Prostějov a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
534
17.3.06 10:43

už vidím metřík.Jasnačka. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.3.06 10:44

No tak u meě to bylo obdobné jeho táta který zdrh tak chtěl jméno po sobě a to Oldřich(u nich je to tradice prvni syn po tatinkovi) mně se nelíby, ale v tomto případě mi to ulehčil on. A co tak 2 jména?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
17.3.06 10:46

Jo Jo.Jeho taťka je Jaroslav děda byl Jaroslav tak se pak nějak braň. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
17.3.06 10:48

Ahoj Bobes,
no zatím to nikde moc nešíříme - mám trochu obavy, aby to dobře dopadlo. Měla jsem ze začátku trochu problémy - dokonce jsem byla víc jak 14 dní na neschpence a celý 1. trimestr musím baštit hormony… A co Ty? Šťastná matka? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
17.3.06 10:51

chi chi.Šťastná............zrovna tady kvílí.Já napíšu víc večer ta potvůrka vyžaduje až moc pozornosti..... :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.3.06 09:52

Tak je po víkenku, tak jsem zase sama doma :( , tatínek nám odjel do práce. Nějak to teďka těžko snáším, že není pořád se mnou. Dobře vím, že to jinak nejde a že penízky potřebujeme, ale asi na mě působí hormony. Doktor mi zakázal chodin na místa, kde je moc lidí, kvůli nemocem, tak sedím doma a čekám až se mužík vrátí :D .
No jo úplně sama nejsem - mám pejska postýláka a mimuško v bříšku, ale oni se mnou nemůžou mluvit. Komunikují se mnou sice oba, ale jinak.
Snad mě to brzo přejde! Zdravím maminky a mimísky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
20.3.06 15:43

Ahoj Luonar,
je fakt blbý muset být sama zavřená doma. Mně manžel taky často chyběl, když byl v práci, ale teď bych nějakou tu chvilku jen sama pro sebe brala. Celé dny s malou a tchyní. Zvlášť, když tchyně pusu nezavře a Karolínka jakbysmet. Někdy ani nestíhám ustlat postele, jak po mně pořád některá něco chce. A ještě, když začně Kajuše s tím svým divadýlkem :cry: . Třeba dnes dopoledne - odmítla jsem jí dát před obědem bonbónek a hned se začala vztekat a válet po zemi. Když viděla, že nijak nereaguji a nevšímám si jí, utíkala vyvolávat a řvát na schodiště na babičku (na tu tohle už NAŠTĚSTÍ taky nezabírá). Pak nechtěla obědvat, když jsme šly na procházku - tyhle punčošky si nevezme, ona chce ty druhé, tento svetr taky nechce a rukavice už vůbec… :evil: Jindy jsou ale dny, kdy bych ji samou láskou snědla, je hodňoučká, spolupracuje, udělá vše, o co ji požádám - klídek. Jsem moc zvědavá, jaké to bude, až se narodí mimi :roll:

Ach ty hormony! Já pro změnu zase pořád brečím. Rozeřve mě každá blbost. Třeba i Pošta pro tebe! :)

Musím běžet, Karolínka chce čůrat :D
Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.3.06 18:48

Ahoj Chipsy,
mám mladšího bráchu - o 17 let, takže je mu dneska sedum, a moc dobře znám takový zlobení. I když brácha byl docela hodnej. Mamča to měla dobře zařízený - ségra měla čtrnáct, já sedumnáct a hodně jsme se kolem malýho motaly, takže měla čas i na sebe.
Docela se i přes všechny budoucí starosti těším jak blecha na to naše mimuško :D . Tak ať malá a tchýně nezlobí a můžeš si odpočinout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
21.3.06 20:58

Ahoj holky nemám mnoho času, malej je jak urvanej.Já mám mladšího bráchu o 10 let, bylo to superhyperaktivní dítě. Divím se že to mamka v pohodě zvládala, protože pokud neměl člověk oči i na zadku tak byla pohroma. Ale i přesto mě neodradilo mít prcka, jen doufám že se nepostrejčí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
22.3.06 13:47

Ahojte holky, chodily jste nebo chodíte na předporodní kurzy? Jsem docela zvědavá, tak bych chtěla vědět, jestli Vám ten kurz pomohl.
Taky jsem se chtěla zeptat, jestli se musím zaregistrovat do porodnice dřív než mě tam pošle doktor na kontroly? Slyšela jsem, že v Praze se to musí hlásit dřív.
Jinak jsem čím dál víc hladová a sním na co přijdu, i když při těhotenské cukrovce to mám značně omezené. Tak se vyžívám v rajčatech, lilku, rýži, kuřátku a občas zhřeším něčím sladším. Včera jsem byla na kontrole a všechno vypadá v pořádku. Příší kontrolu mám na 11. 4., tak mě čeká sono a ultrazvuk, tak se těším jak malý dítě až zase malou uvidím! Taky se musím stavit v práci kvůli dovolené, abych zjistila kolik mám dovolené a nechám si podle toho ukončit neschopenku a pak nastoupím na mateřskou, takže už žádné omezené vycházky!!I když je moc nedodržuju, tak budu mít konečně klid a nebudu se bát, jestli náhodou nepřišla kontrola :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
22.3.06 20:31

Ahojky, já jsem na předporodní kurzy nechodila. Ale to jsem udělala chybu, protože mi to hodně stížilo porod. :(
Já jsem se v porodnici v Prostějově registrovat nemusela, šla jsem tam až mě tam doktor poslal na ozvy.
V těhu jsem slupla co šlo hlavně jablka, malý maso a zeleninu nechtěl. :roll:
Ahojky a mějte se krásně s mimčem! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
23.3.06 18:52

Ahoj, já tedy na předporodní kurzy taky nechodila. Rodila jsem na konci srpna a jaksi jsem si včas nezjistila, že se přes léto nikde v okolí žádné kurzy nepořádají. Je fakt, že jsem toho hodně načetla a když jsme se byli mrknout do vyškoské porodnice, pustili nám video o porodech a kojení. Nemyslím si, že by mně to tedy nějak chybělo.

Ach jo, manžel nechal malou samotnou ve vaně, takže zas musím nastoupit já :roll:

Mějte krásný večer!!!
Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.3.06 11:22

Nazdar holky,
tak jste se nějak odmlčely. Vytáhlo vás od počítačů jarní sluníčko nebo spíš jarní nákupy? To mi připomíná, že nutně potřebuji pro malou nějaké jarní boty - nejspíš botasky na zahradu a „lepší“ do města. Nevíte, objevilo se něco po obchobech nebo je to už tradičně vyprodané a budu muset navštívit nějaké větší město? :(
Taky jsem se chtěla zeptat, jestli se některá z vás byla mrktnout se vými ratolestni na výstavu loutek z Večerníčků do Špalíčka. Prostě, jestli to stojí za to tam chodit, kolik je tam toho vystaveno a tak. Dííík!

Krásný slunečný den všem!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Petra + Karolínka 2,5 roku + ??? 28tt

• Citovat
  • Upravit
200
30.3.06 11:23

Pardon, to jsem byla já :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
30.3.06 13:38

Chypsi,
o těch večerníčkách jsem vůbec neslyšela!! Myslím, že náš prcek z toho nebude nic mít. Je to hyperaktivka a z večerníčka vidí jen znělku, pak už má na práci jidé „důležitější věci“!
S tím, že není nic v obchodech mě nestraš!! Taky jsem se ještě na nic nedívala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová