, co by ses měla stydět, že má malá takový připomínky. Vždyť jsou to děti a ty mají občas pěkný poznámky :mrgreen: A myslím, že každý normální člověk to chápe! A MS ti nezávidím, já zatím od porodu jen jednou a stačilo… :-?
A s tím vybíráním lidí. No, taky jsem z toho byla překvapená. Je fakt, že teď už si nás občas Jáchym přivolává takovým halekáním, že to ani není pláč. Ale o víkendu jsem ho chovala třeba na krknutí a po chvíli se začal ošívat, svíjet a pofňukávat a jak si ho vzal tatínek, byl samý úsnměv, samá sranda. A takhle to bylo několikrát. Tatínek se samozřejmě dmul pýchou, ale dělal, že ne :lol:

Poblis: To je dost věcná poznámka o tom nastřelování náušnic jine než vlastního dr. To by mě nenapadlo.

A rozhodně hlasuji za zamčení!!! Byla bych to navrhla dřív, ale přišla jsem poslední, tak mi to bylo blbý… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.3.10 11:51

tynko: to s tou homologaci…uz se to mockrat resilo vsude mozne (my jsme..teda hlavne martin..velky cyklisti) tak se to u nas sleduje hodne…nejste motorovy vozidlo..nepotrebujete zadnou homologaci…to je vymysl - zadny pokuty nehrozi..najdi nejaky weby cyklistu a doctes se :) mrkni na stranky velofiala…tam ma vse kolem voziku pekne vysvetleny…je to ten co dela odpruzeni na croozery.

a po porodu nemusi byt menzes pravidelnej? jako ze treba kdyz sem to mela jednou tak ted rok nemusim?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí