Poradna duly
Jana Čurdová
Mikit, Dr. je fakt divná s tvrzením že až v roce rostou zuby. Andulka měla dvě dolní 1 už ve 4 měsících. Na rehabce mi sestra říkala, že zuby se klubou 70 dní, takže když tenkrát při cvičení ve 3 měsících slintala a sestra mi říkala, že to budou zuby, měla pravdu!
Lucinka ted taky hodně slintá, musím dávat bryndák, jinak furt převlíkám. Nemám z těch zubů žádnou radost, nebot od té doby stojí to noční spaní za ještě větší prd. Lucinka furt vstává po 3-4 hodinách. Už jsem na mrtvici a včera jsem si i v noci sprostě zanadávala.
A taky jsem Lu vynadala, že je jak mimino z porodnice.
Jinak naše Andulka se opět dost rozkašlala, zase má rýmu, je to furt dokola. Do toho už přes týden stoná náš táta.
Dnes jsem měla jít na to kontrolní vážení s Lucinkou, ale nešla jsem. Dlabu na to, ani nevážím před kojo, po kojo, bych se picla.
Večer před koupáním ji zvážím. Ale vypadá spokojeně, všichni v rodině říkají, že vypadá dobře, že Dr. zbytečně plaší. Na stehnech má pěkný dva zářezy, takže hubená není.
Nel, málá krásně pase koníčky
![]()
Zdenu náš malej mne taky celkem překvapil…za 1,5měsíce přibral necelých 500g…teda taky nic moc a na to, že má 5,5měsíce a jen 5,7kg…mám pořád doma takové malé miminečko. Ale na druhou stranu už dokáže usnoout před 21hod. A spí 6 i více hodin v kuse …před nedávnem asi do 4:15hod
a pak se probudil až 7hod.někdy až před 8hod. Takže v noci má o 1 či 2 koja míň a to možná způsobilo jeho menší přibírání.
Mikit tak jsme asi s Tinou vyjímečné
když to vídí tvoje mudra s těmi zuby takhle…představ si že nám začal první zoubek růst už 6měsících
, já věděla, že mám geniální dítě
No každopádně stojí výrok tvojí mudry za zvážení
je to pro vás ten správný pediatr
a je to vůbec pro někoho dobrý pediatr
![]()
Poblis Tina je po očko celkem v pohodě…jen ji trápí zase kašel a rýma a je celkem dost obzvlášť dneska protivná
, ale to s očkováním nemá nic společného
Zatím se neosypala ani nemá teplotu či horečku…uvidíme co bude dál.
Týnko teda Jáchym je pěknej bidlík. To máš tedy co dělat…
A já už jsem hodila i nový příspěvek do naší nové diskuze…tak čekám na vás až se připojíte.Holky a mimísci ![]()
A s těma zubama mi to taky přijde divný. V průměru začínají zuby vylézat kolem 5. - 6. měsíce!
holkyyy pomoc mame srostlou pipinku
co se s tim dela?? mikit?? vy jste meli ne?
magdi…stehujem se
jinac my to mely jen slepeny .. slo to rozlepit susnitkem a namazala olejickem a dobry…kdyz je to fakt srostly tak k doktorovi.
Mikit nas doktor mi to taky rikal se Sidikim, kdyz ve trech mesicich Sidiki silene slintal. Ale rekl to teda jinak.. „Nemyslim si, ze jsou to zuby, ty budou trochu pozdeji“. Nakonec mel pravdu..rostly mu kolem 9 mesice, ale slintal celou dobu. Chvilku min, chvlku vic. Souhlasim s tim, ze to je u kazdyho mimca jiny..drza bejt nemusi.
Magdi, me se taky jednou zdalo, trochu jsem to oddelila mokrym ubrouskem (Mikit, co je to susnitko??) a jinak nic jsem nedelala a uz dobry.
Jdu se zkusit prihlasit na tu nasu novinku
![]()
no ja to zkousela oddelit co to dalo ale uplne ji tonapinalo tu kuzi! vubec to nejde, dr. me uklidnuje ze o nic nejde, ale nepopsala jsem mu to dostatecne a on se vyjadroval o malych pyscich. my mame srostlou tu direcku..
mikit nemam docteno ale co zas pinda?? zmen ji.. ![]()
mikit no ta fakt neni normalni!!! my meli v roce uz skoro vsecky zuby! ![]()
batat susnitko je uzasny vyraz pro vatove tycinky.. taky jsem ho poprve slysela od mikit a od te doby jiny nepouzivam..
na susne neee???
magdi: jo je..pochopila si spravmne
…my uz vesele diskutujeme v ty novy zamceny…tak se koukej taky prestehovat
…at o neco neprijdes ![]()
https://www.emimino.cz/skupiny/
je to uzavrena skupina a jmenuje se mimi PROSINEC 2009