Prostějov a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
193
16.3.06 20:36

Tak snad to bude taky takový jak u tebe. Doufám, že mi společnost u porodu bude dělat nastávající tatínek, nechci tam být sama. Přece jenom si myslím, že je lepší, když je v takové chvíli někdo s váma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.3.06 20:42

No u každého to stejné není ale může to být podobné a přijemnější. :) Je to lepší tam u sebe někoho mít, sestřičky se chovají lépe. A je to krásné když se člověk podělí o jedinečné zážitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
16.3.06 20:46
bobes píše:
pavlas no ahoj.Už sem tě tady postrádala :wink: aspoň nějaká krajanka :wink:
jo jo letí to…ale zas jak se to vezme.Některý dny jsou sakra dlouhy.Zima jak na sibiři ven se nedá tak už je nám to dlouhy!máme dva zuby a další asi na cestě neboť tak protivnej jak dneska… :(
A co tvoje holčeny?Jak trávíte zimu?Holky co říkáte na ladovskou zimu od Nohavici?To sedí že?kdo neslyšel pošlu mailem..... :wink:

Ahoj,
no, zima dlouhá, ale už se to snad začne nějak měnit k lepšímu. U nás např. dneska bylo docela fajn - řekla bych i teplo… :) My máme výhodu, že nemusíme tlačit kočár a tak prchám ven, jak je to možné, protože holky by udělaly z bytu kulničku na dříví..... :)
Jinak ladovská zima bezva.....
Zatím,
 Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
16.3.06 20:51
Luonar píše:
Tak snad to bude taky takový jak u tebe. Doufám, že mi společnost u porodu bude dělat nastávající tatínek, nechci tam být sama. Přece jenom si myslím, že je lepší, když je v takové chvíli někdo s váma.

Ahoj,
to víš, že je lepší, když tam je s Tebou tatínek.. Ale nenutila bych ho, pokud nechce… Musí chtít on sám - jinak to nemá cenu. Pokud váhá, tak ho nahlodávej ( :wink: ), protože si myslím, že to na ty chlapy „dělá dojem“ v tom dobrém smyslu slova - když tam nejsou, tak si to absolutně nedovedou představit (tak daleko jejich představivost nesahá… :) ). A potom mají i jiný vztah k dítěti - můj dojem, nemusí být pravidlo…
Přeju pohodový porod!
 Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
16.3.06 21:49

Ahojte,
jsem jednoznačně pro to, aby byl tatínek u porodu. Nejen kvůli tomu, aby nás psychicky podržel, ale taky, aby mu konečně došlo, co to vlastně znamená přivést dítě na svět. Jenže pokud k tomu nezíská sám odvahu, není asi dobré ho nutit.
Ten můj se na to doslova těšil :D . Nafotil úplně všechno (videokameru jsem mu rezolutně zakázala 8O), takže jsem pak zprostředkovaně přes fotky mohla vidět i to, co jsem „v akci“ nemohla. Manžel je prostě srandista, nedělá mu problém se spřátelit s kýmkoli a nejspíš i díky němu panovala na sále taková pohodová atmosféra. Vzpomínám si, že ještě při svém přesunu na sál, jsem se nějaké jeho poznámce dokonce smála. Jsem ráda, že tam byl! :wink:

Takže přeji stejně příjemnou atmosféru u porodu všem těhulkám a opatrujte svá bříška :lol:
 Petra

Karolínka""http://b3.lilypie.com/OCiQp1/.png:http://b3.lilypie.com/OCiQp1/.png

???""http://bd.lilypie.com/iEYBp1/.png:http://bd.lilypie.com/iEYBp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
16.3.06 22:05

Čau holky,
já si taky na porodnici nemůžu stěžovat. Ještě, že tam byla Pollzerová, moc toho nenamluví, ale je to úžasnej profesionál. Já k ní chodím i normálně a měla jsem štěstí, že mi pomohla na svět s malou.

HOrší přístup se mi zdál od sester na poporodním, zvlášť ta „stará škola“.

Docela mě tehdy vytočil přístup jedné sestry. Když se malá narodila, tak snad všechny miminka ten večer plakaly a já jsem ji samozřejmě měla v náručí a houpala ji a taky jsem si jí konečně užívala, po té době, co byla v bříšku. Pak přišla sestra a řekla mi, že MIMINKA NEJSOU NA CHOVÁNÍ!!
Pak ji stáhla do takového uzlíčku pomocí plínky, aby se nemohla tolik hýbat a měla pocit, že je ještě v bříšku.

No, ale každopádně to od té sestry nevyznělo moc příjemně. Měla štěstí, že jsem ten den rodila a nechtěla jsem se s nikým hádat. Byl to krásný a zvláštní pocit mít miminko u sebe, nemohla jsem se jí nabažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.3.06 09:48

Já tatínka u porodu neměla, takže nemůžu říct jestli je to příjemné ho tam mít (zbabělec utek, když se dozveděl že jsem těhotná :cry: ), ale i maminka je slušná náhrada,zasmála jsem se taky a dokonce i sestricky. U nás se hádali kdo půjde k porodu jestli v tu chvíli budoucí babička nebo dědeček. Babička vyhrála a děda to jak se patří zapil. :D Na druhý den v porodnici vypadal hůř než já po porodu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
17.3.06 09:54

Ahoj, zdravím Prostějovačky a okolňačky - já jsem až z Olomouce, ale Prostějov není zas tak daleko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.3.06 09:55

mimonka: Je to nádherné když je to miminko čerstvé a ještě neokoukané. Já jsem malého také skoro pořád chovala, ale to snad každá mamina já jsem tedy neviděla takovou která by své mimi nechovala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.3.06 09:58

Také zdravím Olomouc je co by kamenem dohodil. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
17.3.06 10:00

Holky, jak jste řešily nebo řešíte výběr jmen pro miminko? Já se nějak nemůžu rozhodnout, jaký jméno vybrat :( , nemáte nějakou radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.3.06 10:10

Já jsem rozhodně nedávala jméno podle někohoho z rodiny( aby se nehádali) a potom jsem si udělala seznam jmen které se mi líbily a potom jsem si vyslechla názor ostatnich a podle toho se zuzil výběr a nakonec jsem dala málo obvyklé a to Tadeaška, pro holčičku jsem měla Natálii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
17.3.06 10:17

Tadeáš se mi taky líbí, jenže přítelovi ne, ten by nejraděj, kdyby se kluk (kdyby se z holčičky ten kluk vyklubal) jmenoval po něm. Jmenuje se tak jeho děda, otec a on, jenže mě se to jméno nelíbí. No posuďte sami - Alois :D , u holčičky jsme nejdřív měli vybrané jméno Iva, kvůli dlouhému příjmení, jenže mě se zdá takové obyčejné. Mě se líbí spíš netradiční jména, jako Zoe, Amálie atd. Takže je to vážně těžké se na nějakém jméně dohodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
17.3.06 10:40

Tak já sem to měla „rozkazem“ po tatínkovi. :lol: Ne moc si to přál tak co bych pro něho neudělala že.I když se mi to nezamlouvalo teď nelituji.
Kdyby to bylo holka tak sem si vydupala,že to rozhodnu já a tak sem ho strašila jako třeba Václavka a tak....... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
17.3.06 10:42

domi hurá Olomouc.Odkud? a máš něco čekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová