Prostějov a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
26.4.06 20:45

Ahoj,
tadýýýýýýý jsem!

Odpoledne jsem tu něco pracně sesmolila a v zápětí mi klekl PC :roll: .

Krásně nám tady prší, konečně - aspoň to spláchne ten děsný prach a pročistí vzduch, doufám.
Jinak jsem teď jaksi pořád unavená a zívám snad už od rána. Nejspíš je to tím stále se zvětšujícím bříškem a že jakmile večer ulehnu, začíná drobek snad trénovat box, či co. A ráno, když se mi tak krásně spí, najednou cítím cloumání a: „Maminko, vsávej, už sluníčko svítí“. Ale jinak je to roztomilé :D

Krásnou noc všem a pište!!!
Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
26.4.06 21:39

Nazdárek holky,

u nás taky leje a leje. Ráno byl děsnej pařák - byla jsem venčit fenu a musela jsem se vrátit domů. Ani tomu psovi se to nelíbilo.

Zítra jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá jak dopadneme - jestli se malá přetočila nebo ne. Jak to ale pozoruju tak je pořád moc pohyblivá, každou chvíli mě kope jinde.

Taky jsem pořád unavená a navíc jakmile přítel odjíždí do práce, tak mě vzbudí a poněvadž už je v šest světlo tak už nemůžu usnout :( .

Tak dobrou noc všem!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
26.4.06 22:58

Ahoj :D , tak lilo jako z konve a blesky se parádily taky. Zrovna jsme byli s Tadem venku. :evil:
Kdyz jsem byla těhu tak jsem únavu nějak nepociťovala, ale v noci hrál snad fotbalistické turnaje!! :lol: :roll: Já jsem křepčila do posledního dechu, den před porodem jsem prošla celé zoo a olympii. 8O
Takže holky hodně síly :wink:
Tadeášek a Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.4.06 14:21

Ahoj, tak už zas prší :( Malej je otravnej jak zákon káže, protože nemůže jít na delší procházku :? Tak doufám že co nevidět to sluníčko vykoukne. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
30.5.06 11:29

Nazdárek holky,
tak co říkáte na to počasí??
Tak už se blíží červen čím dál víc. Už od včerejška je mi špatně - bolí mě v zádech, mám menstruační bolesti, jenže pochybuju, že to povede k porodu, spíš se tělíčko připravuje pomalu na vylodění.
No ale žádnej med to není. Už bych docela ráda porodila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
3.6.06 00:09

Ahoj, to počasí je hrůza!!! :( Malinkýmu rostou zoubky a je to na 2 věci. Jsem ráda že si odpočinu aspoň tak večer, ikdyž bych měla už spát a nabýrat síly na další den :oops: Přeji hlavně přijemné vylodění a příjemné první chvílky s miminkem!! Je to nejkrásnější na světě se polaskat s miminkem! :)
Jsou to těžké chvílky před porodem , ale stojí to za to!
Držíme palce a ahoj!
Ps:Dejte vědět až to bude na světě! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
6.6.06 22:12

Ahoj holky, tak co? Už je něco na světě, máte miminko doma? Jsem zvědavá jako opice kdo nám přibyde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
6.6.06 22:14

katnet - zatím bohužel u mě nic! Sice mi odešla hlenová zátka, ale malé se na svět moc nechce! No máme ještě deset dní do termínu, takže je ještě čas! Jo máš krásnou fotečku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
8.6.06 23:40

Tak holčička na sebe nechá čekat :D , však ona musí jednou vykouknout :wink: ! Děkuji za pochválení fotky, malej obdivoval fretku tak jsem to musela honem zachytit :roll: to jsem celá já :! ) :idea: Kde nakonec budeš rodit? Kdyby náhodou tak holčičce pěknej příchod na svět, držíme palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
21.6.06 12:23

Ahoj holky! Tak včera jsme oslavily1 narozeniny! Jak to je u vás už máte mimi na světě? :lol:
Tak ahojky a ozvěte se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
22.6.06 12:37

Ahojky děvčata, tak oznamujeme narození naší holčičky!
17.6.2006 ve 4:44 hod. se v Prostějovské porodnici narodila Nelinka - 3450g a 48cm.
Je moc hodná a má obrovskou chuť k jídlu. Prostě celá tatínek!e
Včera nás pustili z porodnice, takže si zvykáme doma.
Brzo se zase ozvu, malá se hlásí o jídlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
22.6.06 15:40

Ahoj Luci!
Gratuluji k narození holčičky!!! :D Držíme palečky v tom vedru, malej se narodil do úplně stejného a nebylo to nic moc. Malej se narodil 20.6. 2005 takže to mají od sebe kousek a ještě skoro stejný datum narození :)
Mějte se krásně a Nelince nejlepší krok do života!
Katka a Tadeášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
22.6.06 15:46

Pošly fotečku Nelinky ať se můžem pokochat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
11.10.11 15:39

Ahojky holky

Snažím se obnovit tuto diskuzy… jsou tu maminky na plk z Prostějova a okolí??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
11.10.11 16:09

Ahojky,

Já jsem z okolí Prostějova.Máme tu uzavřenou skupinu,ale tam je mrtvo,nikdo tam nechodí :nevim: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová