Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kdybyste si to poradne precetli, tak vite, ze me osobne do oci netykala ani nenadavala, nadavala z okna, ja to slysela a nadavala si pro sebe taky. Kdyz me vidi, tak nic nerekne. Jen jednou s tim umyvamim podlahy a sekanim
@Karolina snažilka píše:
@radkka nadavala ze svyho okna a ja to slysela, ja si zanadavala v duchu a pred pritelem, urcite ne ji, paneboze..
A napsala jsi to v úvodním příspěvku naprosto jasně, jen někdo holt má problém s porozuměním textu, to je na emiminu častý jev ![]()
@Petrolka me urcite neslysela, zavrela jsem okno a opravdu tak nahlas jsem nebrucela ![]()
@radkka píše:
Pro sebe z okna, ahatak to je hodně pro sebe no. Že si zakladatelka ve vzteku doma PRO SEBE zanadávala je špatně, ale že sousedka nadává z okna, aby to všichni slyšeli je v pořádku. Jako já chápu, že je teplo, ale takové přehřátí jsem neočekávala.
To napsala teď, že to bylo z okna. V úvodním příspěvku psala, že šla k oknu a paní slyšela.
To opravdu neznamená, že to paní musela křičet z okna.
@Karolina snažilka Tak ji prostě ignoruj, ať si nadává jak chce… a ad trávník - bohužel nemůžeme, musíme vybudovat vlastní schody a chodníček, když ten co už tu je nesmíme používat, budete si muset někoho objednat.
@radkka tady he titiz v oblibe vse orevratit na zakladatele, pokydat ho a upranyrovat. Fakt lituju zalozeni diskuze, ale s tim nsem musela pocitat, ze tyto osoby jsou nesmrtelny
napsala jsem osobe, ze kdyz prijde na vec, ze si na hlavu s.at nenecham, urcite bych si ale nedovolila ji do oci rict, ze je krava..
@Karolina snažilka píše:
Kdybyste si to poradne precetli, tak vite, ze me osobne do oci netykala ani nenadavala, nadavala z okna, ja to slysela a nadavala si pro sebe taky. Kdyz me vidi, tak nic nerekne. Jen jednou s tim umyvamim podlahy a sekanim
Takže když si nadáváš pro sebe Ty, tak je to v pořádku, když si pro sebe nadává ona, tak je to kráva nebeská.
Ok, tak už je mi vše jasné
.
@Adinal pani nejspis uz lezela v posteli, nebo stala u otevreneho okna, ktere ma imrvere otevrene, ja sla spat a slysela jsem to. Zavrela jsem okno a sla do obyvaku nadruhou stranu si postezovat priteli.. Tot vse. Proc z toho delat kovbojku???
@Adinal ja nehulakam z okna, ze nekdo dela bordel, ja si pod fousy zamumlala, ze to k.ava a sla si lehnout. Fajt nepochopitelne, ze
@Karolina snažilka píše:
@radkka tady he titiz v oblibe vse orevratit na zakladatele, pokydat ho a upranyrovat. Fakt lituju zalozeni diskuze, ale s tim nsem musela pocitat, ze tyto osoby jsou nesmrtelnynapsala jsem osobe, ze kdyz prijde na vec, ze si na hlavu s.at nenecham, urcite bych si ale nedovolila ji do oci rict, ze je krava..
Nic si s toho nedělej. Je to hnusny, ale babka tady nebude vecne
Pak budes mit klid. Hod to za hlavu, ať si nadává a užívej si klidu. Zatím jeste muzes ![]()
@Raspusha co mi zbyva, pokud tu chci zit v klidu a nestresovat se kazdej tyden… ![]()
@Raspusha rada bych si uzivala klidu a neresila tyhle valky. Mam toho plnou hlavu, usla jsem ve 3 rano a porad nabto musim myslet