Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Anonymní píše:
Ahoj holky jsem totálně vytocena můj pritel mi neřekl ze potrebuje neco zaplatit a půjčil si u providentu. Prisla jsem na to náhodoukdyž mala vytahla papírek o zaplaceni. Trošku jsem se zdesila když jsem to objevila
protoze kdyz něco nehlidam on to nezaplatí
jen chci vědět kdyby neplatil tak by přišel dopis?
dopis ne, ale póřád by mu volali z inkasního oddělení, jsou docela vytrvalí, někt
Někteří jejich obchoďáci chodí i domů vylepovat štítky po chodbách, když dotyčného nezastihnou a po třech měsících neplacení - to by ovšem musel nedát ani koruny by to šlo na nějaké vymáhání
@Anonymní píše:
Ahoj holky jsem totálně vytocena můj pritel mi neřekl ze potrebuje neco zaplatit a půjčil si u providentu. Prisla jsem na to náhodoukdyž mala vytahla papírek o zaplaceni. Trošku jsem se zdesila když jsem to objevila
kamarádka to raději za přítele zaplatila…obratem mu půjčili znovu ![]()
Takze rikate ze by se urcite neco dělo? Co nepochopím ja penize mam ale asi je lepší návrat skoro o pul vic cizímu ![]()
@Anonymní píše:
Takze rikate ze by se urcite neco dělo? Co nepochopím ja penize mam ale asi je lepší návrat skoro o pul vic cizímu
nevím, jestli je to tak pořád ještě, před rokem to tak fungovalo, do 14 dnů od podpisu smlouvy můžeš tu půjčku zrušit, zaplatit jim to, co vám - potažmo příteli bylo půjčeno bez úroků a jste z obliga
Poku to nebude platit, klidně na něj pošlou exekutora. Takže ano, samozřejmě když platit nebude, něco se dít bude.
@Padme93 píše:
Poku to nebude platit, klidně na něj pošlou exekutora. Takže ano, samozřejmě když platit nebude, něco se dít bude.
ale exekutor to je až za hodně dlouho, vy se v této oblasti orientujete, že to víte nebo jen jedna poní povídala?
@Anonymní píše:
dopis ne, ale póřád by mu volali z inkasního oddělení, jsou docela vytrvalí, někt
Ale to je prece v poradku, ne? kdo si pujci, musi vracet ![]()
@LadyBrigit píše:
Ale to je prece v poradku, ne? kdo si pujci, musi vracet
to samozřejmě ano, trochu se Providentu musím i zastat, mají sice skoro 100% úrok, což nepopírám, že je strašné, ale ze všech nebankovek jsou nejserioznější-taky jsem bývala v prodlení se splátkami, někdy jsem neměla na celou týdenní, dávala jsem jen část, ale nikdy mi nenapařili pokutu za nedodržení splátky tak, jak to dělají banky-s těmi naštěstí zkušenost nemám, ale známí ano, takže o tom vím dost, takže za mě provident - když už to musí být O. K.
Dopis ne. Pokud ma půjčku hotovostní, jako že ano, když dostal stvrzenku o zaplacení, chodí za ním pro splátky obchodní zástupce. Pokud jsi u vás žádného neviděla, zřejmě tvůj přítel předstírá, že je to kolega či kolegyně z práce, omyl atd… nebo se scházejí kvůli splátkám na jiném místě. Většina lidí to totiž před rodinami tají.
@Anonymní píše:
to samozřejmě ano, trochu se Providentu musím i zastat, mají sice skoro 100% úrok, což nepopírám, že je strašné, ale ze všech nebankovek jsou nejserioznější-taky jsem bývala v prodlení se splátkami, někdy jsem neměla na celou týdenní, dávala jsem jen část, ale nikdy mi nenapařili pokutu za nedodržení splátky tak, jak to dělají jiné nebankovky-s těmi naštěstí zkušenost nemám, ale známí ano, takže o tom vím dost, takže za mě provident - když už to musí být je O. K.
Bohužel jsem to zjistila az po roce nejak. Nikdo u nas nikdy nebyl
nevydrzela jsemto zeptala se. Pry je to zaplacené ale kdovi ![]()
@Anonymní píše:
Bohužel jsem to zjistila az po roce nejak. Nikdo u nas nikdy nebylnevydrzela jsemto zeptala se. Pry je to zaplacené ale kdovi
tak pokud je to zaplacené, tak není nic jednoduššího, než si zavolat do kanceláře, každý region spadá pod nějakou kancelář, bude to vaše okresní nebo krajské město a chtít potvrzení, oni vám jej pošlou, je to zdarma, taky jsem si o to žádala pro klid v duši a mám to založené ve složce, kdyby náhodou…
Ahoj holky jsem totálně vytocena můj pritel mi neřekl ze potrebuje neco zaplatit a půjčil si u providentu. Prisla jsem na to náhodou
když mala vytahla papírek o zaplaceni. Trošku jsem se zdesila když jsem to objevila