Protivná sousedka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.7.16 10:04

A nezlobte se na me, ale vek neomlouva. Navuc je to byvala ucitelka, vse musi byt v lajne. Sousedi co delaji rekonstrukci buzeruje kazdej den, dnes zase, chudaci. jediny co me napada je, donest ji nejakej ten zakusek, az pozveme par pratel, jelikoz to ji 10000% bude vadit :( a desi me predstava az se malej narodi… Ono je tezky se na nekoho usmivat, kdyz vam nadava.. Pozdravim vzdy slusne a jdu dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
27.7.16 10:06
@Petrolka píše:
No tak to nevím z jakých končin pocházíš, a pokud ti to vadí od stařenky, tak jsi namistrovaný fracek.

Ano, od protivné ženské, která mi nadává na základě svých výplodů fantazie mi to vadí zcela rozhodně a fakt to nebude tím, že bych byla fracek, to spíš ty nemáš základy slušného vychování, když ti to přijde v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
27.7.16 10:06

Jak víte, že to paní neříká slušně. To se tady jen vyjádřila zakladatelka a jek sebe samu popsala, je to všechno možná úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
27.7.16 10:07

Přesně taková byla moje babička. Prožila si v životě dost špatných věcí, včetně války, neměla to lehké a semlelo jí to. Byla to dáma, která s věkem byla čím dál protivnější, měla jen svou pravdu. Měla hrozné spory se sousedkou nad ní. Došlo to tak daleko, že si vzájemně sprostě nadávaly, volaly na sebe policajty, sypaly si binec na rohože, horní sousedka jí zase polívala okna olejem a dávala jí vyhružné dopisy do schránky. Bylo to peklo. Mockrát jsme babičku chtěli odstěhovat, at´ dožije v klidu, ale ona byla zatvrzelá a že když v baráku bydlí 50 či kolik let, že se nehne a ať si táhne sousedka :roll: Babička nedávno umřela a mě je strašně líto, že jsem jí nebyla schopná zajistit klidné stáří. Mmch tyto jejich války byly peklem i pro ostatní sousedy, kteří je museli ve dne v noci poslouchat. Zakladatelko, já osobně jediné řešení vidím v tom, že babči doneseš nějakej koláč a mile si s ní o problémech popovídáš. Takhle starého člověka opravdu nepředěláš. A i když jsi te´d vzteklá a já tě naprosto chápu, snaž se udělat co můžeš, aby jste měli klid a žilo se vám všem fajn. To dusno a napětí za to fakt nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
27.7.16 10:08
@Karolina snažilka píše:
A nezlobte se na me, ale vek neomlouva. Navuc je to byvala ucitelka, vse musi byt v lajne. Sousedi co delaji rekonstrukci buzeruje kazdej den, dnes zase, chudaci. jediny co me napada je, donest ji nejakej ten zakusek, az pozveme par pratel, jelikoz to ji 10000% bude vadit :( a desi me predstava az se malej narodi… Ono je tezky se na nekoho usmivat, kdyz vam nadava.. Pozdravim vzdy slusne a jdu dal.

Ano, měli jsme vyvěšen papír o rekonstrukci, vytírat jezdili přes celé město každý den a furt špatně…

Plně chápu, proto se přikláním k psych. poruše… :think:

• Citovat
  • Upravit
4421
27.7.16 10:08
@Karolina snažilka píše:
A nezlobte se na me, ale vek neomlouva. Navuc je to byvala ucitelka, vse musi byt v lajne. Sousedi co delaji rekonstrukci buzeruje kazdej den, dnes zase, chudaci. jediny co me napada je, donest ji nejakej ten zakusek, az pozveme par pratel, jelikoz to ji 10000% bude vadit :( a desi me predstava az se malej narodi… Ono je tezky se na nekoho usmivat, kdyz vam nadava.. Pozdravim vzdy slusne a jdu dal.

zkus se to naučit, usmívat se i když bude nadávat :D to ji totiž trochu sebere vítr z plachet. Teda aspoň u té naší to funguje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
27.7.16 10:09
@juliettee píše:
zkus se to naučit, usmívat se i když bude nadávat :D to ji totiž trochu sebere vítr z plachet. Teda aspoň u té naší to funguje :mrgreen:

Neb ji to ještě víc nasere, že se tomu ještě směješ… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.16 10:10

@arada :mrgreen: pani nadava dop.deli a je chudak, co? Ano, napsala jsem, ze si nenecham nic libit, zatim jsem ji nerekla ani ň, a ani se s ni hadat nechci. Ale pokud to bude nezbytny…tak hold ji neco reknu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.16 10:11

@juliettee :mrgreen: to si myslim, ze by ji nastvalo jeste vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.16 10:11
@juliettee píše:
zkus se to naučit, usmívat se i když bude nadávat :D to ji totiž trochu sebere vítr z plachet. Teda aspoň u té naší to funguje :mrgreen:
Tak moje babca je presnej opak :D. Ta miluje hadky, takze je schopna do cloveka rejpat tak dlouho, az mu rupnou nervy a probehne hadka a pak je na chvilku klid :mrgreen:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
27.7.16 10:14
@bittersweet.diana píše:
Tak moje babca je presnej opak :D. Ta miluje hadky, takze je schopna do cloveka rejpat tak dlouho, az mu rupnou nervy a probehne hadka a pak je na chvilku klid :mrgreen:.

Tak zas, když už to člověk ví, tak ji pro chvilku klidu tu radost udělá, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
27.7.16 10:15
@radúna píše:
Už vidím v živých barvách, jaká budeš ty stařenka. Drzá a bez špetky slušnosti k mladým lidem.
Zaměňuješ úctu ke stáří a pleteš si to se slušností.

Jaká budu stařenka, to fakt nevím, snad odejdu než začnu být nesnesitelná. Chovám se slušně ke všem, bez ohledu na věk, ale fakt mě drtí kult mládí. Nikdo si přece nemyslí, že budu první zdravit dvacetiletého cucáka a tak podobně. Nevychovanost je na straně mládí z 80% procent, počítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Koty mam to v planu donest ji neco dobryho, jakmile pozveme pratele, aby neprudika. Mam ale strach, ze se ji nezavdecime. Pritel ji posejal travnik a ani nepodekovala. Ma syna, ktery za ni nejezdi :nevim: je sama a vyliva si zlost na nas.. Urcite nic nevrtame v 8 vecer, ani nevysavam takhke pozde, normalne dychame, chodime, zijeme.. Nejvic me teda mrzi, ze jsme tady ani ne mesic a uz to pekne zacina..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
@j.a.n.i1 píše:
Neb ji to ještě víc nasere, že se tomu ještě směješ… :mrgreen:

ona spíš jen čumí jako, jakto že mě nenasrala :D přitom mě třeba nasrala, akorát to na mě není vidět :mrgreen: tak potom dá načas pokoj, protože vidí že to nemá cenu…ona totiž prudí schválně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
27.7.16 10:16
@j.a.n.i1 píše:
Ano, od protivné ženské, která mi nadává na základě svých výplodů fantazie mi to vadí zcela rozhodně a fakt to nebude tím, že bych byla fracek, to spíš ty nemáš základy slušného vychování, když ti to přijde v pořádku.

Já mám Kinderstube :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný