Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@racooon píše:
Ahojte,jdu s dotazem, jestli někdo nemá tip na prostorné, lehké, opravdu skladné a přesto hezké golfky? Chtěla jsem Joolz Aer, ale nejde dát úplně do lehu, což se mi moc nepozdává
Myslím ale opravdu něco ultralehkého a příjemného, v jiné diskuzi jsem narazila na tipy jako Britax B-agile, nebo BJ, ale to pro mě nejsou lehké ani skladné kočárky. (Britax B-agile jsme dokonce měli a velmi rychle jsme ho poslali do oběhu).
Díky moc!
Nevím, proč nechceš BJ. Baby Jogger City Mini Tour má 6,5 kg (ten Joolz nebo Hamilton má 6), skládá se na placku a Baby Joggery jsou obecně vymakané, vysoce kvalitní a mají velkou nosnost (tenhle 22 kg).
Navíc při srovnání s jinými golfkami má při pohledu z boku ostřejší úhel rukojeti - tedy - rukojeť nebude moc vysoko nad kočárem a nebudeš tím pádem kopat do koleček.
@g.sandova spíš golfky než sporťák, proto jsem si ho vybrala, jak je syn větší, tak aby se tam vešel a aby byl skladnej do auta a lehkej a trochu i do terenu a zatím úspěch
. Děkuji ![]()
Tak za mě jsou jako cestovní do auta a vlaku BJ cury tour. Šířka a hloubka sedáku je docela velkorysa a výška rukojeti je akorát pro nevysokeho
člověka.
A je i hezký.
@jedulka1986 dekuju za tip, ja ted potřebuji krom Spartaku cedtovni uplne skladný kočárek.
@g.sandova tady ten při složení je úplná placka.Je nás celkem 6, takže každé místo v autě na víc je super
![]()
Já byla Baby Joggerem zatím jen pozitivně překvapená, naposledy, když jsme u Summita poprvé po osmi letech píchli to velké kolo (spíš uchází ventilek), v pneuservisu to rozdělali a naprosto šokovaní mi ukazovali duši jako od traktoru (tak šíleně tlustou, aby to nešlo píchnout). Běžná kupovaná náhradní duše je třetinová.
Takže tak, nic odfláklého.
@g.sandova snad nejdu s křížkem po funuse, nějak jsme se nemohli do toho Trendy baby dostat
dnes jsme tam byli a hlásím, že Hamilton je fajn, a hodně prostorný, dítě ve fusaku se v pohodě vejde ![]()
@racooon dekuju! No my teď hlavně nikam nejedeme, takže zatím neporizuji nic.