Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
@Petr_Kop píše:
Dobrý den. Mám konkrétní dotaz co se týče Providentu. Nebankovní půjčka je taková zoufalost, kdy člověk nemá na výběr a musí sáhnout po něčem takovém jako je tahle parazitní společnost. Je pravda že pomohli v zoufalé situaci, ale ty následky jsou opravdu neskutečné. Budu konkrétní. Manželka si vzala půjčku v době když jsem onemocněl a řešili jsme jak dál. Zálohy jsme platili, ale posléze ty poplatky a náklady nebylo možné zvládnout a proto jsme se obrátili na právní poradnu, která pomohla… Insolvence byla schválená a jediná společnost (Provident), která se do insolvence nepřihlásila podala trestní oznámení za podvod. Následně vyšetřování u policie a posléze rozsudek jménem Republiky. Podmínka na dva roky za to, že nic neudělala!… Dluhy se musí platit, ale takové chování je nepřípustné. Není to fér. Jaký máte názor. Stalo se Vám něco podobného? Budu rád když mi odpovíte. Měj te se. Petr
tak pokud dostala podmínku, tak asi soud došel k závěru, že se podvodu opravdu dopustila, napíšeš i jakého? musí i uhradit škodu?