Prostějov a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
111
15.3.06 14:13

ahoj,

pripojuju se k Prostejovu + okoli. Jeste do lonska jsem byla primo Prostejov a ted jsem, po nastehovani se k manzelovi, „okoli“. A to okoli 25km daleko od Pv, kde jsou chodiniky jeste furt zapadane snehem, takze s kocarkem jen za domem par metru tam a zpet uz 2 mesice…

Moc se tesim, az budu moct jezdit s prckem za nasima do Pv a do MC „Cipisek“, kazdou stredu tam maji „mimi klub“, tak bych se tam chtela mrknout. Ale jeste cekam az se to pocasi zlepsi, aby se mi cestou autem nestala nejaka nehoda, coz bych s Vojtikem moc nerada.

Letosni zime zmar!
Inka + Vojtik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
15.3.06 14:41

Ahoj a zdravím z Olomouce,
Bobeš - úplně koukám, jak ten čas letí..... :) Ještě nedávno jsi se ptala, co do porodnice a už má malej půl roku!!!! 8O :D Jak se jinak daří?
 Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
15.3.06 19:41

Ahoj :D
Jo je to sranda když se snaží o nové věci a někdy jsou i ty slzičky, ale ty u mámi rychle přejdou. A zkouší se nanovo! :lol:
Do MC Cipíska se chystáme také zatím nám to nějak nevycházelo. Ach ten sníh! Tak se mějte holky ten můj malej raubíř je zase vzhůru a nechce spát. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
15.3.06 20:10

pavlas no ahoj.Už sem tě tady postrádala :wink: aspoň nějaká krajanka :wink:
jo jo letí to…ale zas jak se to vezme.Některý dny jsou sakra dlouhy.Zima jak na sibiři ven se nedá tak už je nám to dlouhy!máme dva zuby a další asi na cestě neboť tak protivnej jak dneska… :(
A co tvoje holčeny?Jak trávíte zimu?

Holky co říkáte na ladovskou zimu od Nohavici?To sedí že?kdo neslyšel pošlu mailem..... :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
15.3.06 20:51

Čauky holky,
tak já se hlásím taky jako prostějovanda!!
Ta zima je přímo neskutečná, už ať můžem jezdit na chatu!!!

minonka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
16.3.06 12:01

Okolí Prostějova

Zdravím, bydlím cca 10 km od Prostějova. Je tady nějaká budoucí mamina? Čekám mimi v červnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.3.06 16:47

Ahoj Lucko,
tak to se možná potkáme v porodnici. Taky čekám mimi v červnu.
 Petra

Karolínka""http://b3.lilypie.com/OCiQp1/.png:http://b3.lilypie.com/OCiQp1/.png

???""http://bd.lilypie.com/iEYBp1/.png:http://bd.lilypie.com/iEYBp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
16.3.06 17:06

luonar , chipsy máte to teda kousek od sebe.Je dost pravděpodobný,že se tam potkáte.To je supr. inka taky máme moře sněhu a s kočárem se dá akorát nahoru po cestě a zas dolů.A to jen tehdy když nám tu cestu milostivě někdo projede pluhem. :( Je to hnus ta zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
16.3.06 17:07

Teda holky!koukám,že mi to nějak blbne.Nejdřív vám to tam odešlu nějak nevím jak třikrát a teď to písmo.
Pardooooon.Já to jinak docela ovládám.Nevím co to jeeeeeeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
16.3.06 18:50

Prostějovačky

Chipsy - to je super! Kde chceš rodit? V Prostějově? Vidím, že už máš doma holčičku, alspoň už máš zkušenosti :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.3.06 19:38

Jeeeeeeeeeee malej se mi narodil v červnu minulyho roku. A v Protějově v porodnici je to docela fajn, já nadávat nemůžu. :)
Luonar ty bydlíš kde? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
16.3.06 19:42

Ahojky Katnet, bydlím deset km od Prostějova v takový vesničce střediskový:-). Jmenuje se to tady Stařechovice. Tak říkáš, že byl porod v Prostějově fajn? Já z toho mám docela strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.3.06 20:11

Já bydlím v Kostelci na Hané. Taky jsem se bála porodu a vůbec prakticky všeho, ale byly přijemní a hodně pomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
16.3.06 20:22

Jo jo, Kostelec, ten já moc dobře znám, chodila jsem tam na základku, a mám tam obě babičky :D
Taky doufám, že mi v porodnici pomůžou, já jsem strašnej stresař, všeho se bojím už do předu. Ještě mám tři měsíce na to, abych se připravila - hlavně psychicky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.3.06 20:30

Věř mi že já měla strach ještě pár hodin před porodem, ale jakmile přišlo na věc tak jsem o tom nedokázala přemýšlet. Hodně brzy se na tu bolest zapomíná já tedy okamžitě, primář mě zašíval a já psala sms že malý se narodil. :D A babička byla u porodu podporou a byla první kdo ho choval i slzička ukápla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová