Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holma píše:
Zdravím všechny. Už dlouhou dobu uvažuju, že se přihlásím do pořadu Prostřeno. Tak by mě zajímalo, co byste vařily, holky?Mám vymyšlené 2 menu:
1. zeleninový salát s 5ti druhy zálivek podávaných ve zvláštních miskách
Francouzská bramboračka
Kuřecí prso s rokfórovou fáší na pečených brambůrkách a rukolovém salátu
Exotické ovoce v želé z růžového vína2. předkrm a polévka stejné
Pečená kachní prsíčka s bramborem plněným paštikou
Sorbet z červeného rybízu a malinTak co na to říkáte? Dáte si?
Taky by mě zajmalo, jak dlouho asi trvá, než soutěžícího vyberou…
obdivuji, mně by ani nevadilo vařit, ale jak by mi někdo vlezl do postele nebo do skříně a vytahoval moje oblečení, tak se se zlou potáže.
Mně zaujalo to první menu ![]()
Příspěvek upraven 06.02.12 v 10:40
Ty jo, obdivuju Tě! Já bych neměla na to nervy! Jinak u mně by zvítězilo 1. menu. No, držím palce, ať Tě vyberou a vyjde to!!!
Mám hlad, sežrala bych obě menu, dávej na stůl ![]()
Já bych se bála toho želé - některým lidem se štítí, já osobně bych si dala to druhé ![]()
No, ještě to musím trochu potrénovat, ale po porodu v dubnu bych do toho šla.....aspoň pro tu srandu. Strašně jsem si vždycky přála být v nějakém pořadu a ochutnávat. Nejsem nějaká super kuchařka, ale co uvařím, tak chutná a myslím, že bych se dokázala vybičovat do ještě lepších výsledků. Hlavně mám teď novou kuchyň, tak je to o něčem jiném.
Já bych asi vynechala to želé a místo něj dala ten sorbet. Znám spoustu lidí, co nesnesou želé.
lleennttiillkkaa píše:
Já bych asi vynechala to želé a místo něj dala ten sorbet. Znám spoustu lidí, co nesnesou želé.
Ja taky.
Líbí se mi obě menu
, ale vynechala bych želé, to každý nejí (já třeba ne) a pak ten rokfór je taky hodně diskutovaný. Na něj už si tam stěžovalo dost strávníků, tak abys na sebe neupletla bič.
Jinak mi z toho nějak vyhládlo ![]()
No to je fakt, želé může evokovat roztřesený mimozemský mozeček ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Ja taky..
Zdravím všechny. Už dlouhou dobu uvažuju, že se přihlásím do pořadu Prostřeno. Tak by mě zajímalo, co byste vařily, holky?
Mám vymyšlené 2 menu:
1. zeleninový salát s 5ti druhy zálivek podávaných ve zvláštních miskách
Francouzská bramboračka
Kuřecí prso s rokfórovou fáší na pečených brambůrkách a rukolovém salátu
Exotické ovoce v želé z růžového vína
2. předkrm a polévka stejné
Pečená kachní prsíčka s bramborem plněným paštikou
Sorbet z červeného rybízu a malin
Tak co na to říkáte? Dáte si?
Taky by mě zajmalo, jak dlouho asi trvá, než soutěžícího vyberou…