Protiva 4měsíční

48
19.10.19 14:52

Protiva 4 mesicni

Ahoj holky 27 máme 4 mesice a jako maras prvního měl 2 ockovani a od té doby v noci vůbec nespi furt rve přes den furt rve už si nevim rady. Chodíme k fyzioterapeutce tak jsem ji to tak rikala a myslí si ze mliko už mu nestačí od mala je na UM a je stim boj ma hlad a proste nechce v noci oki ale přes den kalamita tak jsem volala mudr jestli muzem zkusit na noc kaše a ona uplne ze jsem blázen atd no tak nevím a ani s příkrmy nám nedovolí začít ze v listopadu na kontrole se domluvíme. Nebo nevíte co by se mohlo dít prostě ze dne na den otocil pomalu jsem ani o něm nevedela ze a vnoci jen jednou na papani se vzbudil ated co 20 minut a RVE dám dudlik nebo utesim a oki dám na jest a 2 hodky spi a zase a pres den tez furt knuci kraka pisti venku v kočárku taky se mu nelíbí a to vždy spinkal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2550
19.10.19 14:58

A co zuby? Malej takhle vyváděl, když mu začaly růst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
19.10.19 14:59
@Sashie píše:
A co zuby? Malej takhle vyváděl, když mu začaly růst.

Asi jo ted tak čtu o tech zubech a ma všechny příznaky totalne slimta všechno do pusy rve bobek a to by měla doktorka poznat nebo jak to asik poznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6870
19.10.19 15:05

Něco bych poradila, ale nejsem schopná přelouskat příspěvek… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
19.10.19 15:07

Máme to stejně, od miminka pohoda a pak najednou otočil.. Nevím jestli očkováním, zuby nebo tím hladem.. každopádně od 4 měsíců můžete začít příkrmy.. doktorka vam zrovna moc dobre rady nedává..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
19.10.19 15:09

@LLucikkk no od další neděle najizdim na to i když rikala ze ne ale mam první zkusit tu kaši na noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
19.10.19 15:10

@kve-tinka ja jsem jouda jak jsem furt doma tak ani neumím psat🤣 🤣 no prostě po ockovani hoodne otocil furt je nevrlý jestli třeba zoubek někde netlačí nebo tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.10.19 15:17

Zaprvé: svolení na příkrmy nepotřebuješ, doktorka není stravovací policie. Nicméně kaše na noc jsou nesmysl, máš-li pocit, že je to hlad, začněte pomalu s obědovou masozeleninou. Zadruhé, může se jednat o cokoli, od zubů, přes reakci na očkování až po zpracování nových vjemů. Obě děti mi začaly špatně spát v době, kdy se naučily točit na bříško. Hoď se do klidu, mamko, a brzy bude lépe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
19.10.19 15:23

Nikdy me nenapadlo se doktorky dovolovat nebo dokonce ji volat, jestli muzu dat prikrm ci ne. V poradne se jen zeptala co davame.
Nicmene bych jeste alespon 14 dni vyckala, pak zkus dat prvni mrkvicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
19.10.19 15:40

Zkusila bych jine um, treba bude vic chutnat :) muze to byt zoubkama, koupila bych Calgel, zkus namazat dve jednicky dole. Ty totiz rostou jako prvni, ale pozor staci opravdu malicko toho calglelu na prst jako maly hrasek a namazat. Jinak zoubky trapi hlavne v noci, taky jame si timto prosli… chce to vydrzet a chovat a chovat. Nezapomen merit/kontrolovat teplotu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
19.10.19 17:34

@Baja94 Kaši na noc nedávej. Je těžce stravitelná. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
19.10.19 18:27

Tak tedkom se uplne dusil takže jestli to nejsou hleny nos ma ok ale v krčku no v pondeli jidu k doktorce radsi dala jsem mu panadol klidně mě ukamenujte ale aspon nerve a jen mrmla a měl 37,9 horečku ale uz ok a jeste nic nedavame jen bebu a chci začít potom mrkvickou a zeleninou a pak snakyma přichutemi asik 5 druhů hami jsem nasla a pak sem tam ovocné at si nezvyklá na sladké moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
19.10.19 18:30

A na zoubky mám od weledy a buccotherm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
19.10.19 21:44

@Baja94 jo v pondeli zajdi k dr. A rekni ji ze mel teplotu. Udela ster z krku, zkontroluje jestli nema krcek zarudly a uvidis…treba je to jen virozka. Napise nejakej sirupek a bude dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.10.19 10:13

@Baja94 Deti v 4. mesiacoch prechadzaju spankovou regresiou. Ich spanok sa po nej viac podoba na spanok dospeleho cloveka. Tento problem ma vela rodicov prave v tomto veku, ale s ockovanim ani s hladom to nema nic ako si zvyknu zle vysvetlovat. Skôr to ma nieco docinenia so spôsom uspavania. Ide o to, ze cca prve tri mesiace deti upadnu hned po zaspati do hlbokeho spanku, ale toto sa v tych 4. mesiacoch meni, najprv spia lahkym spankom prvych 30-40 min. a az potom zaspia hlbsie. Ale niektore sa po tych 30-40 min jemne zobudia a napr. ked zistia, ze su inde ako ked zaspali tak zacnu plakat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí