Prostějov a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7805
14.10.11 13:19

No jo,my jdeme do Laškova poprvé a prý tam bývá každý rok takhle brzo.Loni jsme byli v Bohuslavicích a to bylo až nějak v tom únoru.Letos pojedem taky.
Pro DOmču mám půjčenýho Batmana a pro TObíka Supermana. :-D

Myslíš že sem ještě někdo z PRostějova a okolí napíše?Že bysme si mohli raději psát SZ nebo přes Skype nebo tak. :think: Co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
14.10.11 16:33

napsala jsem ti SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
10.11.11 08:42

Jsem tu nová

Ahoj mamky jsem tu nová a bydlím na prostějovsku.Mám dvě děvčata 6 let a 10 měsíců.Chtěla bych si tu najít někoho na pokec a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
23.9.13 16:53

Ahoj holky,
prosím vás prostějovačky, kdo chodíte občas na oběd, potřebuji poradit nějakou restauračku vhodnou pro děti. Hlavně aby tam měli dětskou jídelní židličku?? Mám moc ráda Ječmínka, Kovárnu atd. ale dloouho jsem tam nebyla a před rokem jsem ještě po dětských židličkách nehleděla :P
Vím že výborné to je v lerku, tam jsem už byla s malou na čokoládě, ale tam nevaří :nevim:
Tak pošlete kam zajít :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
23.9.13 17:37

Ahoj, urcite doporucuji Kolibu, Jecminek uz neni nic moc. Koliba je stejny, hezci styl, detem donesou hracky.Pak podobna je i Kovarna.Pak prijemna restaurace je v Atriu dule, na namesti.Pro deti nosi pastelky, karty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
23.9.13 19:57
@wildcherry píše:
Ahoj, urcite doporucuji Kolibu, Jecminek uz neni nic moc. Koliba je stejny, hezci styl, detem donesou hracky.Pak podobna je i Kovarna.Pak prijemna restaurace je v Atriu dule, na namesti.Pro deti nosi pastelky, karty.

ty jo, tak to určitě zkusíme:)muž tam byl nedávno na firemní akci a nemohl si vynachválit jídlo, takže budeme spokojení všichni:)děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.18 11:58

Dobrý den,
zvu vás do skupiny Maminky z Prostějova a okolí

Dostanete tam rychlejší odpovědi, když něco potřebujete zjistit o vašem okolí (obchody, otevírací doby, restaurace). Také tu můžete obchodovat bez poštovného nebo se sejít na kafe.:) Stačí jen zažádat o členství

Krásné dny přeje
admin Monika :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová