PROSINEC 2009

• Fotoalbum (85)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
7.4.10 09:40

tak si tam :) aji poblis :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.10 21:48

Ahojí holky jakpak se mate,,my celkem fajn puss uř konečně chodí do práce,,bylo to vá´žně n palici,,kubk ten roste jak z vody,,je to mazec jak ten čas letí,,pěkně spinušká vykládá,,hraje si pase a pase,,fifu mi vezmou od září do školky tak jsem ráda,,jiank nevím co nového kila mi po poru nějak nejdou břicho visí ale je to trošku lepší snažím se ted cvičit,,

Chrěl ajsem se zeptat dávate už malým něco na jídlo krom mléka??/kojím/mějte se papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
7.4.10 22:16

luci ja davam mrkev/brambor zacina to jit, ale kazdy den nez pochopi jak to ma jist, to trva. pak to saje jak flasku.. :lol: ale pomalicku polehoucku to jednou zmakne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.4.10 09:54
llucialinkaaa píše:
Ahojí holky jakpak se mate,,my celkem fajn puss uř konečně chodí do práce,,bylo to vá´žně n palici,,kubk ten roste jak z vody,,je to mazec jak ten čas letí,,pěkně spinušká vykládá,,hraje si pase a pase,,fifu mi vezmou od září do školky tak jsem ráda,,jiank nevím co nového kila mi po poru nějak nejdou břicho visí ale je to trošku lepší snažím se ted cvičit,,Chrěl ajsem se zeptat dávate už malým něco na jídlo krom mléka??/kojím/mějte se papa

luci jsme prestehovany pryc do zamcenyho
 https://www.emimino.cz/skupiny/

je to uzavrena skupina a jmenuje se mimi PROSINEC 2009

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.4.10 20:21

Ahoj holky, tak to je rychlost už jste přestěhovaný. A jak na to??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.4.10 20:34

nel..tak jak jsem psala nad tebou luci…das tam vstoupit…ja ti to odkliknu a je to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2974
8.4.10 20:42

dobrá jdu na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
24.7.10 07:53

Holky, nechcete znovu rozjet tuhle diskuzi? Zajimalo by mne jak se deticky maji, co vsechno umi, jak papkaji a jak vy se citite po tak dlouhe dobe po porodu :) Taky uz se zacinaji pomalu projevovat povahy vasich deti? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
24.7.10 13:04

diskuse nam jede dal,ale prestehovali jsme ji a uzavreli, o pravo na vstup si musis zazadat u mikitky
 https://www.emimino.cz/…nkovani/109/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital