Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
tadýýýýýýý jsem!
Odpoledne jsem tu něco pracně sesmolila a v zápětí mi klekl PC
.
Krásně nám tady prší, konečně - aspoň to spláchne ten děsný prach a pročistí vzduch, doufám.
Jinak jsem teď jaksi pořád unavená a zívám snad už od rána. Nejspíš je to tím stále se zvětšujícím bříškem a že jakmile večer ulehnu, začíná drobek snad trénovat box, či co. A ráno, když se mi tak krásně spí, najednou cítím cloumání a: „Maminko, vsávej, už sluníčko svítí“. Ale jinak je to roztomilé ![]()
Krásnou noc všem a pište!!!
Petra
Nazdárek holky,
u nás taky leje a leje. Ráno byl děsnej pařák - byla jsem venčit fenu a musela jsem se vrátit domů. Ani tomu psovi se to nelíbilo.
Zítra jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá jak dopadneme - jestli se malá přetočila nebo ne. Jak to ale pozoruju tak je pořád moc pohyblivá, každou chvíli mě kope jinde.
Taky jsem pořád unavená a navíc jakmile přítel odjíždí do práce, tak mě vzbudí a poněvadž už je v šest světlo tak už nemůžu usnout
.
Tak dobrou noc všem!!
Ahoj
, tak lilo jako z konve a blesky se parádily taky. Zrovna jsme byli s Tadem venku. ![]()
Kdyz jsem byla těhu tak jsem únavu nějak nepociťovala, ale v noci hrál snad fotbalistické turnaje!!
Já jsem křepčila do posledního dechu, den před porodem jsem prošla celé zoo a olympii. ![]()
Takže holky hodně síly ![]()
Tadeášek a Katka
Ahoj, tak už zas prší
Malej je otravnej jak zákon káže, protože nemůže jít na delší procházku
Tak doufám že co nevidět to sluníčko vykoukne. ![]()
Nazdárek holky,
tak co říkáte na to počasí??
Tak už se blíží červen čím dál víc. Už od včerejška je mi špatně - bolí mě v zádech, mám menstruační bolesti, jenže pochybuju, že to povede k porodu, spíš se tělíčko připravuje pomalu na vylodění.
No ale žádnej med to není. Už bych docela ráda porodila!
Ahoj, to počasí je hrůza!!!
Malinkýmu rostou zoubky a je to na 2 věci. Jsem ráda že si odpočinu aspoň tak večer, ikdyž bych měla už spát a nabýrat síly na další den
Přeji hlavně přijemné vylodění a příjemné první chvílky s miminkem!! Je to nejkrásnější na světě se polaskat s miminkem! ![]()
Jsou to těžké chvílky před porodem , ale stojí to za to!
Držíme palce a ahoj!
Ps:Dejte vědět až to bude na světě! ![]()
Ahoj holky, tak co? Už je něco na světě, máte miminko doma? Jsem zvědavá jako opice kdo nám přibyde ![]()
katnet - zatím bohužel u mě nic! Sice mi odešla hlenová zátka, ale malé se na svět moc nechce! No máme ještě deset dní do termínu, takže je ještě čas! Jo máš krásnou fotečku!!!
Tak holčička na sebe nechá čekat
, však ona musí jednou vykouknout
! Děkuji za pochválení fotky, malej obdivoval fretku tak jsem to musela honem zachytit
to jsem celá já
)
Kde nakonec budeš rodit? Kdyby náhodou tak holčičce pěknej příchod na svět, držíme palečky.
Ahoj holky! Tak včera jsme oslavily1 narozeniny! Jak to je u vás už máte mimi na světě? ![]()
Tak ahojky a ozvěte se!!!
Ahojky děvčata, tak oznamujeme narození naší holčičky!
17.6.2006 ve 4:44 hod. se v Prostějovské porodnici narodila Nelinka - 3450g a 48cm.
Je moc hodná a má obrovskou chuť k jídlu. Prostě celá tatínek!e
Včera nás pustili z porodnice, takže si zvykáme doma.
Brzo se zase ozvu, malá se hlásí o jídlo!
Ahoj Luci!
Gratuluji k narození holčičky!!!
Držíme palečky v tom vedru, malej se narodil do úplně stejného a nebylo to nic moc. Malej se narodil 20.6. 2005 takže to mají od sebe kousek a ještě skoro stejný datum narození ![]()
Mějte se krásně a Nelince nejlepší krok do života!
Katka a Tadeášek
Ahojky holky
Snažím se obnovit tuto diskuzy… jsou tu maminky na plk z Prostějova a okolí??? ![]()
Ahojky,
Já jsem z okolí Prostějova.Máme tu uzavřenou skupinu,ale tam je mrtvo,nikdo tam nechodí
![]()