Provident a neplacení splatek

Anonymní
18.9.16 14:30

provident a neplacení splatek

Ahoj holky jsem totálně vytocena můj pritel mi neřekl ze potrebuje neco zaplatit a půjčil si u providentu. Prisla jsem na to náhodou :( když mala vytahla papírek o zaplaceni. Trošku jsem se zdesila když jsem to objevila :( protoze kdyz něco nehlidam on to nezaplatí :( jen chci vědět kdyby neplatil tak by přišel dopis?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.9.16 14:32
@Anonymní píše:
Ahoj holky jsem totálně vytocena můj pritel mi neřekl ze potrebuje neco zaplatit a půjčil si u providentu. Prisla jsem na to náhodou :( když mala vytahla papírek o zaplaceni. Trošku jsem se zdesila když jsem to objevila :( protoze kdyz něco nehlidam on to nezaplatí :( jen chci vědět kdyby neplatil tak by přišel dopis?

dopis ne, ale póřád by mu volali z inkasního oddělení, jsou docela vytrvalí, někt

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.16 14:37

Někteří jejich obchoďáci chodí i domů vylepovat štítky po chodbách, když dotyčného nezastihnou a po třech měsících neplacení - to by ovšem musel nedát ani koruny by to šlo na nějaké vymáhání

• Citovat
  • Upravit
970
18.9.16 14:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky jsem totálně vytocena můj pritel mi neřekl ze potrebuje neco zaplatit a půjčil si u providentu. Prisla jsem na to náhodou :( když mala vytahla papírek o zaplaceni. Trošku jsem se zdesila když jsem to objevila :( protoze kdyz něco nehlidam on to nezaplatí :( jen chci vědět kdyby neplatil tak by přišel dopis?

kamarádka to raději za přítele zaplatila…obratem mu půjčili znovu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.16 15:44

Takze rikate ze by se urcite neco dělo? Co nepochopím ja penize mam ale asi je lepší návrat skoro o pul vic cizímu :(((

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.16 16:03
@Anonymní píše:
Takze rikate ze by se urcite neco dělo? Co nepochopím ja penize mam ale asi je lepší návrat skoro o pul vic cizímu :(((

nevím, jestli je to tak pořád ještě, před rokem to tak fungovalo, do 14 dnů od podpisu smlouvy můžeš tu půjčku zrušit, zaplatit jim to, co vám - potažmo příteli bylo půjčeno bez úroků a jste z obliga

• Citovat
  • Upravit
Padme93
18.9.16 17:03

Poku to nebude platit, klidně na něj pošlou exekutora. Takže ano, samozřejmě když platit nebude, něco se dít bude.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.16 17:10
@Padme93 píše:
Poku to nebude platit, klidně na něj pošlou exekutora. Takže ano, samozřejmě když platit nebude, něco se dít bude.

ale exekutor to je až za hodně dlouho, vy se v této oblasti orientujete, že to víte nebo jen jedna poní povídala?

• Citovat
  • Upravit
1247
18.9.16 17:14
@Anonymní píše:
dopis ne, ale póřád by mu volali z inkasního oddělení, jsou docela vytrvalí, někt

Ale to je prece v poradku, ne? kdo si pujci, musi vracet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.16 17:30
@LadyBrigit píše:
Ale to je prece v poradku, ne? kdo si pujci, musi vracet :roll:

to samozřejmě ano, trochu se Providentu musím i zastat, mají sice skoro 100% úrok, což nepopírám, že je strašné, ale ze všech nebankovek jsou nejserioznější-taky jsem bývala v prodlení se splátkami, někdy jsem neměla na celou týdenní, dávala jsem jen část, ale nikdy mi nenapařili pokutu za nedodržení splátky tak, jak to dělají banky-s těmi naštěstí zkušenost nemám, ale známí ano, takže o tom vím dost, takže za mě provident - když už to musí být O. K.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.16 17:30

Dopis ne. Pokud ma půjčku hotovostní, jako že ano, když dostal stvrzenku o zaplacení, chodí za ním pro splátky obchodní zástupce. Pokud jsi u vás žádného neviděla, zřejmě tvůj přítel předstírá, že je to kolega či kolegyně z práce, omyl atd… nebo se scházejí kvůli splátkám na jiném místě. Většina lidí to totiž před rodinami tají.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.16 17:31
@Anonymní píše:
to samozřejmě ano, trochu se Providentu musím i zastat, mají sice skoro 100% úrok, což nepopírám, že je strašné, ale ze všech nebankovek jsou nejserioznější-taky jsem bývala v prodlení se splátkami, někdy jsem neměla na celou týdenní, dávala jsem jen část, ale nikdy mi nenapařili pokutu za nedodržení splátky tak, jak to dělají jiné nebankovky-s těmi naštěstí zkušenost nemám, ale známí ano, takže o tom vím dost, takže za mě provident - když už to musí být je O. K.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.16 17:33
@Anonymní píše:.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.16 17:48

Bohužel jsem to zjistila az po roce nejak. Nikdo u nas nikdy nebyl :( nevydrzela jsemto zeptala se. Pry je to zaplacené ale kdovi :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.16 17:52
@Anonymní píše:
Bohužel jsem to zjistila az po roce nejak. Nikdo u nas nikdy nebyl :( nevydrzela jsemto zeptala se. Pry je to zaplacené ale kdovi :(

tak pokud je to zaplacené, tak není nic jednoduššího, než si zavolat do kanceláře, každý region spadá pod nějakou kancelář, bude to vaše okresní nebo krajské město a chtít potvrzení, oni vám jej pošlou, je to zdarma, taky jsem si o to žádala pro klid v duši a mám to založené ve složce, kdyby náhodou…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel