Protivná sousedka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.7.16 10:28

Kdybyste si to poradne precetli, tak vite, ze me osobne do oci netykala ani nenadavala, nadavala z okna, ja to slysela a nadavala si pro sebe taky. Kdyz me vidi, tak nic nerekne. Jen jednou s tim umyvamim podlahy a sekanim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.7.16 10:29
@Karolina snažilka píše:
@radkka nadavala ze svyho okna a ja to slysela, ja si zanadavala v duchu a pred pritelem, urcite ne ji, paneboze..

A napsala jsi to v úvodním příspěvku naprosto jasně, jen někdo holt má problém s porozuměním textu, to je na emiminu častý jev :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Petrolka me urcite neslysela, zavrela jsem okno a opravdu tak nahlas jsem nebrucela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
@radkka píše:
Pro sebe z okna, aha :lol: tak to je hodně pro sebe no. Že si zakladatelka ve vzteku doma PRO SEBE zanadávala je špatně, ale že sousedka nadává z okna, aby to všichni slyšeli je v pořádku. Jako já chápu, že je teplo, ale takové přehřátí jsem neočekávala.

To napsala teď, že to bylo z okna. V úvodním příspěvku psala, že šla k oknu a paní slyšela.
To opravdu neznamená, že to paní musela křičet z okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101606
27.7.16 10:30

@Karolina snažilka Tak ji prostě ignoruj, ať si nadává jak chce… a ad trávník - bohužel nemůžeme, musíme vybudovat vlastní schody a chodníček, když ten co už tu je nesmíme používat, budete si muset někoho objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.16 10:32

@radkka tady he titiz v oblibe vse orevratit na zakladatele, pokydat ho a upranyrovat. Fakt lituju zalozeni diskuze, ale s tim nsem musela pocitat, ze tyto osoby jsou nesmrtelny :roll: napsala jsem osobe, ze kdyz prijde na vec, ze si na hlavu s.at nenecham, urcite bych si ale nedovolila ji do oci rict, ze je krava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
27.7.16 10:32
@Karolina snažilka píše:
Kdybyste si to poradne precetli, tak vite, ze me osobne do oci netykala ani nenadavala, nadavala z okna, ja to slysela a nadavala si pro sebe taky. Kdyz me vidi, tak nic nerekne. Jen jednou s tim umyvamim podlahy a sekanim

Takže když si nadáváš pro sebe Ty, tak je to v pořádku, když si pro sebe nadává ona, tak je to kráva nebeská.
Ok, tak už je mi vše jasné :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
27.7.16 10:34

Já už ti poradila, snaž se být milá a tím končím.  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.16 10:34

@Adinal pani nejspis uz lezela v posteli, nebo stala u otevreneho okna, ktere ma imrvere otevrene, ja sla spat a slysela jsem to. Zavrela jsem okno a sla do obyvaku nadruhou stranu si postezovat priteli.. Tot vse. Proc z toho delat kovbojku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.16 10:36

@Adinal ja nehulakam z okna, ze nekdo dela bordel, ja si pod fousy zamumlala, ze to k.ava a sla si lehnout. Fajt nepochopitelne, ze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1093
27.7.16 10:37
@Karolina snažilka píše:
@radkka tady he titiz v oblibe vse orevratit na zakladatele, pokydat ho a upranyrovat. Fakt lituju zalozeni diskuze, ale s tim nsem musela pocitat, ze tyto osoby jsou nesmrtelny :roll: napsala jsem osobe, ze kdyz prijde na vec, ze si na hlavu s.at nenecham, urcite bych si ale nedovolila ji do oci rict, ze je krava..

Nic si s toho nedělej. Je to hnusny, ale babka tady nebude vecne :roll: Pak budes mit klid. Hod to za hlavu, ať si nadává a užívej si klidu. Zatím jeste muzes :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.16 10:37

@Raspusha co mi zbyva, pokud tu chci zit v klidu a nestresovat se kazdej tyden… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.16 10:40

@Raspusha rada bych si uzivala klidu a neresila tyhle valky. Mam toho plnou hlavu, usla jsem ve 3 rano a porad nabto musim myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.7.16 10:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.16 10:41

@radkka diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat