Prostějov a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3968
11.10.11 16:13

Ahojky kacudko

Jé ty už máš 3 dětičky? To by měl Fildík kamarádů.. :) No těch maminek z PV tu asi moc nebude.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
11.10.11 19:19

Pavčo mám 2 kluky a třetí mimi teprve čekáme,narodí se v březnu.A ty si přímo z Prostějova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
11.10.11 19:38

Jsme z Přemyslovic a vy? Jinak mám dvě děti ale taky bych chtěla do budoucna ještě jedno :oops: :oops: A už víš co to bude?? :) A co jména máte vybraný? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
11.10.11 20:08

jéé tak to je docela kousek,my bydlíme v Krakovci,jestli nevíš tak je to 5km od Pěnčína.
Ještě nevíme co to bude.27.10 jdeme na velký UTZ,tak se těším a doufám,že to bude holčička. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
11.10.11 20:09

Jo a jména ještě nemáme.Já jsem chtěla na kluka Denis a to mi zatím neprošlo a z holčičích mi taky nic neprošlo :roll: ,ale manželovi se líbí Sabinka a to se mi taky docela líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
12.10.11 07:39

Ahojky

Tak teď jištují, že neznám své okolí. :lol: :lol: :zed: :zed: Krakovec fakt vůbec neznám.. ale když je to kousek, tak je to prima. :)) Pěkný jména :) My chtěli Terezku ale přítele sestřička byla Terezka a umřela v 1roce, tak jsme to dávat moc nechtěli.. tak jsme měli v plánu dát Vendulku ale nakonec tchýni to nevadilo, tak je to Terezka… :)

A co kluci těší se na sestřičku?? :) By jsme se mohli někdy poznat osobně, když bydlíš kousek od nás.. :)) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
12.10.11 12:11

Jéé já nevím jestli budou mít sestřičku,ale doufám že jo. :mrgreen:
Klidně se můžem poznat osobně,já jsem pro.
A Laškov víš kde je?Tak Krakovec je hned za tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
12.10.11 16:01

Jé já jsem se spletla.. napsala jsem sestřičku místo sourozence.. :lol: :lol: nj mám plnou hlavu.. :D Laškov vím kde je :)) :lol: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
12.10.11 19:10
Pavca3388 píše:
Jé já jsem se spletla.. napsala jsem sestřičku místo sourozence.. :lol: :lol: nj mám plnou hlavu.. :D Laškov vím kde je :)) :lol: :dance: :dance:

v pohodě, jsem si to musela pak po sobě přečít jestli jsem někde něco neplácla o sestřičce :-D
To je fajn,že víš kde je Laškov.
A já taky vím kde jsou Přemyslovice,akorát jsou moc velký.Podle naší pidi dědinky se to nedá srovnat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
12.10.11 19:11

Pavco a kam jezdíš k pediatrovi?Já do Olomouce.Předtím jsme tam bydleli a nechtělo se mi to měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
13.10.11 10:03

Kacudko myslíš dětskou doktorku? Jestli jo, tak to chodíme sem do Přemyslovic k Prudké.. ordinuje tu pár metrů od nás 3× v týdnu.. má ještě ordinaci v Konici a nemůžu si stěžovat. Chodily jsme dřív do Konice k Látalové je super doktorka ale jsou u ní hrozný čekací doby.. a taky za ní často zaskakuje Strnadová a tu nesnáším.. hodně mamin jí nemá rádo. Prudká je fajn.. jsme s ní moc spokojeni a skoro vždy jdeme hned do ordince. :palec:
Jinak ke své doktorce jezdím do PV.. ona šla teď nedávno do důchodu.. tak nevím ke komu budu chodit teď. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
13.10.11 19:55

ahá,já nevěděla že tam máte doktorku.K Látalové chodí jedna holka odtud a nestěžovala si na čekací dobu. :think: Já pořád přemýšlím jestli změnit nebo ne,nechce se mi až do Olomouce.
A ty bydlíš v Přemyslovicích odmalička?
Dneska jsem byla s klukama u zubařky,tak dobrý,byli šikovní.Já jsem měla jeden kaz. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
14.10.11 07:50

Ahojky no to se nedivím, taky bych nejezdila do Olmika..
Ne ne v Přemyslovicích bydlím teprve 2 rokem. Bydlela jsem ve Ptenském Dvorku 3km od Přemek. :))
Já se zubařce vyhýbám obloukem.. bojím bojím.. to jsem příklad pro děti že? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
14.10.11 11:03

já tu taky bydlím 2 roky,předtím jsem bydlela v Olmiku. 'Já k zubařce chodím pravidělně,protože čím dýl bych to odkládala,tak by to bylo horší.
Zítra jdeme do Laškova na maškarní,tak jsem zvědavá,švagrová nám půjčila kostýmy,ale jsou jim velké :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
14.10.11 12:06

kacudko to už je v Lěškově maškarní … vždyt bývá až v únoru.. 8-o 8-o Zítra má Terča svátek.. škoda, že nemáme kostými by jsme taky šli :D Budu jim je kupovat až v prosinci.. v listopadu budu totiž shánět dárečky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová