Protivná sousedka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.7.16 08:51

No babca se nudi, tak je to holt jeji zpusob zabavy no, presne takova je nase babca. Mne prijde divny, jak se tady babci zastavate. Ona nema pusu, aby sla za slecnou a slusne ji rekla co ji vadi? Za mnou nekdo prijit a o neco me pozadat, tak s tim problem mit nebudu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.16 08:58

Tak nakonec jeste ja jsem ta spatna, co dela bordel a babka nadava opravnene :mrgreen: to je super… Uz se tesim, az se malej narodi, to si asi vyslechneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
27.7.16 09:04

@Karolina snažilka Špatná nejsi, ale dohadovat se s ní taky nemá cenu… prostě ignorovat pokud si bude brblat pro sebe (i když to bude slyšet na půl baráku) a striktně a nekompromisně, lež slušně poslat někam, pokud bude mít připomínky adresně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
27.7.16 09:12
@Karolina snažilka píše:
Tak nakonec jeste ja jsem ta spatna, co dela bordel a babka nadava opravnene :mrgreen: to je super… Uz se tesim, az se malej narodi, to si asi vyslechneme

Nadávat 80leté dámě do kra. v je opravdu skvělá vizitka. Taky ti jednou, možná, bude 80. Z vlastní zkušenosti (několik let bydlení v paneláku s vdovami zmíněného věku) je nejlepší být přeslušná, s čímkoli možným pomoci, a pak ti snad i ochotně pohlídají kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
27.7.16 09:15

@Karolina snažilka Babce je 80. Chovej se k ní slušně. Jestli jsi výbušné povahy, veř, že v 80 to s tebou také nebude žádná láce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
27.7.16 09:15

@Petrolka A 80 letá dáma snad tyká cizím dospělým lidem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
27.7.16 09:17
@j.a.n.i1 píše:
@Petrolka A 80 letá dáma snad tyká cizím dospělým lidem :think:

A proč by ne. Na vsi je to zvykem a od tak staré paní to snad nikoho nemůže urazit. Vždyť musela zažít i 2. světovou. Nebuďte cimprlíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61009
27.7.16 09:17
@Karolina snažilka píše:

ja necetla vsechno, ale ja rozhodne nerika, ze vy jste ty spatny a delate bordel.. jenom rikam, ze fakt neni nic prijemnyho kdyz nekdo nad hlavou „dupe“ moje tchyne chodi hrozne po patach tu slysim dupat a ani ji nemusim mit nad hlavou.. v tehlech barakach je fakt hrozne slyset i bezna chuze.. vysavac vsechno.. :nevim: tak proste zkuzte neco udelat s tou podlahou aby to nebylo tak slyset, nebo nevim :nevim: my ti tady prece nereknem zabi sousedku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.7.16 09:23
@arada píše:
Chudák babča, dovolila si zestárnout a touží po klidu.Ona ho chce po deváté večer i když ještě není doba nočního klidu a ty v 7 ráno, což už je hodinu po nočním klidu..opravdu se nechci stresovat zlou babkou :cert: chceme tu žít pěkný život.A co babča, myslíš, že nechce dožít klidný život v bytě, ve kterém žije 50 let? Co tak trochu empatie? Už je z tvého psaní je cítit, jak máš nevymáchanou hu.bu a nestydíš se veřejně přiznat, že babče těch pár let co ji zbývá pěkně okořeníš. Gratuluji a přeji ti na stáří podobnou sousedku jako jsi ty.

Trochu empatie? Třeba po deváté hodině už nechodit po bytě, ležet a mlčet? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
27.7.16 09:25
@radkka píše:
Trochu empatie? Třeba po deváté hodině už nechodit po bytě, ležet a mlčet? :pankac:

a nedýchat :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.7.16 09:36
@Karolina snažilka píše:
Zdravím, nutně potřebuji jakékoliv rady a zkušenosti…

S přítelem jsme si koupili byt 3kk v malé bytovce - 2patra,4 byty. Bydlíme tu ani ne měsíc, nic jsme nerekonstruovali, jelikož byt byl po rek., jen jsme vymalovali, smontovali nabytek atd..
Pod námi bydlí paní, asi 80let, a neustále si stěžuje, nadává, brble.. Minulý majitel nám řekl, že si u nich taky neodpustila poznámka typu: co vám zase spadlo?, deti dupou, atd..
Neřešili jsme to, byli jsme rádi, že máme krásnej byt, v dobré lokalitě,..

První týden po nastěhování jsme měli službu. Vytírá se jen zem (2p.) a proto, že přítel měl hodně práce, tak jsem vzala mop a kýbl a země vytřela (jsem na konci 6 mesice). Ne, opravdu jsem podlahu nedrhla, neklečela jsem na kolenou, v 1p. předělávají sousedé celý byt a práší se všude, takže to ani nebylo možné…
Další ráno na to na mě z okna huláká sousedka babča, že jestli vůbec vím, že jsme měli službu, že země nebyli umyté.. (Asi chodí s lupou a kontroluje :roll: ) moje odpověď byla strohá, a to taková, že jsem schody umyla, víc jsem se s ní bavit nechtěla.

No a dnes večer si jdu lehnout, najednou slyším nadávání, tak jdu k oknu a slyším „dop.dele, tady se nedá spát, už máš dávno spát a né se vším třískat a dupat“ upozornňuji, že bylo 21:45 a opravdu jsem s ničím nebouchala, maximálně to mohli být dvěře, které tu jsou staré a budeme je měnit, a šla jsem normálně, žádné dupání ani běhání :(
Jsem výbušné povahy, takže jsem si zanadávala jaká to je k.ava, ale doteď nemůžu spát, říkám si co bude, až se nám v říjnu narodí prcek, bude plakat a ložnice máme pod sebou, okno bude otevřené, ne, opravdu se nechci stresovat zlou babkou :cert: chceme tu žít pěkný život. Mimochodem..ostatní sousedi nám popřáli ať se nám tu hezky bydlí, s nimi problém není. Jen s babkou. Vždycky si říkám, že jestli ji potkám a bude mít kecy, že ji pěkně od plic povím, co si o ní myslím.. No ale to uvidíme v dané situaci, nechci se nervovat skrz malýho, a taky nechci rozpoutávat válku.

Jen nám to dost znepříjemňuje bydlíme tu, tak pokud máte nějakou zkušenost nebo radu, ráda si ji přečtu :palec:

Pardon za slohovku, ale nemůžu usnout s tím, že nám bude neustále nadávat :roll: :nevim:

No, pokud to nadávání bylo mířeno tobě, asi bych babce řekla na chodbě, ať ti laskavě netyká. Že nejsi její vnučka, tak ať si to laskavě uvědomí.
A že pokud má problém, ať to přijde říct slušně a v tom případě budeš slušná i ty k ní.
Protože ani stáří by nemělo být automatickou povolenkou k tomu být hnusná, zlá a sprostá k jiným.
Je to sice pochopitelné, protože starý člověk je nevrlý a dá se pochopit náladovost. Ale to je pochopitelné i u matek v šestinedělí.

Klidně jí to řekni takhle nebo dost podobně. Ať se už dopředu připraví na to, že budeš mít dítě a to bude teprve babička žlučová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
27.7.16 09:42

Je jí 80 nech to být a nereaguj na ní, pokud nepříjde a nebude si stěžovat přímo tobě, ignoruj jí… těch pár let už to vydržíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
27.7.16 09:43
@Ebixa píše:
Je jí 80 nech to být a nereaguj na ní, pokud nepříjde a nebude si stěžovat přímo tobě, ignoruj jí… těch pár let už to vydržíš :D

no přesně, mi pod sebou máme ještě možná horší sousedku, ale té je teprve 40 :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61009
27.7.16 09:44

Horsi je, ze jestli to je nakej starsi barak a vsechno je tam fakt slyset, tak vas pak muzou bombardovat i novy najemnici co tam budou po babce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
27.7.16 09:45
@radkka píše:
Trochu empatie? Třeba po deváté hodině už nechodit po bytě, ležet a mlčet? :pankac:

To netvrdím, ale my měli sousedy, kteří dupali, bouchali dveřmi, ozývaly se od nich rány. Nutno podotknout, že byli stejného věku jako mí rodiče. Nepomohly domluvy, sami tvrdili, že proto bydlí až v posledním patře, aby to, co zažíváme s nimi oni nezažívali. Paní je stará, to je jedna věc a když se zakladatelce nelíbí, že si s někým povídá z okna v 7 hodin ráno, tak by mohla pro změnu pochopit, že babču ruší dupání a bouchání. A podle toho s jakou agresí se zakladatelka tady projevuje, no potěš koště. Za sousedku bych ji nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný