Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky kacudko
Jé ty už máš 3 dětičky? To by měl Fildík kamarádů..
No těch maminek z PV tu asi moc nebude.. ![]()
Pavčo mám 2 kluky a třetí mimi teprve čekáme,narodí se v březnu.A ty si přímo z Prostějova?
Jsme z Přemyslovic a vy? Jinak mám dvě děti ale taky bych chtěla do budoucna ještě jedno
A už víš co to bude??
A co jména máte vybraný? ![]()
jéé tak to je docela kousek,my bydlíme v Krakovci,jestli nevíš tak je to 5km od Pěnčína.
Ještě nevíme co to bude.27.10 jdeme na velký UTZ,tak se těším a doufám,že to bude holčička. ![]()
Jo a jména ještě nemáme.Já jsem chtěla na kluka Denis a to mi zatím neprošlo a z holčičích mi taky nic neprošlo
,ale manželovi se líbí Sabinka a to se mi taky docela líbí.
Ahojky
Tak teď jištují, že neznám své okolí.
Krakovec fakt vůbec neznám.. ale když je to kousek, tak je to prima.
Pěkný jména
My chtěli Terezku ale přítele sestřička byla Terezka a umřela v 1roce, tak jsme to dávat moc nechtěli.. tak jsme měli v plánu dát Vendulku ale nakonec tchýni to nevadilo, tak je to Terezka… ![]()
A co kluci těší se na sestřičku??
By jsme se mohli někdy poznat osobně, když bydlíš kousek od nás..
![]()
Jéé já nevím jestli budou mít sestřičku,ale doufám že jo. ![]()
Klidně se můžem poznat osobně,já jsem pro.
A Laškov víš kde je?Tak Krakovec je hned za tím.
Jé já jsem se spletla.. napsala jsem sestřičku místo sourozence..
nj mám plnou hlavu..
Laškov vím kde je
![]()
Pavca3388 píše:
Jé já jsem se spletla.. napsala jsem sestřičku místo sourozence..![]()
nj mám plnou hlavu..
Laškov vím kde je
![]()
![]()
![]()
v pohodě, jsem si to musela pak po sobě přečít jestli jsem někde něco neplácla o sestřičce ![]()
To je fajn,že víš kde je Laškov.
A já taky vím kde jsou Přemyslovice,akorát jsou moc velký.Podle naší pidi dědinky se to nedá srovnat. ![]()
Pavco a kam jezdíš k pediatrovi?Já do Olomouce.Předtím jsme tam bydleli a nechtělo se mi to měnit.
Kacudko myslíš dětskou doktorku? Jestli jo, tak to chodíme sem do Přemyslovic k Prudké.. ordinuje tu pár metrů od nás 3× v týdnu.. má ještě ordinaci v Konici a nemůžu si stěžovat. Chodily jsme dřív do Konice k Látalové je super doktorka ale jsou u ní hrozný čekací doby.. a taky za ní často zaskakuje Strnadová a tu nesnáším.. hodně mamin jí nemá rádo. Prudká je fajn.. jsme s ní moc spokojeni a skoro vždy jdeme hned do ordince. ![]()
Jinak ke své doktorce jezdím do PV.. ona šla teď nedávno do důchodu.. tak nevím ke komu budu chodit teď. ![]()
ahá,já nevěděla že tam máte doktorku.K Látalové chodí jedna holka odtud a nestěžovala si na čekací dobu.
Já pořád přemýšlím jestli změnit nebo ne,nechce se mi až do Olomouce.
A ty bydlíš v Přemyslovicích odmalička?
Dneska jsem byla s klukama u zubařky,tak dobrý,byli šikovní.Já jsem měla jeden kaz. ![]()
Ahojky no to se nedivím, taky bych nejezdila do Olmika..
Ne ne v Přemyslovicích bydlím teprve 2 rokem. Bydlela jsem ve Ptenském Dvorku 3km od Přemek. ![]()
Já se zubařce vyhýbám obloukem.. bojím bojím.. to jsem příklad pro děti že?
![]()
já tu taky bydlím 2 roky,předtím jsem bydlela v Olmiku. 'Já k zubařce chodím pravidělně,protože čím dýl bych to odkládala,tak by to bylo horší.
Zítra jdeme do Laškova na maškarní,tak jsem zvědavá,švagrová nám půjčila kostýmy,ale jsou jim velké ![]()
kacudko to už je v Lěškově maškarní … vždyt bývá až v únoru..
Zítra má Terča svátek.. škoda, že nemáme kostými by jsme taky šli
Budu jim je kupovat až v prosinci.. v listopadu budu totiž shánět dárečky ![]()