Prostorné, lehoučké a golfky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
18.9.20 22:06

@jedulka1986 Q dáš ho tam i s fusakem? Jdu na něj mrknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.9.20 22:20
@racooon píše:
Ahojte,

jdu s dotazem, jestli někdo nemá tip na prostorné, lehké, opravdu skladné a přesto hezké golfky? Chtěla jsem Joolz Aer, ale nejde dát úplně do lehu, což se mi moc nepozdává :?

Myslím ale opravdu něco ultralehkého a příjemného, v jiné diskuzi jsem narazila na tipy jako Britax B-agile, nebo BJ, ale to pro mě nejsou lehké ani skladné kočárky. (Britax B-agile jsme dokonce měli a velmi rychle jsme ho poslali do oběhu).

Díky moc! :mavam:

Nevím, proč nechceš BJ. Baby Jogger City Mini Tour má 6,5 kg (ten Joolz nebo Hamilton má 6), skládá se na placku a Baby Joggery jsou obecně vymakané, vysoce kvalitní a mají velkou nosnost (tenhle 22 kg).
Navíc při srovnání s jinými golfkami má při pohledu z boku ostřejší úhel rukojeti - tedy - rukojeť nebude moc vysoko nad kočárem a nebudeš tím pádem kopat do koleček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
18.9.20 22:21

@g.sandova jj dám a to mám mega fusak 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
18.9.20 22:22

@g.sandova pošlu foto se synem ju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.9.20 22:24

@Lucie_Sx ten vypadá dobře, nosnost 20 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.9.20 22:24

@jedulka1986 dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
18.9.20 22:38

@g.sandova spíš golfky než sporťák, proto jsem si ho vybrala, jak je syn větší, tak aby se tam vešel a aby byl skladnej do auta a lehkej a trochu i do terenu a zatím úspěch :D. Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
19.9.20 08:48

Tak za mě jsou jako cestovní do auta a vlaku BJ cury tour. Šířka a hloubka sedáku je docela velkorysa a výška rukojeti je akorát pro nevysokeho :D člověka.
A je i hezký.
@jedulka1986 dekuju za tip, ja ted potřebuji krom Spartaku cedtovni uplne skladný kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
19.9.20 09:12

@g.sandova tady ten při složení je úplná placka.Je nás celkem 6, takže každé místo v autě na víc je super :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.9.20 16:19

Já byla Baby Joggerem zatím jen pozitivně překvapená, naposledy, když jsme u Summita poprvé po osmi letech píchli to velké kolo (spíš uchází ventilek), v pneuservisu to rozdělali a naprosto šokovaní mi ukazovali duši jako od traktoru (tak šíleně tlustou, aby to nešlo píchnout). Běžná kupovaná náhradní duše je třetinová.
Takže tak, nic odfláklého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
4.10.20 13:04

@g.sandova snad nejdu s křížkem po funuse, nějak jsme se nemohli do toho Trendy baby dostat :zed: dnes jsme tam byli a hlásím, že Hamilton je fajn, a hodně prostorný, dítě ve fusaku se v pohodě vejde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.10.20 13:47

@racooon dekuju! No my teď hlavně nikam nejedeme, takže zatím neporizuji nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí