Protilátky proti spermiím + protilátky proti zona pellucida

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
11
20.11.19 08:04

To jsou přesně ty situaci, kdy si člověk říká. Že v těchto situacích věda, celková naše doba je bezbranná.
věřím tomu, že stejně je všechno, tak jak má být…
Ale touha po miminku je občas větší..a je těžké to nechat být
@Margit. Tomanova máš protilátky i na uhnízdění vajíčka? Nebo to je s tím spojené?
Kdy jdeš na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
20.11.19 08:18

@54 protilátky proti spermiím a proti vajíčkům jsou dvě rozdílné hodnoty - to by ti na imunologii určitě řekli, kdybys měla protilátky i proti vajíčkům.
Já mám teda hodnoty taky jen mírně zvýšené, ale snažíme se o miminko už přes dva roky…
Teď čekám na MS, začnu brát antikoncepci - jeden měsíc před IVF, pak 14 dnů před začátkem stimulace na IVF začnu brát ten Metylpred a někdy 25.12 bych měla začít píchat první injekce, no vychází to na ET někdy ke konci ledna - budu mít právě dlouhý protokol…
a ty jdeš teda na IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11
20.11.19 08:33

@Margit. Tomanova ano jdu. Včera jsem to dostala a 28.11 jsem objednaná na ultrazvuk.
Tak jsem zvědavá…kdyby se to povedlo, tak super…ale nevím noo
Proč ti nasadily antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
20.11.19 08:43

@54 to se prý dělá měsíc před dlouhým protokolem na IVF, aby si vaječníky odpočinuly a pak ze sebe vyplivly ty nejlepší vajíčka :mrgreen:
při prvním IVF jsem měla 13 vajíček a zůstalo mi jen jedno :-(
Tak doufám, že to teď bude lepší… změnili jsme i kliniku…
A tohle je tvoje prvním IUI? Nebo už si nějaké IUI nebo IVF podstoupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11
20.11.19 08:52

Ty jo 13 vajíček je ale super coo?
Moje kamarádka, měla jen jedno, ale je z něho klouček.
Určitě to bude lepší. Budu ti držet palce. Na jakou kliniku chodíte?
A to jedno se podařilo oplodnit a zavést? jen se neuchytilo? Nejsem v tom polně zběhlá, tak se když tak omlouvám, za výrazy. :) :nevim:
Ano je to moje první IUI…žádné IVF jsem ještě neměla…snažíme se o miminko něco přes rok a půl..začala jsem všechno řešit rychleji, asi po půl roce jsem šla do Gennetu. Chtěla jsem vědět, že jsem zdravá…a tam mi našli ty zvýšené protilátky. Jaké máš hodnoty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
20.11.19 09:13

@54 z těch 13 se oplodnilo 6 vajíček, ale do 5 dne kultivace vydrželo jen jedno…ale přijde mi to spíš jako nesprávné zacházení s embryi na klinice… Moje dvě kamarádky měly taky hodně vajíček a taky zůstalo vždy jen jedno…což je opravdu podezřelé… teď chodím do IVF Zentren Prof. Zech - Pilsen s. r.o..

To máš dobré, že ti hned přišli na ty protilátky… Mě dělali vyšetření až po prvním neúspěšném IVF a to jsem si musela genetiku a imunologii sama vydupat!

Jinak výsledky mám protilátky proti spermiím 1:32 MIXED a protilátky proti zona pellucida slabě pozitivní. a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11
20.11.19 10:23

To je zvláštní nooo.
Je dobře že jsi změnila doktora. Kamarádka právě taky chodila do Gennetu.
Prosím tě koukám na tu mojí zprávu a jelikož jsem už ty hodnoty zapomněla, tak jsem je chtěla najít.
Ale jelikož jsem zapomněla i tu zkratku ze zprávy…tak asi nenajdu 8o
Jsem z toho jelen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
20.11.19 10:42

@54 tak držím palce, aby iui vyšlo a nemusela si na IVF :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11
20.11.19 11:05

Děkuji…no snad jooo. uvidíme.
bylo by to skvělý. ale nevím no. @Margit. Tomanova tobě taky držím palce.
určitě dám vědět, jak jsem dopadla…
Bereš nějaké navíc vitamíny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2776
20.11.19 11:14

@54 taky děkuju :kytka: Já beru už dlouhou dobu kyselinu listovou, pak mi bylo doporučeno ještě B-Komplex a manžel bere repormana.
U vás je spermiogram v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
11
20.11.19 11:20

Já taky kyselinu listovou…už jí mám jako zvyk. občas piju kontryhelový čaj a taky piju ječmen.
JJ je, jen mu rychleji umírají prý…tedy nic hrozného…jelikož se tam ani asi nedostanou :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
20.12.19 17:10

Ahoj holky :mavam: prosím, jak dlouho trvalo, než Vám přišly výsledky z imunologie z Plzně? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
20.12.19 18:27

@Kriistyna my jsme si tam pro ně museli za 4 týdny dojet :roll: tak to je dobře, že už se to posílá :palec: a čekala bych tak 3 až 4 týdny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6997
20.12.19 18:57

@kavenka dekuji,ne to nevím jiste, blbě jsem se vyjádřila :think: a to vám dala termín hned ten den za 4 týdny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
20.12.19 19:23

@Kriistyna já už si to nepamatuju, byli jsme tam před 5 lety :oops: ale myslím že jsem tam volala a pak nám dali termín návštěvy s výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí