Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Karolina snažilka píše:
@Raspusha co mi zbyva, pokud tu chci zit v klidu a nestresovat se kazdej tyden…
Babce se stejne nezavdecis ať uděláš cokoliv. Ma potřebu školit a ze své role učitelky jeste nevyšla. Navíc možná trpí demenci, takže ty se budes trápit a ona zkoušet, kam až muže zajít. Kdyz ji budes ignorovat, časem si najde jinej terč. Hodně stesti ![]()
@Karolina snažilka píše:
@Raspusha rada bych si uzivala klidu a neresila tyhle valky. Mam toho plnou hlavu, usla jsem ve 3 rano a porad nabto musim myslet
nezlob se, ale pokud tě vytočí to, cos tu popsala tak, že do tří do rána nespíš, pak by to chtělo psychologa a to nemyslím vůbec zle ani ironicky, ale zcela vážně, protože jak se tu sama popisuješ - své reakce a prožívání, to se nedá omluvit ani hormony v těhotenství a je třeba s tím pracovat, co budeš dělat až budou OPRAVDOVÉ starosti? Když ted kvůli hloupé poznámce do tří nespíš? To se sesypeš úplně? ![]()
@Karolina snažilka píše:
@Koty mam to v planu donest ji neco dobryho, jakmile pozveme pratele, aby neprudika. Mam ale strach, ze se ji nezavdecime. Pritel ji posejal travnik a ani nepodekovala. Ma syna, ktery za ni nejezdije sama a vyliva si zlost na nas.. Urcite nic nevrtame v 8 vecer, ani nevysavam takhke pozde, normalne dychame, chodime, zijeme.. Nejvic me teda mrzi, ze jsme tady ani ne mesic a uz to pekne zacina..
Podívej, je to stará paní a když ty na ní půjdeš slušně i když se tobě zdá, že ona prudí, nic tím nepokazíš. My máme domek, ale i sousedy. Jedni, když mají venku oslavu, pokaždé přijdou říct, že možná budou hlučnější a předem se omluví a zeptají se, jestli nám to nebude vadit. I kdybych byla nevím jaká semetrika, na to se nedá nic jiného říct, že nám to vadit nebude.Pak máme sousedy, kteří jsou hluční přes den i v noci a věř, že nás pěkně štvou. Po mejdanu nám hází na zahradu vajgly a kdejaké zbytky, které nesní. Co myslíš, jaké máme vztahy s nimi? Dost špatné, protože po prvním upozornění, aby byli příště méně hluční a své odpadky si nechali na svém, nás nezdraví a jsou ještě hlučnější. Bydlíme tady 14 let a až letos je prozatím celkem klid(doufám, že to tímto nezakřiknu).
@Karolina snažilka píše:
@Adinal pani nejspis uz lezela v posteli, nebo stala u otevreneho okna, ktere ma imrvere otevrene, ja sla spat a slysela jsem to. Zavrela jsem okno a sla do obyvaku nadruhou stranu si postezovat priteli.. Tot vse. Proc z toho delat kovbojku???
Já z toho kovbojku nedělám, to některé další tady z toho udělaly, že Ti tykala a nadávala, což není pravda, nadávala si pro sebe.
Tak zajdi za ní a otevřeně se jí zeptej, třeba s ní nějaká rozumná domluva bude.
Pokud ne a už má tento přístup jako životní program, tak s ní asi nic nezmůžeš.
@jdukolem píše:
nezlob se, ale pokud tě vytočí to, cos tu popsala tak, že do tří do rána nespíš, pak by to chtělo psychologa a to nemyslím vůbec zle ani ironicky, ale zcela vážně, protože jak se tu sama popisuješ - své reakce a prožívání, to se nedá omluvit ani hormony v těhotenství a je třeba s tím pracovat, co budeš dělat až budou OPRAVDOVÉ starosti? Když ted kvůli hloupé poznámce do tří nespíš? To se sesypeš úplně?
@Adinal píše:
Vždyť ona jí netykala. Nadávala si pro sebe doma, zakladatelka jen něco zaslechla.
Reagovala na to tak, že jí začala nadávat do krav, opět pro sebe.
Takže si mohou tyto dvě jít akorát podat ruce, jsou stejné.
No a však proto píšu:
„No, pokud to nadávání bylo mířeno tobě, asi bych babce řekla na chodbě, ať ti laskavě netyká. Že nejsi její vnučka, tak ať si to laskavě uvědomí.“
Strana 3 této diskuze, 9:36, zkopírováno z mého příspěvku.
Prosím, dočti pořádně můj příspěvek
.
@jdukolem píše:
nezlob se, ale pokud tě vytočí to, cos tu popsala tak, že do tří do rána nespíš, pak by to chtělo psychologa a to nemyslím vůbec zle ani ironicky, ale zcela vážně, protože jak se tu sama popisuješ - své reakce a prožívání, to se nedá omluvit ani hormony v těhotenství a je třeba s tím pracovat, co budeš dělat až budou OPRAVDOVÉ starosti? Když ted kvůli hloupé poznámce do tří nespíš? To se sesypeš úplně?
Nezlob se, ale pokud těhotná nemá jakýsi nárok být přecitlivělá, v tom případě nechápu už vůbec, proč se tu omlouvá náladovost staré paní…
@radúna Příspěvek, na který jsem reagovala, jsem citovala. Opravdu nebudu studovat všechny Tvé komentáře.
@Adinal píše:
@radúna Příspěvek, na který jsem reagovala, jsem citovala. Opravdu nebudu studovat všechny Tvé komentáře.
Studovat mé komentáře opravdu nemusíš
, to po tobě fakt nechci. ![]()
Ty jsi citovala můj příspěvek, ale ten nebyl mířen přímo na zakladatelku, ale obecně.
Takže jsem tě uvedla v obraz, který můj příspěvek zakladatelce mířen byl.
@radúna píše:
Nezlob se, ale pokud těhotná nemá jakýsi nárok být přecitlivělá, v tom případě nechápu už vůbec, proč se tu omlouvá náladovost staré paní…
ehm.. přecitlivělá a do tří do rána nespat protože si babča něco vykřikla? Já v tomrozdíl vidím a to značný.. na hormony se opravdu vše svést nedá.
No a stará paní má asi už demenci nebo degenerativní poruchu mozku = s tím nikdo nic nenadělá a čeká nás to nejspíš ke stáru všechny a možná na tom budem 100× hůř čili bych řešila co řešitelné je.. extrémní labilitu ![]()
Karolina: řeknu jen poslední věc přeji ti aby vše bylo dobré
ti co tady píšou že máš na babu brát ohled že je starší a že jsi sní nepásla husy
asi neví jaké to je…a celkově tady bych se nedotazovala probrala bych to s kamarádkami nebo soukromý chat protože tu máš spoustu moralistek které žijí ve vlastním domečku nedovedou si představit jak jedna baba otráví život a budou se tu ohánět respektem ke stáří…bud ráda že máš co máš
svůj život miminko na cestě přítele (manžela)
a nekaž si to bábou
usměrnila bych ji…a žila bych dál… přeji ti klidný porod i zbytek těhu ![]()
@A.Suky píše:
Karolina: řeknu jen poslední věc přeji ti aby vše bylo dobréti co tady píšou že máš na babu brát ohled že je starší a že jsi sní nepásla husy
asi neví jaké to je…a celkově tady bych se nedotazovala probrala bych to s kamarádkami nebo soukromý chat protože tu máš spoustu moralistek které žijí ve vlastním domečku nedovedou si představit jak jedna baba otráví život a budou se tu ohánět respektem ke stáří…bud ráda že máš co máš
a nekaž si to bábou
usměrnila bych ji…a žila bych dál… přeji ti klidný porod i zbytek těhu
taky budeš jednou stará a kdo ví jak na tom budeš.. no nic ![]()
p. s. žiju v bytě a sousedy mám čili vím jaké to je ![]()
@A.Suky píše:
Karolina: řeknu jen poslední věc přeji ti aby vše bylo dobréti co tady píšou že máš na babu brát ohled že je starší a že jsi sní nepásla husy
a nekaž si to bábou
@A.Suky píše:
a nekaž si to bábou